Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [tracker2] Re: running RJ12 temp sensor

Expand Messages
  • Rudy Benner
    I have seen that effect too, I never let it worry me. ve3bdr ... From: Scott Miller Sent: Tuesday, March 08, 2011 12:39 PM To: tracker2@yahoogroups.com
    Message 1 of 10 , Mar 8, 2011
    • 0 Attachment
      I have seen that effect too, I never let it worry me.

      ve3bdr

      -----Original Message-----
      From: Scott Miller
      Sent: Tuesday, March 08, 2011 12:39 PM
      To: tracker2@yahoogroups.com
      Subject: Re: [tracker2] Re: running RJ12 temp sensor

      Hmm, I haven't seen it do that. The sensor shouldn't require any
      settling time, but I'll look into it.

      Scott

      On 3/8/2011 7:25 AM, hannihe wrote:
      > I have a DS18S20 connected to the RJ port on the front, and it seems to
      > work fine. More accurate than the internal sensor without any tuning.
      >
      > I've noticed that the first reading from the external temperature sensor
      > after poweron is always -18C, and the following readings seem correct. I
      > wonder if the sensor has enough time to settle or do the measurement
      > after the first "measure" command? Or should the first measurement be
      > simply discarded?
      >
      > - Hessu, wondering about plotting the measurements on his web site
      >
      >



      ------------------------------------

      Yahoo! Groups Links
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.