Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [tracker2] Re: ADS-WS1 Weather Station

Expand Messages
  • Scott Miller
    It s most likely a glitch in the 1-wire system. It was supposed to be fixed in the latest firmware... Scott
    Message 1 of 4 , Oct 15, 2012
    • 0 Attachment
      It's most likely a glitch in the 1-wire system. It was supposed to be
      fixed in the latest firmware...

      Scott

      On 10/15/2012 10:10 AM, ww4gw wrote:
      > Thanks Larry - I have another ADS-WS1 that has been operating for
      > several months now, and wanted to add weather from a second site. I even
      > loaded the configuration data from the first site (changed the call) for
      > testing and still received no temperature readings, so made the
      > assumption that it was a firmware problem. I'm sure that Scott will have
      > the solution.
      >
      > --- In tracker2@yahoogroups.com <mailto:tracker2%40yahoogroups.com>,
      > "larry" <wt9m@...> wrote:
      > >
      > > You may want to also ask about this on the WS1 yahoo group
      > > http://tech.groups.yahoo.com/group/ads-ws1/
      > >
      > > Here is the raw data for my WS1 using the same build
      > >
      > > http://www.findu.com/cgi-bin/raw.cgi?call=WT9M-8
      > >
      > > Larry WT9M
      > >
      > > --- In tracker2@yahoogroups.com <mailto:tracker2%40yahoogroups.com>,
      > "ww4gw" <ww4gw1@> wrote:
      > > >
      > > > Scott, I have sent you an email concerning the Wx station that I
      > received last week. For some strange reason it does not insert the
      > temperature information into the APRS packet. Firmware level is 55949
      > and I was not able to find a new version on the website.
      > > >
      > >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.