Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

499Re: [vim-multibyte] Re: selection

Expand Messages
  • Ričardas Čepas
    Sep 1, 2001
    • 0 Attachment
      On Sat Sep 1 13:16:57 2001 +0200 Bram Moolenaar wrote:

      >
      > Ricardas Cepas wrote:
      >
      > > > > I have found one non-english character selection bug, don't know if
      > > > > this is Vim problem or GTK. When copying UTF-8 characters from gvim
      > > > > (GTK) to gvim or from xterm vim to xterm vim it works as expected.
      > > > > But when copying from gvim to xterm vim or from vim to gvim some
      > > > > characters get lost, I think these containing 0x80-0x9F bytes.
      > > > > Copying from xterm vim to mozilla and vice versa does work as
      > > > > expected.
      > > >
      > > > I did a few simple tests but didn't see a problem. Can you give example
      > > > text with which it fails?
      > > >
      > > For example here are two strings:
      > > ččččččččččč
      > > ššššššššššš
      > > First one consists of c caron characters (c4 8d, Hex 010d). Second
      > > one consists of s caron (c5 a1, Hex 0161). I can copy and paste
      > > second one from xterm vim into gvim, but when I try to copy and paste
      > > first one I get nothing. GTK is 1.2.9, XFree 4.1.0 if that makes
      > > difference. set=isprint? gives:
      > > isprint=@,32-255,^127
      > > I can input these characters from keyboard in all cases.
      >
      > It works fine for me. I'm using xterm 157, compiled with wide
      > characters. Both gvim and xterm are using utf-8 encoding.
      >
      Hmm, maybe it is GTK bug. I have found now that the same happens for me to some other GTK programms as well.

      --
      ☻ Ričardas Čepas ☺
      ~~
      ~
    • Show all 6 messages in this topic