Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

[dutch]Tonnie Eijkenboom op Ridderradio in Dossier Q van donderdag 5 mei 2005

Expand Messages
 • Jeroen Kumeling
  Tonnie Eijkenboom in Dossier Q van donderdag 5 mei 2005 22.00 - 23.00 uur - http://www.dossierq.tk / http://www.ridderradio.com ) ... Onderwerp: Het Ashtar
  Message 1 of 1 , May 4, 2005
   Tonnie Eijkenboom in Dossier Q van donderdag 5 mei 2005
   22.00 - 23.00 uur - http://www.dossierq.tk / http://www.ridderradio.com )

   --------------------------------------------------------------------------

   Onderwerp: Het Ashtar Command

   In deze uitzending zal Tonnie Eijkenboom uitleggen waarvoor het Ashtar Command staat.
   Eijkenboom heeft een eigen uitgeverij Osiris en is enige jaren geleden in contact gekomen met Tuella de grondlegster van het Ashtar Command.
   Het klikte gelijk en Eijkenboom kreeg de mogelijkheid de teksten van Tuella voor het Nederlandse taalgebied te vertalen en uit te geven.
   15 mei geeft zij een lezing op het Niburu-event in Zuid Laren.

   Meer informatie over haar contact met het Ashtar Command: klik:
   http://ashtarcommand.nl/ashtar.html

   Wat is het Ashtar Command?
   De Ashtar-Command is een samenwerkingsverband van buitenaardse culturen. Een verband van wezens die op energetisch vlak besloten hebben aan een bepaald doel te werken.
   "Wij, de Broeder/Zusterschap van het Licht en hen onder ons die dienst doen in de Intergalactische Federatie, komen juist nu naar buiten, omdat we jullie willen begeleiden en onze kennis met jullie willen delen in deze moeilijke stap voor jullie allemaal. En dan bedoel ik natuurlijk jullie "opschuiven" of eigenlijk jullie verheffing van de derde naar de vierde en de vijfde dimensie. "
   De Broeder/Zusterschap van het Licht
   De Broeder/Zusterschap van het Licht is een multi-dimensionale, inter-planetaire, inter-galactische organisatie van wezens die er voor hebben gekozen het Goddelijk kosmisch plan in dit universum te dienen. Een dimensie van de Broeder/Zusterschap bestaat uit de "Verheven Leraren" of de "Verheven Meesters". De geperfectioneerde wezens hebben hun lichamelijke incarnaties achter zich gelaten, door geheel te existeren uit Liefde en Licht.
   Ze zijn feitelijk ge-evolueerd tot een niveau waar er geen noodzaak meer is voor een fysiek lichaam. Verheven naar hogere niveau's van bewustzijn, zo je wilt. Vele "Verheven Leraren" kozen er juist voor om wel terug te keren als leraren, gidsen voor hun jongere "broertjes en zusjes" op hun evolutionaire weg.

   Het Ashtar Command over UFO's
   lees: http://members.tripod.com/~ACCNL/acommand01.html

   ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   RIDDERRADIO

   Ridderradio is totaal uniek. Voor het eerst is er geen centrale studio meer, maar maken steeds meer mensen een wekelijkse uitzending vanaf hun computer thuis. Niet alleen kun je ze horen en soms ook zien, maar je kunt ook met ze in contact komen via de Radio Chat. Je kunt dus vragen stellen, commentaar geven of met andere luisteraars communiceren en meestal wordt er ook op gereageerd.

   Iedere week komen er nu nieuwe uitzendingen bij en heb je de kans om met interessante mensen in contact te komen, waar je dikwijls veel van kunt leren. Het gebeurt wel eens dat ze soms niet thuis zijn als hun uitzendtijd aanbreekt, in dat geval is er dan binnenkort een hoorspel te horen.

   Eerdaags kun je ook naar hoorspel-les luisteren zodat je zelf thuis hoorspelen kunt gaan maken die dan via Ridderradio te horen zullen zijn.


   .


   [Non-text portions of this message have been removed]
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.