Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

assalamualaikum prof, kak nini and netters

Expand Messages
  • bgs7071
    salam perkenalan semua. ini email saya yg pertama. ini kehamilan saya yg ke-2 and tak tau kenapa sekali ni, asyik terasa nak makan junk food macam cheezels and
    Message 1 of 4 , Feb 10, 2008
    View Source
    • 0 Attachment
      salam perkenalan semua. ini email saya yg pertama. ini kehamilan saya
      yg ke-2 and tak tau kenapa sekali ni, asyik terasa nak makan junk food
      macam cheezels and pringles. kawan saya baru ckp kalau suka makan junk
      food yang banyak "pak-aji" ni, nanti baby dalam perut jadi botak.
      betul ke? now im beginning to worry. for info, usia kehamilan saya dah
      masuk 4 bulan.

      i hope its still not too late to correct things..
    • sauberlina
      assalamualaikum, my experience, saya ms awal2 pregnant dlu pon mmg crave for junk food yg amat sgt & lebih teruk mmg benda lain xbole masuk. i asked my gynae &
      Message 2 of 4 , Feb 11, 2008
      View Source
      • 0 Attachment
        assalamualaikum,

        my experience, saya ms awal2 pregnant dlu pon mmg crave for junk food
        yg amat sgt & lebih teruk mmg benda lain xbole masuk. i asked my gynae
        & dia kata xpelah janji u ada food masuk perut, kalo perut kosong lg
        bahaya.

        usia kandungan 5 bulan baru saya bole makan nasik.

        anyway baby saya bila lahir lebat rambutnya xbotak pun :)



        --- In timang1005@yahoogroups.com, "bgs7071" <bgs7071@...> wrote:
        >
        > salam perkenalan semua. ini email saya yg pertama. ini kehamilan saya
        > yg ke-2 and tak tau kenapa sekali ni, asyik terasa nak makan junk food
        > macam cheezels and pringles. kawan saya baru ckp kalau suka makan junk
        > food yang banyak "pak-aji" ni, nanti baby dalam perut jadi botak.
        > betul ke? now im beginning to worry. for info, usia kehamilan saya dah
        > masuk 4 bulan.
        >
        > i hope its still not too late to correct things..
        >
      • nurfaizah zakaria
        Setahu saya kalau makan banyak junk food, kemungkinan baby lahir nanti ada jaudice ( kena kuning ). Ini juga dinyatakan oleh pakar O&G yang merawat saya.
        Message 3 of 4 , Feb 11, 2008
        View Source
        • 0 Attachment
          Setahu saya kalau makan banyak junk food, kemungkinan baby lahir nanti ada jaudice ( kena kuning ). Ini juga dinyatakan oleh pakar O&G yang merawat saya.

          bgs7071 <bgs7071@...> wrote:
          salam perkenalan semua. ini email saya yg pertama. ini kehamilan saya
          yg ke-2 and tak tau kenapa sekali ni, asyik terasa nak makan junk food
          macam cheezels and pringles. kawan saya baru ckp kalau suka makan junk
          food yang banyak "pak-aji" ni, nanti baby dalam perut jadi botak.
          betul ke? now im beginning to worry. for info, usia kehamilan saya dah
          masuk 4 bulan.

          i hope its still not too late to correct things..


          Search. browse and book your hotels and flights through Yahoo! Travel

        • nadia ilyas
          kalau nak makan junk food...elakkan yg tinggi garam n gula tu...sbb nanti akan takut masalah lain plak...saya dulu...camtu laaa....nak mkn maggi aja...sampai
          Message 4 of 4 , Feb 11, 2008
          View Source
          • 0 Attachment
            kalau nak makan junk food...elakkan yg tinggi garam n gula tu...sbb nanti akan takut masalah lain plak...saya dulu...camtu laaa....nak mkn maggi aja...sampai hb sorok maggi....saya beli lain...apa susah...mujur anak tak ngencessss....tp tak taruk perencah maggi....

            ----- Original Message ----
            From: sauberlina <sauberlina@...>
            To: timang1005@yahoogroups.com
            Sent: Monday, February 11, 2008 9:58:59 PM
            Subject: [timang1005] Re: assalamualaikum prof, kak nini and netters

            assalamualaikum,

            my experience, saya ms awal2 pregnant dlu pon mmg crave for junk food
            yg amat sgt & lebih teruk mmg benda lain xbole masuk. i asked my gynae
            & dia kata xpelah janji u ada food masuk perut, kalo perut kosong lg
            bahaya.

            usia kandungan 5 bulan baru saya bole makan nasik.

            anyway baby saya bila lahir lebat rambutnya xbotak pun :)

            --- In timang1005@yahoogro ups.com, "bgs7071" <bgs7071@... > wrote:
            >
            > salam perkenalan semua. ini email saya yg pertama. ini kehamilan saya
            > yg ke-2 and tak tau kenapa sekali ni, asyik terasa nak makan junk food
            > macam cheezels and pringles. kawan saya baru ckp kalau suka makan junk
            > food yang banyak "pak-aji" ni, nanti baby dalam perut jadi botak.
            > betul ke? now im beginning to worry. for info, usia kehamilan saya dah
            > masuk 4 bulan.
            >
            > i hope its still not too late to correct things..
            >




            Be a better friend, newshound, and know-it-all with Yahoo! Mobile. Try it now.
          Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.