Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
Advanced Search
Author
Subject
Message
Special notice only

Advanced Search
  • I saw this older post about possibly excessive flux on the board . Worth a try I guess. Yahoo! Groups Yahoo! Groups Oops! Sorry, an error occurred while loading the content. View on groups.yahoo.com Preview by Yahoo Larry WT9M
    wt9m@... Sep 28, 2016
  • Scott , No * at the end of the line - I get this 2016-05-13 07:04:35 CDT: WT9M-5 >APOT21,WIDE2-2,qAR, N9EM-5 ::WT9M :TEMP:64 WIND 358 AT 0 GUST 0 BARO 10144 {bf I guess it is old data in there and not getting new wx data - I will try changing the setting on Peet Station to see if that is the problem - Thanks Larry WT9M
    wt9m@... May 13, 2016
  • Thanks Stephan , I will check that setting in the Peet Bros station . Larry WT9M
    wt9m@... May 13, 2016
  • Fetching Sponsored Content...
  • I just sent another wxinfo command and got back exactly the same weather info a day later - so I am thinking maybe the OT2M is not getting the weather data . Not sure where this other wxinfo is from - maybe stored default ? TEMP:64 WIND 358 AT 0 GUST 0 BARO 10144
    wt9m@... May 12, 2016
  • I had WT9M-5 OT2M running as digi and weather station for many years without any problems. I had Port A set up for LaCrosse since I had LaCrosse weather station on it. It always beaconed...got back a response showing weather data but it hasn't been beaconing weather info in beacons. What needs to be set to get it sending weather beacons properly ? Thanks, Larry WT9M
    wt9m@... May 12, 2016
  • ...make my Nuvi sync up in FMI mode. The red wire I connected to the pin on my OT2M that supplies 5v power- forget which one. Larry WT9M
    wt9m@... Nov 27, 2015
  • ...yours for free . LCD display and digitizer are cracked so tossing those . Send me a message if you are interested in it. Larry WT9M
    wt9m@... Aug 14, 2015
  • That is the code and if you saved it as a text file with with .s19 extension it would probably work. But try this link and save the file from here and you won't have to do that. http://www.argentdata.com/support/firmware/AP64/ Larry WT9M
    wt9m@... May 27, 2015
  • oh I was thinking of the OT2M which needed serial port adapter - but same process should work for your OT3M usb I think . Larry WT9M
    wt9m@... Oct 6, 2014
  • It shouldn't be a problem . Maybe the port for the computer didn't close or switched ports for some reason. Are you using a usb to serial port converter ? Plug it in and then go to device manager in windows and see what port opened up for it. Unplug it the port should close. Then look in Putty and make sure it is set up for the same port number as the one that opened up . Larry WT9M
    wt9m@... Oct 6, 2014