Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Problem building MacVim7.3

Expand Messages
  • Bryan Ross
    I got it working. I had a corrupted copy of the Envy font in my ~/ Library/Fonts folder that was taking precedence. Removed it and all was good. ... -- You
    Message 1 of 7 , Jul 30, 2010
    • 0 Attachment
      I got it working. I had a corrupted copy of the Envy font in my ~/
      Library/Fonts folder that was taking precedence. Removed it and all
      was good.

      On Jul 30, 2010, at 8:00 AM, "björn" <bjorn.winckler@...> wrote:

      > On 29 July 2010 01:34, Bryan Ross wrote:
      >>
      >> That seemed to do the trick! Except now I'm getting an error in the
      >> Make
      >> Icons step:
      >>
      >> In src/MacVim/icons/make_icons.py:
      >>
      >> 140: font = NSFont.fontWithName_size_('EnvyCodeR-Bold', 7.0)
      >> 141: assert font
      >>
      >> That assert is failing for some reason. I fixed it by installing
      >> Envy Code
      >> in my FontBook, but isn't it supposed to download Envy Code to avoid
      >> specifically that scenario?
      >
      > Yes, the makefile downloads the font before running make_icons.py.
      > Does the build output say anything about why it is failing?
      >
      > Björn
      >
      > --
      > You received this message from the "vim_mac" maillist.
      > Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      > For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

      --
      You received this message from the "vim_mac" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.