Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

10388Re: No Window

Expand Messages
  • noddy
    Jun 18 4:14 PM
    • 0 Attachment
      On Jun 18, 9:18 pm, björn <bjorn.winck...@...> wrote:
      > 2009/6/18 noddy:
      >
      >
      >
      > > The message I get in console is this:
      >
      > > 18/06/2009  18 Jun 2009  20:23:07 com.apple.coreservicesd[64] NOTE:
      > > Using non-mach-based version of client -> server communication, via
      > > direct function calls.
      >
      > I think this is unrelated (it's sent from core services, not MacVim).
      > Is there no trace of the message I mentioned?  Have you searched
      > through the console logs (the filter search in the top right corner
      > comes in handy)?
      >
      > While I do appreciate that you reply to my post I really do need
      > more/better information in order to figure out what the problem is.
      >
      > Also, it would be nice if you could take the time to not top post like
      > I asked just a couple of hours ago.
      >
      > Thanks,
      > Björn

      Sorry didn't understand the reference to top posting, think I have it
      now.

      When I open MAcVim the message that I gave before is all that appears
      in the console log. I have searched for the warning you asked us to
      look for using the filter search with no returns.
      --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
      You received this message from the "vim_mac" maillist.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
      -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
    • Show all 7 messages in this topic