Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Lansare www.iveg.ro

Expand Messages
 • Stefan Dragan
  Ne face placere sa te invitam pe primul portal web din România dedicat vegetarienilor: www.iveg.ro. Dorim ca prin acesta sa îi ajutam pe vegetarieni în
  Message 1 of 1 , Nov 1, 2008

   Ne face plăcere să te invităm pe primul portal web din România dedicat vegetarienilor: www.iveg.ro.

   Dorim ca prin acesta să îi ajutăm pe vegetarieni în aspectele practice ale dietei lor, oferindu-le o serie de resurse utile, precum:  articole, reţete, recomandări de restaurante, magazine şi cărţi de bucate, filmuleţe, link-uri utile şi diferite alte documente informative.

   Te invităm să întâlneşti şi alţi vegetarieni în mica noastră Comunitate, pe Forum sau pe Chat. Dacă nu vei găsi la noi pe cine căutai nu trebuie să îţi pară rău. Avem şi o listă la zi cu alte comunităţi online ale vegetarienilor din România.

   Doreşti să participi cu materiale, să îmbogăţeşti conţinutul site-ului sau să laşi o amprentă personală acestuia? E foarte simplu! Îţi faci un cont pe site 1-2 minute şi poţi scrie reţete, conversa cu alţi vegetarieni pe Forum sau pe Chat. Nici să scrii articole nu e foarte greu. Ne dai rapid un mesaj şi te promovăm la rang de editor. Nu-ţi face griji legat de eventuale greşeli. Vom fi alături de tine şi te vom ajuta să realizezi nişte materiale pe care şi alţi vegetarieni să le citească cu plăcere.

   Chiar dacă nu eşti vegetarian nu ieşi în pagubă. Poţi găsi informaţii interesante pe www.iveg.ro, cum ar fi beneficiile dietei vegetariene sau diverse reţete.

   Vă dorim navigare plăcută,
   Echipa
   www.iveg.ro

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.