Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: MacVim remembers my old settings

Expand Messages
  • Ben Schmidt
    ... Did you remember to delete your ~/.vimrc or remove the lines from it that reference your autoload scripts that are now deleted? Ben. -- You received this
    Message 1 of 3 , May 17, 2011
    • 0 Attachment
      On 18/05/11 1:26 AM, Anton Egorov wrote:
      > I have removes my old settings by deleting .vim directory, but MacVim
      > still remember old settings e.g. autoload plugins. I have tried to
      > install and remove new plugin (XP Template), but I start getting
      > errors on startup
      >
      > E117: Unknown function: XPMautoUpdate
      > E15: Invalid expression: XPMautoUpdate("statusline")
      >
      > It seems that MacVim caches this stuff. I have posted the same
      > queation on StackOverflow http://stackoverflow.com/questions/5952977/macvim-remember-my-old-settings
      > but there is no good answers yet.

      Did you remember to delete your ~/.vimrc or remove the lines from it
      that reference your autoload scripts that are now deleted?

      Ben.



      --
      You received this message from the "vim_mac" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
    • Anton Egorov
      I have found the problem. I always start my vim with `/usr/local/bin/mvim -S .vimses`. I have removed .vim direcrory but session stores somethind that causes
      Message 2 of 3 , May 18, 2011
      • 0 Attachment
        I have found the problem. I always start my vim with `/usr/local/bin/mvim -S .vimses`. I have removed .vim direcrory but session stores somethind that causes such problems. Remove the session file and all be ok.

        On 18 May 2011 04:34, Ben Schmidt <mail_ben_schmidt@...> wrote:
        On 18/05/11 1:26 AM, Anton Egorov wrote:
        I have removes my old settings by deleting .vim directory, but MacVim
        still remember old settings e.g. autoload plugins. I have tried to
        install and remove new plugin (XP Template), but I start getting
        errors on startup

        E117: Unknown function: XPMautoUpdate
        E15: Invalid expression: XPMautoUpdate("statusline")

        It seems that MacVim caches this stuff. I have posted the same
        queation on StackOverflow http://stackoverflow.com/questions/5952977/macvim-remember-my-old-settings
        but there is no good answers yet.

        Did you remember to delete your ~/.vimrc or remove the lines from it
        that reference your autoload scripts that are now deleted?

        Ben.




        --
        You received this message from the "vim_mac" maillist.
        Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
        For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.