Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [tracker2] Re: T3-135 WX problems

Expand Messages
  • Scott Miller
    Try manually sending a BEACON W command and see if it shows up online. Scott
    Message 1 of 3 , Aug 7, 2013
      Try manually sending a BEACON W command and see if it shows up online.

      Scott

      On 8/6/2013 10:24 PM, w1fly wrote:
      > Well I've tried loading the beta firmware from web, and I had worse
      > results... Wxinfo stopped showing WX data. So I loaded the April
      > firmware, i was not able to get digipeater of weather.... Then all the
      > sudden wxinfo stopped showing any weather.... I haven't futzed with
      > ultimeter, so it should still be sending data....
      >
      > I think it's haunted...?
      >
      > --- In tracker2@yahoogroups.com <mailto:tracker2%40yahoogroups.com>,
      > "w1fly" <cleatus99@...> wrote:
      > >
      > > I am having a similar problem with my new T3-135
      > >
      > > http://www.findu.com/cgi-bin/raw.cgi?call=W1FLY-13
      > >
      > > How do I get it to send WX?, I can WX on my kenwood ht, but not out
      > the digi...
      > > In two days with 5 minute intervals, I've only gotten two packets to
      > the net?
      > >
      > > --- my original msg was rejected?----
      > > This am I found I am transmitting old? WX data.... As my kenwood HTs
      > both had temp of 91 this 7am.....
      > >
      > > When I run run wxinfo on serial, it gives me current temp and winds...
      > >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.