Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Broken undo?

Expand Messages
  • Bram Moolenaar
    ... The issue is still in the todo list. That list is rather long... -- hundred-and-one symptoms of being an internet addict: 200. You really believe in the
    Message 1 of 11 , Apr 21, 2013
    • 0 Attachment
      Israel Chauca wrote:

      > Hello,
      > I see this thread is a bit old (and that no bug was filed :P) but was
      > wondering:
      > - did this ever get resolved?
      > - or, is there a workaround?
      >
      > For me the issue arises in usage of the delimitMate plugin (related
      > bug: https://github.com/Raimondi/delimitMate/issues/114 )

      The issue is still in the todo list. That list is rather long...

      --
      hundred-and-one symptoms of being an internet addict:
      200. You really believe in the concept of a "paperless" office.

      /// Bram Moolenaar -- Bram@... -- http://www.Moolenaar.net \\\
      /// sponsor Vim, vote for features -- http://www.Vim.org/sponsor/ \\\
      \\\ an exciting new programming language -- http://www.Zimbu.org ///
      \\\ help me help AIDS victims -- http://ICCF-Holland.org ///

      --
      --
      You received this message from the "vim_use" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

      ---
      You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
      To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to vim_use+unsubscribe@....
      For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
    • Christian Brabandt
      Hi Mime! ... Can you check, if this patch fixes it for you? https://groups.google.com/d/msg/vim_use/Rw637BtyIWs/WSWPdp4jW2oJ Mit freundlichen Grüßen
      Message 2 of 11 , Apr 21, 2013
      • 0 Attachment
        Hi Mime!

        On Sa, 20 Apr 2013, Mime Čuvalo wrote:

        > Hello,
        > I see this thread is a bit old (and that no bug was filed :P) but was wondering:
        > - did this ever get resolved?
        > - or, is there a workaround?
        >
        > For me the issue arises in usage of the delimitMate plugin (related bug: https://github.com/Raimondi/delimitMate/issues/114 )

        Can you check, if this patch fixes it for you?
        https://groups.google.com/d/msg/vim_use/Rw637BtyIWs/WSWPdp4jW2oJ

        Mit freundlichen Grüßen
        Christian
        --
        Wenn der Kernel keinen Treiber für das ATAPI-CDROM hat,
        wie soll er dann dafür eine SCSI-Emulation machen?
        Merke: erst denken, dann posten.
        -- Felix von Leitner

        --
        --
        You received this message from the "vim_use" maillist.
        Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
        For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

        ---
        You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_use" group.
        To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to vim_use+unsubscribe@....
        For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.