Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

configure

Expand Messages
  • shawn wilson
    how does the build configuration script work. ie, i do this: ./configure --with-features=huge --enable-gui=gnome2 --enable-luainterp=yes
    Message 1 of 2 , Dec 5, 2012
      how does the build configuration script work. ie, i do this:
      ./configure --with-features=huge --enable-gui=gnome2
      --enable-luainterp=yes --enable-perlinterp=yes
      --enable-pythoninterp=yes --enable-tclinterp=yes
      --enable-rubyinterp=yes

      (no, i didn't need all of those features but i couldn't enable ruby
      and perl so i wanted to see what would be enabled) i don't even have a
      lua interpreter installed but the configuration script quietly goes
      along like everything is fine. even the build succeeds, but things
      that i specified aren't all enabled. why doesn't the config or the
      build process fail based on this, why are things that i have installed
      not being enabled (perl and ruby)?

      --
      You received this message from the "vim_use" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
    • shawn wilson
      btw, i figured out that i didn t have headers installed for perl right after i send that. however, i still think the configure should fail if you specify
      Message 2 of 2 , Dec 5, 2012
        btw, i figured out that i didn't have headers installed for perl right
        after i send that. however, i still think the configure should fail if
        you specify something be enabled that can't be.

        On Wed, Dec 5, 2012 at 3:48 AM, shawn wilson <ag4ve.us@...> wrote:
        > how does the build configuration script work. ie, i do this:
        > ./configure --with-features=huge --enable-gui=gnome2
        > --enable-luainterp=yes --enable-perlinterp=yes
        > --enable-pythoninterp=yes --enable-tclinterp=yes
        > --enable-rubyinterp=yes
        >
        > (no, i didn't need all of those features but i couldn't enable ruby
        > and perl so i wanted to see what would be enabled) i don't even have a
        > lua interpreter installed but the configuration script quietly goes
        > along like everything is fine. even the build succeeds, but things
        > that i specified aren't all enabled. why doesn't the config or the
        > build process fail based on this, why are things that i have installed
        > not being enabled (perl and ruby)?

        --
        You received this message from the "vim_use" maillist.
        Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
        For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.