Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: T2 and APRX

Expand Messages
  • k1ymi
    I am running the squelch open, but have Software DCD enabled ... So it should ignore the noise. At least it does on the T1+. I ll close the squelch and see if
    Message 1 of 3 , Jan 23, 2012
      I am running the squelch open, but have Software DCD enabled ... So it should ignore the noise. At least it does on the T1+.
      I'll close the squelch and see if that's the issue.

      Andrew

      --- In tracker2@yahoogroups.com, Robert Lane <kb8zxe@...> wrote:
      >
      > I am running APRX with a T2 in kiss mode and it is working fine.  All I can think of is perhaps the squelch is set up wrong where the T2 never thinks the channel is clear.
      >
      > Bob
      >
      >
      >
      > ________________________________
      > From: kc2eus <kc2eus@...>
      > To: tracker2@yahoogroups.com
      > Sent: Sunday, January 22, 2012 8:25 AM
      > Subject: [tracker2] T2 and APRX
      >
      > I've been running an APRX Digi and Igate for a number of months using the T1+ as the TNC (with KISS Firmware). Yesterday I tried replacing the T1+ with my T2 configured for KISS mode ( I want the display).
      > Looking at my logs APRX is seeing the APRS traffic, so I'm thinking KISS mode is working. But it never transmits.
      > I see in the log where it says it's transmitting say a beacon, but the T2 never fires off. I'm using the same cable that is used for the T1+ so it's not a wiring issue as far as I can tell.
      > I posted in the APRX forum... nut I thought I'd post here too and see if anyone had come across this before ?
      >
      > Andrew - K1YMI
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >     http://docs.yahoo.com/info/terms/
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.