Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Fwd: Re: first time install!! {OK}

Expand Messages
  • Baris Erbas
    unfortunately, make failed..... it exited with exit status: collect2: ld returned 1 exit status make: *** [vim] Error 1 whatever these mean I have no idea....
    Message 1 of 1 , Oct 31, 2002
    • 0 Attachment
      unfortunately, make failed.....
      it exited with exit status:
      collect2: ld returned 1 exit status
      make: *** [vim] Error 1

      whatever these mean I have no idea....
      i am trying to install kvim on my SuSe 8.0 with kde 3.0

      has anybody done this without a problem? if so can you help me?
      i included every directory path in the command line...

      thanks


      baris

      ->>>
      >>>>
      >>>> Problem Solved, thanks people

      On Thursday 31 October 2002 9:49 pm, you wrote:
      > > :-)) thanks, you all....very straightforward and quick answer
      >
      > i use
      > ./configure --prefix=$KDEDIR --with-features=huge --enable-gui=kde
      > --enable-kde-toolbar
      > or
      > /configure --with-features=huge --enable-gui=kde --enable-kde-toolbar
      >
      > but i get the following error message:
      > configure: error: Could not find KDE installation prefix
      > why? what am I missing?
      >
      > btw echo $KDEDIR returns nothing !!
      >
      > baris
      >
      > -------------------------------------------------------

      -------------------------------------------------------
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.