Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Voyage of the Damned Trivia Quiz Answers

Expand Messages
  • Dean L. Kaufman
    So far, with it being the holidays, only one person in this group expressed interest in the quiz and its answers. Here are the answers. VOYAGE OF THE DAMNED
    Message 1 of 1 , Jan 1, 2008
    View Source
    • 0 Attachment
      So far, with it being the holidays, only one person in this group
      expressed interest in the quiz and its answers. Here are the answers.

      VOYAGE OF THE DAMNED – TRIVIA QUIZ

      1. Astrid Peth is strangely connected to the Doctor in what way?
      a. She is Leela's daughter
      b. Her first name scrambled spells TARDIS
      c. She knows what the Doctor's real name is
      d. Spilling a drink on Titanic controls caused it to crash into
      the TARDIS

      Answer: If you take the letters that spell Astrid, you get TARDIS.

      2. The song being sung by the Titanic's singer was what song?
      a. The Stowaway
      b. Winter Wonderland
      c. Santa Baby
      d. Santa Claus is Coming to Town

      Answer: The Stoways was a song specially written for the special.

      3. Astrid appears to be an expert at driving what vehicle?
      a. the Starship Titanic
      b. a London double-decker bus
      c. a Vespa
      d. A forklift truck

      Answer: Astrid used a forklift truck to foil the nefarious plans of
      Max Capricorn. Unofrtunately, that also led to her demise.


      4. What is the only way into the Bridge after it was sealed off?
      a. The TARDIS
      b. Max's secret passageway
      c. Host robots punch a hole through the floor while carrying the
      Doctor
      d. The door could be opened at any time with the sonic
      screwdriver

      Answer: Carrying the Doctor between them, two Host robots punch
      their way through the floor of the bridge.

      5. What mysterious secret is on Deck 31?
      a. What happened to the surviving Dalek after the last Dalek
      story
      b. Max and his life support machine
      c. Just kidding. It was really Deck 30.
      d. A lifetime supply of confetti for the New Year's Dance

      Answer: Max Capricorn and the life support system keeping existing
      was on Deck 31

      6. When the Doctor takes over controls of the Titanic, what does
      he almost collide with?
      a. a Sontaran invasion fleet
      b. the TARDIS
      c. Buckingham Palace
      d. The Atlantic Ocean

      Answer: The Titanic almost crashes straight into Buckingham Palace.

      7. The Hosts were actually called __________ Hosts.
      a. Murderous
      b. Heavenly
      c. Your Evening's
      d. Metal

      Answer: The angelic Hosts were known as Heavnly Hosts.

      8. Bannakaffalatta's big secret was that:
      a. He is a cyborg
      b. Really the Mox of Balhoun
      c. Max's brother
      d. He was secretly married to Astrid

      Answer: Bannakaffalatta is secretly a cyborg.

      9. Max's last name was:
      a. Copernicus
      b. Columbo
      c. Cancer
      d. Capricorn

      Answer: Max's last name is Capricorn

      10. The planet Stowe is renowned for:
      a. Robotics
      b. Starship building
      c. Horrible dental work
      d. All of the above

      Answer: All of the above would be the proper answer.

      11. What did Mr. Copper claim to have a degree in?
      a. Earthonomics
      b. Earthology
      c. Physics
      d. Robotics

      Answer: Mr. Copper claimed to have a degree in Earthanomics

      12. How did Foon get her and her husband Morvin on board the
      Titanic?
      a. They snuck onboard
      b. They were actually part of the staff
      c. She spent hours on the phone trying to win the contest
      d. They paid to get on board just like everybody else

      Answer: Foon made 5,000 calls to win the phone contest, racking up a
      phone bill that was beyond her ability to pay.

      13. What did Yamit Momo have to do with the special?
      a. Producers used her yacht to double as the Titanic
      b. She played the singer for the Titanic passengers
      c. She was the artist who painted the portraits of Max hung
      around the ship.
      d. She married Russell T. Davies during its filming

      Answer: Yamit Momo played the Titanic's lounge singer

      14. Where were the people of London evacuated to?
      a. The Valiant
      b. France
      c. It was not revealed
      d. The USA

      Asnwer: It was not revelaed where evrybody went to

      15. What character made reference to Harold Saxon?
      a. Queen Elizabeth
      b. The Doctor
      c. Donna Noble
      d. Max

      Answer: No answer was correct as no mention was made of Harold Saxon
      in the story whatsoever

      16. How old does the Doctor claim to be in this story?
      a. 903
      b. 947
      c. 963
      d. 905

      Answer: The Doctor says that he is 903 years old.

      17. Three characters die a heroic death in this story. One
      was Astrid. The others were?
      a. The Captain of the Titanic and Max
      b. Bannakaffalatta and Foon
      c. Foon and Morvin
      d. Mr. Copper and the Titanic lounge singer

      Answer: Bannakaffalatta and Foon both die heroic deaths protecting
      others.

      18. How many outfits does the Doctor wear in this story?
      a. Two
      b. Just the one
      c. Three if you count the spacesuit he donned to get to the
      drifting TARDIS
      d. He wore five different outfits throughout the story

      Answer: Two outfits were worn by the Doctor in the story.

      19. What was Max's goal in destroying the Earth?
      a. Earth was the reason for him losing a great business deal
      b. Earth's destruction and the death of the human race would get
      his cutthroat board of directors sent to prison
      c. He need a hyperspace bypass and Earth was in the way
      d. He wanted to see if the Titanic was indestructible

      Answer: He wanted his back-stabbing board of directors sent to
      prison for mass murder

      20. Foon and her husband Morvin are really good at something
      besides eating. What are they good at?
      a. Fashion sense
      b. Fixing robots
      c. Getting the Titanic's engines back online
      d. Keeping their bar tab at a reasonable level

      Answer: They are very good at fixing robots.


      Dean L. Kaufman
      Laguna Woods, CA
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.