Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Fwd: [SVR-Group] Planificare "Permaculture" 12-15 Iulie

Expand Messages
 • Stefan Dragan
  ... From: AMURTEL Romania Didi Date: 2011/6/30 Subject: [SVR-Group] Planificare Permaculture 12-15 Iulie To: Veg Society Romania
  Message 1 of 1 , Jul 5, 2011
  • 0 Attachment
   ---------- Forwarded message ----------
   From: AMURTEL Romania Didi <anandadevapriya@...>
   Date: 2011/6/30
   Subject: [SVR-Group] Planificare "Permaculture" 12-15 Iulie
   To: Veg Society Romania <SVR-Group@yahoogroups.com>


   Planificare "Permaculture" 12-15 Iulie la ferma AMURTEL-ului 
   Sunteti invitati sa participati la o planificare si design de tip Permaculture la ferma AMURTEL-ului din Poieni, judetul Buzau.Permacultura este o abordare holistica de planificare a sistemelor ecologic. Se bazeaza pe paternurile care se intampla in natura pentru maximizarea efectelor si minimalizarea pierderilor de energie. Elementele din acest sistem sunt vazute ca fiind in stransa legatura, unde rezultatele unui element devin punctul de plecare a celulalt element.  In cadrul unui proces de permacultura munca este minimalizata, “resturile”  devin resurse, productivitatea creste si mediul se reface. Serviciile de planificare vor fi ghidate de Dada Subuddhyanand care a studiat permacultura  si a aplicat aceste cunostinte in planificarea unui proiect ecologic in Croatia.
   Participantilor le vor fi prezentate principiile fundamentale si vor avea oportunitatea sa participe la punerea conceptelor in practica folosind exemple concrete la "Casa Iedera" din Poieni.

   AMURTEL are un centru de PLasament si un centru de zi in vecinatate, in satul Panatau si doreste sa gaseasca un design de proiecte ecologice pe economie sociala care sa creasca productia de mancare pentru tinerii si copii din cele doua proiecte mentionate mai sus.

   Participantii vor sta la o ferma bucurandu-se de stiolul rustic de la tara. Se va servi  manacarea sanatoasa vegetariana existand si optiunea de a participa la meditatiile  zilnice din natura.

   Pentru mai multe detaliii si inscrieri contactati-ne la: didi@..., sau, 0744565252, 0214138359   Please come and visit the AMURTEL Romania  webpage at www.amurtel.ro

   To follow us on Facebook:
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.