Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

16406RE: [tracker2] T3-Mini Vin question

Expand Messages
  • Randall
    Mar 22, 2014
    • 0 Attachment

       

       

      The point of my asking is, is this a sign that an on board voltage regulator is not working ?

       

      thanks

       

      From: tracker2@yahoogroups.com [mailto:tracker2@yahoogroups.com] On Behalf Of Randall
      Sent: Friday, March 21, 2014 11:14 PM
      To: tracker2@yahoogroups.com
      Subject: RE: [tracker2] T3-Mini Vin question

       

       

       

       

      OK, got the idea to check the voltage at the point next to the Vin connection, this is marked “5V”.

       

      With 12V supplied to the Vin and confirmed with a DMM, the 5V only shows 1.285 volts. Shouldn’t this check 5 volts.

       

      thanks

       

      From: tracker2@yahoogroups.com [mailto:tracker2@yahoogroups.com] On Behalf Of Randall
      Sent: Sunday, February 23, 2014 10:23 AM
      To: tracker2@yahoogroups.com
      Subject: RE: [tracker2] T3-Mini Vin question

       

       

       

      Just got my T3-mini put together and ran the config program on it.

       

      Red and green LEDs, both internal and external work with the config program, but so far not when the power is turned on to the T3 with a battery.

      I do see 5v at pins 4 for the GPS.

       

      So when are the LEDs supposed to light up ?

       

      thanks

    • Show all 25 messages in this topic