Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Fix for process leak w/ Quickstart bug

Expand Messages
  • Kent Sibilev
    ... Thank you for this. I ve been testing it for a couple of days and it seems fixes the problem. -- Kent --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
    Message 1 of 2 , Dec 5, 2008
    • 0 Attachment
      On Wed, Dec 3, 2008 at 9:20 AM, björn <bjorn.winckler@...> wrote:
      >
      > Hi all,
      >
      > I have finally figured out why Vim processes were "leaking" when
      > Quickstart is enabled and pushed a patch which should fix this bug
      > (the problem was that the flag "isTerminating" was not being set early
      > enough so the processes didn't realize they should die). It should
      > also mean that the following kind of messages won't fill up peoples
      > log files anymore:
      >
      > Exception caught when processing command queue: "connection is invalid"
      >
      > If anybody who has this problem compiles their own binary then please
      > let me know asap if you are still seeing this problem. Everybody else
      > should wait for the next snapshot.
      >
      > Thanks to everybody who reported this problem.
      >

      Thank you for this. I've been testing it for a couple of days and it
      seems fixes the problem.

      --
      Kent

      --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
      You received this message from the "vim_mac" maillist.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
      -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.