Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

100977Re: echo shown nothing before a dialog

Expand Messages
  • Ben Schmidt
    Feb 2, 2009
    • 0 Attachment
      > With gvim I get only the first "Because..." or "Not getting.." and
      > afterward only blank lines inserted.

      I wonder if this is related to an earlier bug with input(). I don't
      really think so, but maybe at least partly it is.

      Do you compile Vim yourself? Perhaps you could see if the appended patch
      fixes it, or even just changes it?

      Ben.



      diff -r d0671563949f src/ex_getln.c
      --- a/src/ex_getln.c Thu Aug 14 11:28:45 2008 +1000
      +++ b/src/ex_getln.c Tue Sep 02 21:55:23 2008 +1000
      @@ -1951,8 +1951,11 @@
      # endif
      s = getcmdline(firstc, 1L, 0);
      restore_cmdline(&save_ccline);
      - /* Restore msg_col, the prompt from input() may have changed it. */
      - msg_col = msg_col_save;
      + /* Restore msg_col, the prompt from input() may have changed it.
      + But only do it if called recursively and the commandline is
      + therefore being restored to an old one; if not, the input() prompt
      + stays on the screen, so we need its modified msg_col left intact. */
      + if (ccline.cmdbuff != NULL) msg_col = msg_col_save;

      return s;
      }




      --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
      You received this message from the "vim_use" maillist.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
      -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
    • Show all 6 messages in this topic