Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Joaca in vremuri friguroase...

Expand Messages
 • Anamaria Iobagel
  Salut! Stiu ca n-am prea ajuns la intalnirile din parc, dar nu pot sa nu ma gandesc ca deja este destul de frig, ca se intuneca destul de repede si ca parcul
  Message 1 of 4 , Oct 4, 2010
   Salut!

   Stiu ca n-am prea ajuns la intalnirile din parc, dar nu pot sa nu ma gandesc ca deja este destul de frig, ca se intuneca destul de repede si ca parcul nu mai e atractiv acum. Nu pot promite ca in viitor voi fi prezenta (mai ales ca urmeaza sa plec iar), dar vreau sa va amintesc ca avem la dispozitie sala de spectacole a Casei Tranzit si ca daca vrem s-o folosim trebuie sa vorbim cu cei de acolo, sa stabilim un program. Depindem de disponibilitatea salii, de spectacolele pe care le au ei programate in fiecare luna.

   Pot sa-i sun eu si sa merg la ei sa negociez programul, dar cred ca cel mai bine ar fi sa se ocupe o persoana care poate sa mearga si la intalniri (de la inceputul si pana la sfarsitul intalnirii), cel putin la primele sedinte. Saptamana asta inca mai am program pana la 18.30 si as putea ajunge la intalniri dupa, iar la sfarsitul lunii sau inceputul lui noiembrie o schiez iar... deci poate nu-s indicata pentru rolul asta... Cine se poate ocupa?

   Astept parerile voastre. Saptamana faina sa aveti! Tha tha!


   Anamaria Iobãgel
   0740 688 976

    
    


   --- On Fri, 9/24/10, hajek monica <monicahajek@...> wrote:

   From: hajek monica <monicahajek@...>
   Subject: [juggling_cluj] Teatru improvizat ???
   To: juggling_cluj@yahoogroups.com, tsrtr_cluj@yahoogroups.com
   Date: Friday, September 24, 2010, 3:53 PM

    

   Salutare,

   Ma bucur ca cineva arata  interes fata de teatru,
   Joi ,adica ieri am mers la intalnire de la 18.30 .A fost un workshop f reusit ,distractiv si creativ.Am fost 8 persoane,maxim pot sa participe 12 persoane .
   Sa intrati pe urmatorul link ca sa vedeti ce aveti de pierdut daca nu participati  hehe papa
   http://personact.ro/    

   Salut!

   Scuze ca raspund cam tarziu... Am o saptamana PLINA. Vreau sa particip si eu la intalnirile astea, dar saptamana asta n-am avut cum... Raman pentru joia? La urmatorul atelier vin si eu. Vorbim la telefon si mergem. Cum a fost saptamana asta, ce-ati invatat?

   Va pupez, weekend fain sa aveti! Al meu va fi nebun tare, sper sa ma tina bateriile.

   Anamaria Iobãgel
   0740 688 976

    
    


   --- On Wed, 9/22/10, hajek monica <monicahajek@...> wrote:

   From: hajek monica <monicahajek@...>
   Subject: [tsrtr_cluj] Teatru improvizat ???
   To: juggling_cluj@yahoogroups.com, tsrtr_cluj@yahoogroups.com
   Date: Wednesday, September 22, 2010, 2:53 PM

    

   Salutare,

   Am o veste f buna pt voi :))
   Si anume:cine e interesat sa faca teatru improvizat acuma e momentul sa ridicati o mana :)).
   Prin cineva am aflat ,cum ca s-ar face un nou grup care va merge joi de la 18.30.
   Lista e  deschisa pt toata lumea ,va dau si linkul, ca sa puteti vedea cu ce se mananca:))).E chiar f fain .Eu am mai avut ocazia sa iau parte la astfel de ateliere si e chiar f amuzant si ralaxant .O sedinta(2 ore)e de 25 ron .Dar pt ce putem sa invatam chiar se renteaza investia facuta in noi !!

   Deci oameni nu mai zaboviti prea mult si sunati-ma sa-mi spune-ti cine vrea sa vina sau sa-mi scrieti pe mail sau pe mess.Ca sa putem sa ne intalnim maine si sa mergem impreuna .

