Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [ti-99/4a] Video Problems

Expand Messages
  • Dan Olson
    I ve been able to fix similar problems on other systems by reseating chips. It may be that you re not so lucky, and have a bad part somewhere. Maybe someone
    Message 1 of 2 , Sep 1, 2002
      I've been able to fix similar problems on other systems by reseating
      chips. It may be that you're not so lucky, and have a bad part somewhere.
      Maybe someone else have a better idea of what's going on.

      Dan


      On Thu, 29 Aug 2002, Ashwin Nayak wrote:

      >
      > Hi,
      >
      > I have by mistake shorted the audio out from the system out. After this incident my video has been showing garbage values in place of plain text. Even though I reset my ti99-4a the problem still remains when I switch it on. Please suggest a way to fix this problem.
      >
      > bye,
      >
      > Ashwin.
      >
      >
      >
      > ---------------------------------
      > Do You Yahoo!?
      > Yahoo! Finance - Get real-time stock quotes
      >
      > [Non-text portions of this message have been removed]
      >
      >
      > For users/owners of TI-99/4A and compatibles everywhere!
      > To Unsubscribe, send a blank message to: ti99-4a-unsubscribe@...
      >
      > Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
      >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.