Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

3448Re: [tracker2] Nuvi Problem

Expand Messages
  • Clay Jackson
    Apr 14, 2008
    • 0 Attachment
      OK - bingo! Crossed wires!

      I'm heating up the soldering iron now!

      Clay
      =======
      On Apr 14, 2008, at 8:36 AM, Scott Miller wrote:

      > I certainly hope I didn't get the files mixed up - I'll check this
      > afternoon when I get a chance. Lost power for about 3 hours and
      > Internet for about 12 yesterday (right in the middle of filing taxes!)
      > and I'm trying to get caught up.
      >
      > For the T2-135, remember that it's wired opposite how the OT2m is
      > configured - pins 2 and 3 are reversed.
      >
      > Scott
      >
      > Clay Jackson wrote:
      >>
      >>
      >> Hi, Scott -
      >>
      >> Just tried my Nuvi 350 this weekend with the T2-135; and had no luck!
      >> When I connect up the cable, I get a double beep out of the Nuvi, but
      >> it doesn't show the Fleet Managament menu or do anything at all
      >> differently.
      >>
      >> I loaded the latest Beta Firmware from the groups - when I loaded it
      >> up, I noticed that the version that OTWINCFG reported was different
      >> from the version label on the file; could that have been a problem?
      >>
      >> I've tried the same setup on two different T2-135s - I only have one
      >> Nuvi right now. I've checked the physical interface, and it looks
      >> good (2 yellow, 3 white, black 5), and both the A and B ports are in
      >> Garmin mode.
      >>
      >> Help?
      >>
      >> Thanks!
      >>
      >> Clay
      >>
      >>
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
    • Show all 13 messages in this topic