Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Informatie

Expand Messages
 • Gheorghe Craciun
  Buna, s-a dezvoltat o retea de cumparatori SCnet, care ofera reduceri la foarte multe magazine, plus ca primesti bani inapoi din fiecare cumparatura pe care o
  Message 1 of 2 , Jan 17, 2013
   Buna, s-a dezvoltat o retea de cumparatori SCnet, care ofera reduceri la foarte multe magazine, plus ca primesti bani inapoi din fiecare cumparatura pe care o faci. Ti-ar placea sa ai reduceri din cumparaturile tale zilnice, plus ca primesti si bani inapoi? Iar daca recomanzi prietenilor tai aceasta comunitate, castigi bani si din cumparaturile lor.
   Reduceri in curand la benzinarii si supermarket-uri.
   Aceasta comunitate este dezvoltata in 12 tari din UE.

   Ca sa beneficiezi de reduceri, trebuie sa te inregistrezi gratuit in aceasta comunitate.
   Ai reduceri la:
   1. Alimente
   2. Produse ingrijire personala si curatenie
   3. Servicii telefonie / internet / TV etc
   4. Consumabile (hartie, combustibil etc)
   5. Reduceri la Cazari si rezervari la Pensiuni si Hoteluri
   6. Reduceri la carburanti
   Clientul SCNET Romania are posibilitatea de a cumpara toate aceste servicii si produse la pret redus, plus ca primesti bani inapoi din cumparaturile tale.

   NU trebuie sa vinzi sau sa cumperi produse, ori sa convingi oameni.
   Nu uita ca totul este GRATUIT.
   Inscriere GRATUITA pe acest link www.scnetromania.com/gheorghecraciun
   Pentru mai multe detalii despre cum poti face parte din echipa SCnet te rog sa imi lasi un mail la craciun_scnet@....
   O zi buna.
   Ghita Craciun

  • Gheorghe Craciun
   Buna, numele meu este Ghita Craciun, partener SCnet Romania, si vreau sa va prezint o oportunitate care este de 2 ani in Romania, si care v-ar avantaja. SCnet
   Message 2 of 2 , Jan 22, 2013
    Buna, numele meu este Ghita Craciun, partener SCnet Romania, si vreau sa va prezint o oportunitate care este de 2 ani in Romania, si care v-ar avantaja.
    SCnet – Iti da banii inapoi din cumparaturi  
    Cand am descoperit aceasta Oportunitate Online, m-am inscris fara ezitare pentru ca era gratuita. Practic, eram tentat la fel ca fiecare, sa castig ceva bani in plus in mod avantajos si fara taxa lunara de membru sau alte obligatii.
    Pe data de 22.01.2011 am luat parte la prima prezentare ” SCNET DAY ” organizata la Sfantu Gheorghe, si abia acum incep sa inteleg de fapt de unde vin banii si care este nivelul de castig la care poate ajunge fiecare client, daca face cumparaturile pe care oricum le facea si pana acum, de la partenerii comerciali inscrisi in SCNET Romania.
     
    Practic, fiecare client-membru SCNET Romania, castiga bani inapoi din cumparaturi si nu numai !!
    Cum asa?
    Pai este cat se poate de simplu.
    Clientul, adica TU, te inscrii GRATUIT in grupul de clienti ai SCNET Romania (Shopping Center Network)
    Sa vedem, ce cumparaturi faci in fiecare luna?
    1. Alimente
    2. Produse ingrijire personala si curatenie
    3. Servicii telefonie / internet / TV etc
    4. Consumabile (hartie, combustibil etc)
    5. Reduceri la Cazari si rezervari la Pensiuni si Hoteluri
    6. Reduceri la carburanti
    Clientul SCNET Romania are posibilitatea de a cumpara toate aceste servicii si produse la pret redus.
    Toate acestea fara taxe ascunse, fara abonament lunar si fara nici o alta obligatie. Fiecare decide singur ce vrea sa faca. daca vorbim despre un ban in plus castigat cinstit si automat, din cumparaturile pe care oricum le facem, deja suna mai mult decat tentant.
    Este clar, in primul rand castigam prin faptul ca platim mai putin pentru ceea ce consumam oricum.
    Acum sa vedem cum castigam bani prin recomandarea SCNET Romania catre prieteni, rude, cunostinte si la toti cei care credem noi ca au nevoie de un ban in plus. Practic la toata lumea.
    Clientul SCNET Romania care se inscrie de pe pagina proprie ( ex. www.scnetromania.ro/gheorghecraciun ), devine automat membru in reteaua proprie creata in cadrul sistemului SCNET. Cand acel client face cumparaturi de la partenerii comerciali validati in sistem, genereaza automat un venit, adica procent din reducerea oferita de partenerul comercial.
    Posibilitatile de castig sunt practic mult mai mari decat imi imaginam, clientii priesc in primul rand aceleasi produse mai ieftin, castiga un comision din fiecare cumparare ( de la partenerii comerciali SCNET ) efectuata de clientii recomandati, bonusuri in functie de realizari si multe alte surprize foarte placute.
    Ce trebuie sa faci pentru a deveni Client SCNET Romania ?
     
    Te Inscrii GRATUIT accesand link-ul urmator :
       
    SCNET Romania este de 2 ani in Romania, unde sunt inscrise peste 620 de magazine unde partenerii SCnet primesc reduceri, iar in Europa peste 12000 de magazine. SCnet este prezent in mai multe tari din Europa.
    Cei care doresc, pot sa faca parte din conducerea SCnet, unde este posibilitatea de a urca in cariera, unde acolo vin banii seriosi.
    Sunt foarte multe oportunitati de genul acesta in Romania, de aceea este lumea reticenta, dar pot sa va garantez ca aceasta oportunitate este cea mai tare. Va invit sa intrati sa vedeti, nu este nici o obligatie, totul eset gratuit.
    Avem conferinte online in fiecare zi de luni pana vinery pe acest site; www.scnetromania.com/gheorghecraciun la sectiunea conferinte web, iar ca sa aflati mai multe detalii, chiar prezentarea din conferinte o gasiti pe acest site www.scnetro.webs.com sau pe blogul meu www.scnetonline.wordpress.com
     
    S-a dat startul la sistemului de comisionare, inscrieti-va, si inscrieti cat mai multe persoane GRATUIT ! repet, nimeni nu va avea nici un fel de obligatie, fiecare decide ce vrea sa faca mai departe, dar este pacat sa ratam poate sansa vietii noastre de a castiga un ban in plus, care dupa o perioada va ajunge la o valoare lunara inimaginabila.
    SUCCES !
     
    Inscriere:
    O zi buna.

   Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.