Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

13412Re: macvim installed via macports copy/paste via cmd-C/cmd-V 'do not work'

Expand Messages
  • björn
    Sep 12, 2012
    • 0 Attachment
      On Mon, Sep 10, 2012 at 9:48 AM, baest wrote:
      > On Tuesday, 28 August 2012 23:27:52 UTC+2, woodya wrote:
      >> selected text is deleted when i type cmd-C
      >> and when i try to paste via cmd-V, the text "<D-v>" is inserted.
      >> i have this version installed: MacVim @...64_0 (active)
      >> i have this issue with my existing vimrc as well as when i launch via: gvim -u NONE
      >> the GUI reports the vim version as: 7.3.390
      >> when running vim in commandline mode, cmd-C/cmd-V both work.
      >> I did not have this issue previous to upgrading os/macports/macvim (in that order).
      >> help restoring normalcy would be appreciated.
      >> -w
      > I have the same problem using snapshot 65 (and 64). It worked for me before v64 (or maybe before 10.8 upgrade). A fIx or work-around would be very much appreciated

      Is this using snapshot 65 downloaded from the MacVim Google code page
      [1] (i.e. the binary that I build)? If not, please try that and see
      if it works.


      [1] http://code.google.com/p/macvim/

      You received this message from the "vim_mac" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
    • Show all 5 messages in this topic