Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

128799Re: autoalign and html

Expand Messages
  • Marcin Szamotulski
    Jan 30, 2012
    • 0 Attachment
      On 09:51 Mon 30 Jan , Charles Campbell wrote:
      > Marcin Szamotulski wrote:
      > > You can check the AutoAlign version (v14i) from:
      > > http://drchip.0sites.net/astronaut/vim/#AUTOALIGN
      > >
      > > Best,
      > > Marcin
      > >
      > > On 18:47 Sat 28 Jan , Cesar Romani wrote:
      > >
      > >> I'm using wim 7.3.420 on windows 7 with the latest version of AutoAlign.
      > >> Whenever I edit a html file and try to close "<table" with ">" I get:
      > >>
      > >> --------------------
      > >> Error detected while processing function AutoAlign:
      > >> line 70:
      > >> E108: No such variable: "b:autoalign"
      > >> --------------------
      > >>
      > >> That doesn't happen with other tags, only with<table>
      > >>
      > >> Many thanks in advance,
      > >>
      > Hello,
      >
      > Like Marcin S, I don't see an error with <table> in *.html files using v14i.
      I didn't say I don't see an error ;) [I did not try] - this is my personal
      experience with (Auto)Align plugin to test the most recent version :).

      Cheers,
      Marcin
      >
      > If you try v14i and still have difficulties, then it would be helpful:
      > * to have an example
      > * to try it with just AutoAlign and Align/AlignMaps.
      >
      > Regards,
      > Chip Campbell
      >
      > --
      > You received this message from the "vim_use" maillist.
      > Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      > For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

      --
      You received this message from the "vim_use" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
    • Show all 6 messages in this topic