Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Broken undo?

Expand Messages
  • Christian Brabandt
    Hi Mime! ... Can you check, if this patch fixes it for you? https://groups.google.com/d/msg/vim_use/Rw637BtyIWs/WSWPdp4jW2oJ Mit freundlichen Grüßen
    Message 1 of 11 , Apr 21, 2013
    • 0 Attachment
      Hi Mime!

      On Sa, 20 Apr 2013, Mime Čuvalo wrote:

      > Hello,
      > I see this thread is a bit old (and that no bug was filed :P) but was wondering:
      > - did this ever get resolved?
      > - or, is there a workaround?
      >
      > For me the issue arises in usage of the delimitMate plugin (related bug: https://github.com/Raimondi/delimitMate/issues/114 )

      Can you check, if this patch fixes it for you?
      https://groups.google.com/d/msg/vim_use/Rw637BtyIWs/WSWPdp4jW2oJ

      Mit freundlichen Grüßen
      Christian
      --
      Wenn der Kernel keinen Treiber für das ATAPI-CDROM hat,
      wie soll er dann dafür eine SCSI-Emulation machen?
      Merke: erst denken, dann posten.
      -- Felix von Leitner

      --
      --
      You received this message from the "vim_use" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

      ---
      You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
      To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to vim_use+unsubscribe@....
      For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.