Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Transparency not working on lion 10.7.3

Expand Messages
  • Andre
    Great , thanks. Now it s working perfect. Andre. 2012/3/23 Niels Kobsch├Ątzki ... -- You received this message from the vim_mac
    Message 1 of 3 , Mar 23 8:17 AM
    • 0 Attachment
      Great , thanks.

      Now it's working perfect.

      Andre.

      2012/3/23 Niels Kobsch├Ątzki <niels@...>
      On 23 Mar, 2012, at 2:17 AM, Andre wrote:

      > Im trying to get transparent windows while using macvim but , when i
      > set transparency just doesn't work , just display some kind of delay ,
      > it's like just don't refresh all the previus content in the window.
      >
      > i know macvim doesn't have a stable version in lion but this is a
      > known issue or it's just me.

      Do you use the experimental renderer (Preferences -> Advanced) I'm using Snapshot 64 and 10.7.3 and transparency works fine.

      Niels

      --
      You received this message from the "vim_mac" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

      --
      You received this message from the "vim_mac" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.