Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: latex-suite and Vim 7.0 on Mac OS X

Expand Messages
  • Akbar
    Ok, I made it work..... it is bug... but there is a fix.... https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=1503673&group_id=52322&atid=466456
    Message 1 of 3 , Sep 28, 2006
    • 0 Attachment
      Ok, I made it work.....
      it is bug... but there is a fix....
      https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=1503673&group_id=52322&atid=466456


      On 9/28/06, Akbar <akbarhome@...> wrote:
      > Me too. But it's Suse 10.2 not Mac
      >
      > I installed vim-latex just described here:
      > http://vim-latex.sourceforge.net/index.php?subject=download&title=Download
      >
      > But there is no latex related menu appear on my vim gui. Only help
      > files works perfectly.... :(
      >
      > Any idea?
      >
      > On 7/8/06, Serge Rey <sjsrey@...> wrote:
      > > I recently upgraded Vim from 6.4 to 7.0 (binaries from macvim.org)
      > > under Mac OS X(10.4.7) and have noticed that the latex-suite package
      > > is no longer working.
      > >
      > > I installed the suite package in my personal .vim directory (not a
      > > system install), and all other ftplugins seem to be working under 7.0
      > > as they had under 6.4. The only one that seems broken is latex-suite.
      > > I'm able to reproduce this problem on a number of machines (desktops
      > > and powerbooks).
      > >
      > > Has anyone else noticed this, or can anyone suggest ways to try to
      > > debug what is going on?
      > >
      > > thanks,
      > >
      > > --
      > > Serge Rey
      > > http://geography.sdsu.edu/People/Faculty/Rey.html
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.