Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

15828Re: T2-301 WX Support

Expand Messages
  • Bryan Fair
    Aug 7, 2013
      Haven tried, but I will when I get back to the radio.... Glad ur a little better ...
      Thanks for the response....

      Sent from my iPhone

      On Aug 7, 2013, at 13:35, "Scott Miller" <scott@...> wrote:

      > Have you tried a script with a periodic BEACON W command? That will send weather only and will tell us if the digi is just not handling back-to-back packets correctly.
      >
      > Sorry for the slow responses this week. Came down with something over the weekend and I've only managed to put in a few hours in the office this week. Not sure I'm getting better yet, but I don't feel like I'm getting any worse.
      >
      > Scott
      >
      > On 8/5/2013 9:44 PM, kc5cvx wrote:
      >> I am having a similar problem with my new T3-135
      >>
      >> http://www.findu.com/cgi-bin/raw.cgi?call=W1FLY-13
      >>
      >> How do I get it to send WX?, I can WX on my kenwood ht, but not out the digi...
      >> In two days with 5 minute intervals, I've only gotten two packets to the net?
      >>
      >>
      >>
      >> --- In tracker2@yahoogroups.com, Scott Miller <scott@...> wrote:
      >>> Try this one, see if it makes any difference.
      >>>
      >>> Scott
      >>>
      >>> On 8/3/2013 11:38 AM, Lasse / LA5PPA wrote:
      >>>> 55076, the one that can be downloaded from the WEB in otwincfg
      >>>>
      >>>> --
      >>>> Lasse
      >>>>
      >>>>
      >>>> Den 03.08.2013 01:13, skrev Scott Miller:
      >>>>> It's reading OK on the bench here. What firmware version are you running?
      >>>>>
      >>>>> Scott
      >>>>
      >>>>
      >>>>
      >>>> ------------------------------------
      >>>>
      >>>> Yahoo! Groups Links
      >
    • Show all 32 messages in this topic