Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [timang1005] hi- i am a new member!!

Expand Messages
  • Nor Suzana Bt Ab Hamid
    Assalamualaikum Saya Nor Suzana Bt Abd Hamid .New member also. Now I sedang buat pemeriksaan dengan doktor sebab dah hampir 3 tahun tapi masih tak dapat anak
    Message 1 of 1 , Aug 15, 2004
    View Source
    • 0 Attachment
              Assalamualaikum
       
                   Saya Nor Suzana Bt Abd Hamid .New member also. Now I sedang buat pemeriksaan dengan doktor sebab dah hampir 3 tahun tapi masih tak dapat anak ke -2. Anak pertama caesarean sebab jalan tak bukak.

      [Nor Suzana Bt Ab Hamid] 
       -----Original Message-----
      From: Norlaily M. Saiden [mailto:ummu_naqeebah@...]
      Sent: Wednesday, August 04, 2004 4:19 PM
      To: timang1005@yahoogroups.com
      Subject: [timang1005] hi- i am a new member!!

      A'kum, salam perkenalan
      nama saya laily, pensyarah muda di jabatan fizik, UPM. Ummi kepada Husna Naqeebah, 15 bulan. Sekarang sedang menunggu masa untuk bersalin baby ke2, EDD 16/8. saya tengah mencari info berkenaan caesarean sebab kali ni may be saya terpaksa operate sebab last minit baby breech. masa check minggu ke 37, Ok, head down, tapi bila check 37w, dah kepala kat atas pulak.Agak2 apa ye sebab nya? mungkin kah kerana saya ni too active? yelah, bayangkan saya menapak pergi kuliah, then bagi lecture about 45min-1 hour berdiri plak tu, jenuh gak, busy sebab lecturer x cukup, byk yg study leave.
       
      Masa deliver husna dulu, saya normal, baby 3.8 kg lagi,Masa ni tak penat  fizikal, just mental sebab kelam kabut siapkan thesis, 
       
      this time estimate weight dlm 3.3kg, tapi tak taula, rasa macam berat juga
       
      Banayk perkara nak bincang , tapi untuk kali ni cukuplah saya perkenal diri dulu.....


      Yahoo! Messenger - Communicate instantly..."Ping" your friends today! Download Messenger Now

    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.