Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Some problem about utf-8 on win32

Expand Messages
  • ocean
    Thanks. I have solved the problem.
    Message 1 of 3 , Nov 25, 2006
    View Source
    • 0 Attachment
      Thanks. I have solved the problem.
      2006/11/25, A.J.Mechelynck <antoine.mechelynck@...>:
      > ocean wrote:
      > > When I set encoding to utf-8 and let $lang zh_CN.UTF-8, the tooltips
      > > can't display correctly and the popup menu on tabpage also. I found
      > > the problem is that the tool tips is utf-8 encoding, it should be
      > > translated to active codepage encoding.
      > >
      >
      > I may be wrong, but I think this problem was addressed by a recent bugfix.
      > Which version and patchlevel are you using? (See the first five lines from the
      > output of ":version"; and if there is no line starting "Included patches:" it
      > means you are at patchlevel zero (no patches included).
      >
      > See at http://ftp.vim.org/pub/vim/patches/7.0/README a one-line summary of
      > every bugfix published so far for Vim 7.0.
      >
      > For Windows, you can get an "updated" distribution at
      > https://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=43866&package_id=39721
      > -- see the "release notes" for the corresponding ":version" listing.
      >
      > If you want something even more recent, or a different choice of features, you
      > can compile Vim yourself, see (for Windows)
      > http://users.skynet.be/antoine.mechelynck/vim/compile.htm
      >
      >
      > Best regards,
      > Tony.
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.