Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [tracker2] T2-301 WX Support

Expand Messages
  • Scott Miller
    There shouldn t be any delay at all - they re both sent in the same transmission, with only a flag byte between them. Scott
    Message 1 of 32 , Jul 23, 2013
    • 0 Attachment
      There shouldn't be any delay at all - they're both sent in the same
      transmission, with only a flag byte between them.

      Scott

      On 7/20/2013 12:27 AM, Lasse / LA5PPA wrote:
      > Thanks, I'l make a log next time I'm at my cabin :-)
      >
      > New question
      > Is it possible to adjust the time between the two beacon it send out ?
      > After listening on RF it seems that beacon no. 2 with WX info is
      > drowning when digipeaters around my area is replying on the first one.
      > It seem to be approx 1 second TX between the two beacons
      >
      > --
      > Lasse
      >
      >
      >
      > Den 19.07.2013 20:11, skrev Scott Miller:
      >> Send me the raw data and I'll see if I can duplicate the problem here.
      >>
      >> Scott
      >>
      >> On 7/19/2013 10:52 AM, Lasse / LA5PPA wrote:
      >>> Any tips or special firmware I have to use to get the wind speed and
      >>> wind direction to work?
      >>> http://aprs.fi/weather/LA5PPA-2
      >>>
      >>> I can see the value in raw data from the ultimeter 100 if I connect it
      >>> to a terminal program but the T2-301 is only sending out temeprature
      >>>
      >>> --
      >>> Lasse
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
    • Bryan Fair
      Haven tried, but I will when I get back to the radio.... Glad ur a little better ... Thanks for the response.... Sent from my iPhone
      Message 32 of 32 , Aug 7, 2013
      • 0 Attachment
        Haven tried, but I will when I get back to the radio.... Glad ur a little better ...
        Thanks for the response....

        Sent from my iPhone

        On Aug 7, 2013, at 13:35, "Scott Miller" <scott@...> wrote:

        > Have you tried a script with a periodic BEACON W command? That will send weather only and will tell us if the digi is just not handling back-to-back packets correctly.
        >
        > Sorry for the slow responses this week. Came down with something over the weekend and I've only managed to put in a few hours in the office this week. Not sure I'm getting better yet, but I don't feel like I'm getting any worse.
        >
        > Scott
        >
        > On 8/5/2013 9:44 PM, kc5cvx wrote:
        >> I am having a similar problem with my new T3-135
        >>
        >> http://www.findu.com/cgi-bin/raw.cgi?call=W1FLY-13
        >>
        >> How do I get it to send WX?, I can WX on my kenwood ht, but not out the digi...
        >> In two days with 5 minute intervals, I've only gotten two packets to the net?
        >>
        >>
        >>
        >> --- In tracker2@yahoogroups.com, Scott Miller <scott@...> wrote:
        >>> Try this one, see if it makes any difference.
        >>>
        >>> Scott
        >>>
        >>> On 8/3/2013 11:38 AM, Lasse / LA5PPA wrote:
        >>>> 55076, the one that can be downloaded from the WEB in otwincfg
        >>>>
        >>>> --
        >>>> Lasse
        >>>>
        >>>>
        >>>> Den 03.08.2013 01:13, skrev Scott Miller:
        >>>>> It's reading OK on the bench here. What firmware version are you running?
        >>>>>
        >>>>> Scott
        >>>>
        >>>>
        >>>>
        >>>> ------------------------------------
        >>>>
        >>>> Yahoo! Groups Links
        >
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.