Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

8490Re: T2-135 Problem

Expand Messages
  • n3ujj
    Sep 5, 2009
    • 0 Attachment
      Scott,

      When looking at the board under magnifier, I notice it's LED1 that light's gren (it's marked "red", LED 2 (marked grn) does not light

      Crystal is not shorted

      Scott (n3ujj)

      --- In tracker2@yahoogroups.com, Scott Miller <scott@...> wrote:
      >
      > Hmm, does the crystal on the T2-135 board look OK? Leads aren't shorted
      > or anything? If only one LED is stuck on, that's usually a sign of a
      > clock oscillator failure.
      >
      > Scott
      >
      > n3ujj wrote:
      > >
      > >
      > > Just got my T2-135, and I am installing into a DR-06T (6-meter rig)
      > >
      > > The DR-06T will except EJ-41U (per the manual, and options on the Alinco
      > > site).
      > >
      > > Talked to Scott before the purchase and he felt as long as it fit inside
      > > it should work...
      > >
      > > Installation could not be easier, when I enable the TNC (FUNC+SQL) only
      > > the green led lights up (no flashing just lights up)
      > >
      > > Otwincfg.exe will not connect, and I can't get anything via hyperterm.
      > >
      > > I did jumper 2&3 (on db9) and what I type is echoed (so I know com port
      > > is ok)
      > >
      > > Looking for suggestions
      > >
      > > Thanks in advance,
      > >
      > > Scott Gillis (N3UJJ)
      > >
      > >
      >
    • Show all 9 messages in this topic