Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
  • Back
  • About Group

  • Join Group
4 messages added in the last 7 days

Group Description

Komunitas Urang Sunda di Internet (KUSNet).

Forum ieu ngahaja diwangun pikeun tempat 'komunikasi' masyarakat Sunda nu aya di sakuliah dunya. Ngaliwatan forum ieu sadaya anggotana tiasa ngedalkeun sagala katugenah, tukeur pikiran, ngadongeng, ngabodor :-), ... pokona mah bebas bade naon bae asal tetep ngajaga sopan santun 'komunikasi' di internet (netiket). Hayu urang gunakeun forum ieu pikeun ngamumule basa jeung budaya urang ... Sunda!

Group Information

Group Settings

  • This is a public group.
  • Attachments are permitted.
  • Members cannot hide email address.
  • Listed in Yahoo Groups directory.
  • Membership does not require approval.
  • Messages from new members require approval.
  • All members can post messages.

Message History