Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [tracker2] Re: Mysterious loss of TX in KISS mode

Expand Messages
  • Scott Miller
    Ok, good to know. Are you using the 3M Dual-Lock stuff? I didn t include any pad to insulate it from the lid because that stuff sticks well enough that the
    Message 1 of 8 , Feb 12, 2008
    • 0 Attachment
      Ok, good to know. Are you using the 3M Dual-Lock stuff? I didn't
      include any pad to insulate it from the lid because that stuff sticks
      well enough that the board shouldn't be able to move that far. Some of
      the early ones shipped with plain old Velcro, though.

      Scott

      Steve Bragg wrote:
      >
      >
      > Scott,
      >
      > It might have been mechanical. When I opened the radio up, it started
      > working! Maybe the TNC board was contacting the case. I will put a
      > little bit of plastic in there to insulate it.
      >
      > Anyway, it's working, thanks. Yet another satisfied customer.
      >
      > 73s,
      >
      > Steve Bragg KA9MVA
      > >
      > > 2b. Re: Mysterious loss of TX in KISS mode
      > > Posted by: "Scott Miller" scott@...
      > <mailto:scott%40opentrac.org> n1vg
      > > Date: Mon Feb 11, 2008 8:42 pm ((PST))
      > >
      > > When you've got it open, check to see if the RX LED is blinking - maybe
      > > it thinks the channel is busy for some reason. The calibrate command
      > > won't care.
      > >
      > > The T2-135 should always be in SWDCD mode, regardless of the actual
      > > setting. Unless it somehow got the wrong bootloader loaded, I suppose.
      > > When you do an INFO command, does it display a temperature?
      > >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.