Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

12718Re: [tracker2] Re: T2-135 communication problem

Expand Messages
  • Scott Miller
    Jul 5, 2011
    • 0 Attachment
      And that's not in KISS mode, right?

      If you hold down enter, does it do anything?

      Scott

      On 7/5/2011 6:37 PM, w6dlf wrote:
      >
      >
      > Keith, here's what it looks like:
      >
      > 9600 baud:
      > ¡%ÿÿÿÿ8þ¡]7JPRS%»þ¡%ÿÿÿÿ8þ¡]7JPRS%»þ¡%ÿÿÿÿ8þ¡]7JPRS%»þ¡%ÿÿÿÿ8þ
      >
      > 4800 baud (default):
      > ‚9øÿÏøxˆÎY¹øÿøxHÎY�øÿOø‚xˆÎY"€9øÿÏiiÄÀœËhü9øïO øxˆÎYê
      >
      > Similar at other baud rates.
      >
      > The T2 always auto detected my baud rate in the past. Never had it do
      > anything like this until now.
      >
      > Dave
      > W6DLF
      >
      > --- In tracker2@yahoogroups.com <mailto:tracker2%40yahoogroups.com>,
      > "Keith VE7GDH" <ve7gdh@...> wrote:
      > >
      > > Dave W6DLF wrote...
      > >
      > > > Lynn, thanks. I'm trying tera term and I get gibberish the repeats
      > every
      > > > few seconds. No serial error message, though. So it appears to be
      > > > "connected." (I am using a native com port on a PC, not a USB/Serial)
      > >
      > > Gibberish like in the wrong data rate, or as in KISS frames? Perhaps
      > > you could copy and paste a dozen lines for us to look at.
      > >
      > > 73 es cul - Keith VE7GDH
      > > --
      > > "I may be lost, but I know exactly where I am!"
      > >
      >
      >
    • Show all 17 messages in this topic