Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [tracker2] Help: T2-135 locked TX

Expand Messages
  • Scott Miller
    Any progress on this? Is it locking up consistently now? Scott
    Message 1 of 7 , Oct 19, 2007
    • 0 Attachment
      Any progress on this? Is it locking up consistently now?

      Scott

      P. Suryono Adisoemarta wrote:
      >
      >
      >
      > Scott, further info that I got from him:
      > - no audio during locked up TX
      > - can't access the console (right now the board went
      > to TX lock up right away as soon as enabled)
      >
      > Right now he is travelling to another friend at
      > another city to do troubleshooting.
      >
      > 73 de Paulus
      >
      > --- Scott Miller <scott@... <mailto:scott%40opentrac.org>> wrote:
      >
      > > It *shouldn't* be a firmware problem - the watchdog
      > > timer will reset it
      > > after less than a second. It could potentially get
      > > stuck sending data
      > > forever, but you'd be able to hear that.
      > >
      > > Steve Bragg brought his DR-135T to DCC this year and
      > > said that it had
      > > locked up with an EJ-41U installed. Never seen it
      > > happen with a T2-135
      > > though.
      > >
      > > Any audio at all in the transmitted signal? If you
      > > can get a serial
      > > console on it, try resetting the board while TX is
      > > locked, and see if
      > > that stops it.
      > >
      > > Scott
      > >
      > > P. Suryono Adisoemarta wrote:
      > > >
      > > >
      > > > I am trying to help a friend figuring out a
      > > problem on a T2-135 that
      > > > went to TX lock after a while. Sometimes it takes
      > > a couple minutes, but
      > > > another case it went to TX lock right away as soon
      > > the board is
      > > > activated (thru func + squelch button).
      > > >
      > > > This board is located in a different province and
      > > he doesn't have a good
      > > > internet access, so far debugging has been done
      > > thru SMS (texting).
      > > > GPS, thru front jack, has been removed with no
      > > effect, power supply is
      > > > good, external antenna with good SWR
      > > >
      > > > Let me know if somebody has a thought what is
      > > causing the problem.
      > > >
      > > > 73 de Paulus YD0NXX/N5SNN
      > > >
      > > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      > > Yahoo! Groups Links
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      >
      > __________________________________________________________
      > Don't let your dream ride pass you by. Make it a reality with Yahoo! Autos.
      > http://autos.yahoo.com/index.html <http://autos.yahoo.com/index.html>
      >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.