Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [timang1005] Re: Adakah saya ni pregnant?? YES!! member kita pregnant...

Expand Messages
  • clara darmawan
    kalau iye,alhamdulillah Kak Nini..saya cepat2 buat appointment kat doktor tu lah.. biar saye dapatkan ubat2an yg akak sebutkan tu..doakan saya ya Kak.. nanti
    Message 1 of 7 , Jan 31, 2005
    View Source
    • 0 Attachment
      kalau iye,alhamdulillah Kak Nini..saya cepat2 buat appointment kat doktor tu lah..
      biar saye dapatkan ubat2an yg akak sebutkan tu..doakan saya ya Kak..
      nanti saya kasih kabar lebih lanjut...
      Assalamua'laikum...

      Nini Hadi <nysfh13@...> wrote:


      W'salam,

      Tahniah dan alhamdulillah lala u pregnant... segera jumpa pakar u and
      dapatkan ubat folic asid, obimin, calcium... and kalau nak ubat
      kukuhkan rahim....

      TAHNIAH!  :+)

      Kak Nini

      --- In timang1005@yahoogroups.com, clara darmawan <lala_harwan@y...>
      wrote:
      > A'kum Kak Nini..

      > my last period 16 Disember 2004,saya dah cuba home pregnancy test
      kali kedua..ada 2 garis,tapi yang satu tu macam blur/tak jelas aje
      saya tengok,so saya tak pasti lagi..apakah saya harus test
      ulang?kekadang terasa mual jugak bila pagi..ada pening kat kepala ni
      almost every night..dan rasa cam nak tidur aje,malas sangatlah..breast
      pun kekadang sakit kekadang biase je..apakah saya ni pregnant Kak
      Nini?kalau iye pun bila masanye saya jumpa kat doktor?

      > terima kasih banyak...
      >
      >            
      > ---------------------------------
      > Do you Yahoo!?
      >  Yahoo! Search presents - Jib Jab's 'Second Term'







      Do you Yahoo!?
      Yahoo! Search presents - Jib Jab's 'Second Term'

    • Amirul Zaliza
      Congrats Lala... on your pregnancy and take a very good care of yourself.. clara darmawan wrote:A kum Kak Nini.. my last period 16
      Message 2 of 7 , Jan 31, 2005
      View Source
      • 0 Attachment
        Congrats Lala... on your pregnancy and take a very good care of yourself..

        clara darmawan <lala_harwan@...> wrote:
        A'kum Kak Nini..
         
        my last period 16 Disember 2004,saya dah cuba home pregnancy test kali kedua..ada 2 garis,tapi yang satu tu macam blur/tak jelas aje saya tengok,so saya tak pasti lagi..apakah saya harus test ulang?kekadang terasa mual jugak bila pagi..ada pening kat kepala ni almost every night..dan rasa cam nak tidur aje,malas sangatlah..breast pun kekadang sakit kekadang biase je..apakah saya ni pregnant Kak Nini?kalau iye pun bila masanye saya jumpa kat doktor?
         
        terima kasih banyak...


        Do you Yahoo!?
        Yahoo! Search presents - Jib Jab's 'Second Term'


        Yahoo! Messenger - Communicate instantly..."Ping" your friends today! Download Messenger Now
      • clara darmawan
        A kum Kak NiNi.. Petang tadi saya dah jumpa doktor..dan ALHAMDULILLAH doktor dah sah kan saya ni mengandung 3 minggu..terima kasih atas doa dan support Kak
        Message 3 of 7 , Feb 1, 2005
        View Source
        • 0 Attachment
          A'kum Kak NiNi..
           
          Petang tadi saya dah jumpa doktor..dan ALHAMDULILLAH doktor dah sah kan saya ni mengandung 3 minggu..terima kasih atas doa dan support Kak Nini dan member semua..dan doktor pun ada bagi ubat macam kak Nini sebutkan tu..Doakan saya ya kak Nini semoga selamat sampai delivery baby...
           
          Wish you all the best buat semua member...
           
          Wasallam,
          Lala


          Nini Hadi <nysfh13@...> wrote:


          W'salam,

          Tahniah dan alhamdulillah lala u pregnant... segera jumpa pakar u and
          dapatkan ubat folic asid, obimin, calcium... and kalau nak ubat
          kukuhkan rahim....

          TAHNIAH!  :+)

          Kak Nini

          --- In timang1005@yahoogroups.com, clara darmawan <lala_harwan@y...>
          wrote:
          > A'kum Kak Nini..

          > my last period 16 Disember 2004,saya dah cuba home pregnancy test
          kali kedua..ada 2 garis,tapi yang satu tu macam blur/tak jelas aje
          saya tengok,so saya tak pasti lagi..apakah saya harus test
          ulang?kekadang terasa mual jugak bila pagi..ada pening kat kepala ni
          almost every night..dan rasa cam nak tidur aje,malas sangatlah..breast
          pun kekadang sakit kekadang biase je..apakah saya ni pregnant Kak
          Nini?kalau iye pun bila masanye saya jumpa kat doktor?

          > terima kasih banyak...
          >
          >            
          > ---------------------------------
          > Do you Yahoo!?
          >  Yahoo! Search presents - Jib Jab's 'Second Term'







          Do you Yahoo!?
          Yahoo! Mail - Find what you need with new enhanced search. Learn more.