   Spor la treburi ............si profitati de informatie la maxim
   http://personact.ro/cinesuntem.php     

   From: hajek monica <monicahajek@...>
   To: juggling_cluj@yahoogroups.com
   Sent: Thu, September 16, 2010 6:31:36 AM
   Subject: Re: [juggling_cluj] despre fonduri si cum sa devenim un grup mai eficient


   Salutare ,


   Super Daria iti multumim pt ca ne ajuti sa devenim mai ''organizati'' si mai adunati .
   Ce bine ca exista posibilitataea aceasta de a face rost de resurse :))

   Important este acum, sa ne implicam cat mai multi si sa profitam 100% de informatia care ne-a fost data .

   Ar trebui sa ne inatlnim la Jonglat si sa vb mai pe indelete.
   Ce ziceti sa stabilim ziua si ora pt jonglat.
   Eu as putea doar Joi si Vineri restul zilelor imi sunt pline si  nu pot .De asemenea ne-am putea vedea si sambata ce ziceti ????

   Deci oameni buni cititi mesajul trimis de Daria  si spune-ti ceva legat de inatlnirile din parc in ce zile ati avea chef sa va jucati !!.Daca aveti preteni care vor sa invete lucruri noi chemati si pe ei,numai bine o sa ne inmultim ca niste sobolani hehehe glumesc.

   Spor la treburi si vreau sa va vad ca scrieti pe grupul asta nenorocit ca de aceea e toata lumea pe el .

   Ciusss...Hajek


   From:
   Daria Popescu <dariutza_com@...>
   To: juggling_cluj@yahoogroups.com
   Sent: Wed, September 15, 2010 7:45:57 AM
   Subject: [juggling_cluj] despre fonduri si cum sa devenim un grup mai eficient

    

   Dragii mei,

   Am vorbit acum ceva timp cu o parte din voi si am realizat ca avem cateva probleme de organizare care pot fi rezumate competent in urmatorul fel:

   1) nu avem destui oameni
   2) nu avem bani

   Buun, si aceste doua probleme se leaga intre ele intr-un cerc vicios. Nu putem aduce noi oameni fara sa avem materiale si nu avem materiale pt ca suntem putini si nu putem strange bani.

   Donatii si sponsorizari am putea gasi noi daca am fi ONG, dar nu suntem pt ca trebuie 1200 lei (12 mil vechi) ca sa ne pornim. Si cum stateam in impas, mi-am amintit ca am o prietena care lucreaza cu fonduri europene. Am intrebat-o ce se poate face sa smulgem cat mai mult de la UE si iata raspunsul:


   Yes there are some grant calls regarding sports activities. They are (as I know) expected to be related to the social works which are based on disadvantegous groups. So, I think your friends have chance to apply for one of the Grant calls. Also their subject related to education as well. That is why they can also try “education” theme title along with the sports and "youth in action". First, they need to check available calls about their subject. Then they can find the available calls on the official Internet sites of Romania. In Turkey there is, “central finance and contracts unit” website. I don’t know which institution responsible to publish open calls in Romania. You may tell your friends to go to the site : http://ec.europa.eu/dgs/education_culture/calls/grants_en.html

   and this site- about youth related grants of the EU: http://eacea.ec.europa.eu/youth/funding/2010/call_action_4_1_en.php

   They also may find out that they will need some partners from candidate and member states. Because most of the European funds require partners from 2-3 countries in EU/non-EU zone.

   They can also check out the funds from different resources such as “development agencies”. They have also grant calls addressed to the NGO’s. So, they can find an NGO or a public institution as a partner, and then they can submit their Project to these regional dev. agencies. To do that, they need to find the development agency in their region first. Then look for open calls. If there is no open calls at that time, they can ask for a form from the agency to fill out it about their Project proposal. Then the agency evaluates the Project content, anf if they find it beneficial, they accept to give funds under the title related to the Project content.

   Hope these informations are helpful for your friends. İf there is anything I can do more or help, please tell me ;)


   Eu nu am timp sa cercetez in amanunt site-urile pe care ni le-a indicat si sa ma ocup de problema, asa ca v-o pasez voua. Daca aveti intrebari specifice dupa ce cititi ce ne-a zis, manifestati-va si o voi intreba.


   Daria

   P.S. veniti la jonglat azi la 5.30 daca vedeti mesajul in timp util (haha, pe cat pariu ca nu-l cititi pana la capat)

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.