Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

OT3 scripting, profile switching and digipeating

Expand Messages
  • James Ewen
    I put a couple OT3s on the air, and am seeing a few issues. It doesn t look like the scripting engine is running. I have a script that should be counting
    Message 1 of 2 , Mar 3 2:30 PM
    • 0 Attachment
      I put a couple OT3s on the air, and am seeing a few issues.

      It doesn't look like the scripting engine is running. I have a script that should be counting seconds, and sending a beacon. I get no output from the script though. 

      Scripts that work on the OT2 don't work on the OT3. 

      I have attempted to get profile switching to happen on voltage levels. I can't get the voltage set points to change. I tried setting the switch at <= 11 volts, and back at > 13 volts. They go back to 0 and -273 values when you try to save them.

      I also have it set up to digipeat on WIDE, but the anti-dupe routine isn't keeping track of packets handled already.

      Here are some packets handled by the OT3...

      <Digi Echo>
      FTMAC>APOT30,STONEY*,WIDE2-1:T#005,137,000,000,000,000,00000000

      <Digi Echo>
      FTMAC>APOT30,VE6RFM-1*,WIDE2-1:T#005,137,000,000,000,000,00000000

      <Digi Echo>
      FTMAC>APOT30,VE6RFM-1*,STONEY*,WIDE2*:T#005,137,000,000,000,000,00000000

      Anyone else seeing these issues?

      --
      James
      VE6SRV
    • Scott Miller
      James, send me your config file and what you expect the script to do and I ll give it a try here. Scott
      Message 2 of 2 , Mar 5 10:52 AM
      • 0 Attachment
        James, send me your config file and what you expect the script to do and
        I'll give it a try here.

        Scott

        On 3/3/2012 2:30 PM, James Ewen wrote:
        > I put a couple OT3s on the air, and am seeing a few issues.
        >
        >
        > It doesn't look like the scripting engine is running. I have a script
        > that should be counting seconds, and sending a beacon. I get no output
        > from the script though.
        >
        > Scripts that work on the OT2 don't work on the OT3.
        >
        > I have attempted to get profile switching to happen on voltage levels. I
        > can't get the voltage set points to change. I tried setting the switch
        > at <= 11 volts, and back at > 13 volts. They go back to 0 and -273
        > values when you try to save them.
        >
        > I also have it set up to digipeat on WIDE, but the anti-dupe routine
        > isn't keeping track of packets handled already.
        >
        > Here are some packets handled by the OT3...
        >
        > <Digi Echo>
        > FTMAC>APOT30,STONEY*,WIDE2-1:T#005,137,000,000,000,000,00000000
        >
        > <Digi Echo>
        > FTMAC>APOT30,VE6RFM-1*,WIDE2-1:T#005,137,000,000,000,000,00000000
        >
        > <Digi Echo>
        > FTMAC>APOT30,VE6RFM-1*,STONEY*,WIDE2*:T#005,137,000,000,000,000,00000000
        >
        > Anyone else seeing these issues?
        >
        > --
        > James
        > VE6SRV
        >
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.