        • norhanim zakaria
          congratulations lala! semoga u and baby sihat dan selamat clara darmawan wrote:A kum Kak NiNi.. Petang tadi saya dah jumpa doktor..dan
          Message 4 of 7 , Feb 1, 2005
          View Source
          • 0 Attachment
            congratulations lala! semoga u and baby sihat dan selamat

            clara darmawan <lala_harwan@...> wrote:
            A'kum Kak NiNi..
             
            Petang tadi saya dah jumpa doktor..dan ALHAMDULILLAH doktor dah sah kan saya ni mengandung 3 minggu..terima kasih atas doa dan support Kak Nini dan member semua..dan doktor pun ada bagi ubat macam kak Nini sebutkan tu..Doakan saya ya kak Nini semoga selamat sampai delivery baby...
             
            Wish you all the best buat semua member...
             
            Wasallam,
            Lala


            Nini Hadi <nysfh13@...> wrote:


            W'salam,

            Tahniah dan alhamdulillah lala u pregnant... segera jumpa pakar u and
            dapatkan ubat folic asid, obimin, calcium... and kalau nak ubat
            kukuhkan rahim....

            TAHNIAH!  :+)

            Kak Nini

            --- In timang1005@yahoogroups.com, clara darmawan <lala_harwan@y...>
            wrote:
            > A'kum Kak Nini..

            > my last period 16 Disember 2004,saya dah cuba home pregnancy test
            kali kedua..ada 2 garis,tapi yang satu tu macam blur/tak jelas aje
            saya tengok,so saya tak pasti lagi..apakah saya harus test
            ulang?kekadang terasa mual jugak bila pagi..ada pening kat kepala ni
            almost every night..dan rasa cam nak tidur aje,malas sangatlah..breast
            pun kekadang sakit kekadang biase je..apakah saya ni pregnant Kak
            Nini?kalau iye pun bila masanye saya jumpa kat doktor?

            > terima kasih banyak...
            >
            >            
            > ---------------------------------
            > Do you Yahoo!?
            >  Yahoo! Search presents - Jib Jab's 'Second Term'







            Do you Yahoo!?
            Yahoo! Mail - Find what you need with new enhanced search. Learn more.


            Yahoo! Messenger - Communicate instantly..."Ping" your friends today! Download Messenger Now
          • Nini Hadi
            Alhamdulillah. Kalau ada spotting jgn panik.... cepat gi klinik untuk suntikan kukuhkan rahim.... Kami doakan you selamat amin. Sekian, Kak Nini ... kan saya
            Message 5 of 7 , Feb 1, 2005
            View Source
            • 0 Attachment
              Alhamdulillah.

              Kalau ada spotting jgn panik.... cepat gi klinik untuk suntikan
              kukuhkan rahim....

              Kami doakan you selamat amin.

              Sekian,
              Kak Nini

              --- In timang1005@yahoogroups.com, clara darmawan <lala_harwan@y...>
              wrote:
              > A'kum Kak NiNi..
              >
              > Petang tadi saya dah jumpa doktor..dan ALHAMDULILLAH doktor dah sah
              kan saya ni mengandung 3 minggu..terima kasih atas doa dan support Kak
              Nini dan member semua..dan doktor pun ada bagi ubat macam kak Nini
              sebutkan tu..Doakan saya ya kak Nini semoga selamat sampai delivery
              baby...
              >
              > Wish you all the best buat semua member...
              >
              > Wasallam,
              > Lala
              >
              >
              > Nini Hadi <nysfh13@h...> wrote:
              >
              >
              > W'salam,
              >
              > Tahniah dan alhamdulillah lala u pregnant... segera jumpa pakar u and
              > dapatkan ubat folic asid, obimin, calcium... and kalau nak ubat
              > kukuhkan rahim....
              >
              > TAHNIAH! :+)
              >
              > Kak Nini
              >
              > --- In timang1005@yahoogroups.com, clara darmawan <lala_harwan@y...>
              > wrote:
              > > A'kum Kak Nini..
              > >
              > > my last period 16 Disember 2004,saya dah cuba home pregnancy test
              > kali kedua..ada 2 garis,tapi yang satu tu macam blur/tak jelas aje
              > saya tengok,so saya tak pasti lagi..apakah saya harus test
              > ulang?kekadang terasa mual jugak bila pagi..ada pening kat kepala ni
              > almost every night..dan rasa cam nak tidur aje,malas sangatlah..breast
              > pun kekadang sakit kekadang biase je..apakah saya ni pregnant Kak
              > Nini?kalau iye pun bila masanye saya jumpa kat doktor?
              > >
              > > terima kasih banyak...
              > >
              > >
              > > ---------------------------------
              > > Do you Yahoo!?
              > > Yahoo! Search presents - Jib Jab's 'Second Term'
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              > ---------------------------------
              > Yahoo! Groups Links
              >
              > To visit your group on the web, go to:
              > http://groups.yahoo.com/group/timang1005/
              >
              > To unsubscribe from this group, send an email to:
              > timang1005-unsubscribe@yahoogroups.com
              >
              > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.
              >
              >
              >
              > ---------------------------------
              > Do you Yahoo!?
              > Yahoo! Mail - Find what you need with new enhanced search. Learn more.
            Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.