Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Jadi cowok tuh harus Optimis .....

Expand Messages
  • runainawan
    Seratan anu ieu abdi tos mendakan sabbara kali, he...he... Anu langkung sae mah optimis tur cerdas atuh kang, he...he..eta langkung matep pisan.
    Message 1 of 6 , Jan 8, 2006
    View Source
    • 0 Attachment
      Seratan anu ieu abdi tos mendakan sabbara kali, he...he...
      Anu langkung sae mah optimis tur cerdas atuh kang, he...he..eta
      langkung matep pisan.

      --- In tasik@yahoogroups.com, "awe tea" <asep.nugraha@p...> wrote:
      >
      > ah, sanes cerdas... mung prinsipna pan kedah selalu optimis,
      > tah kitu pami berpikirna optimis mah..
      > he..he..
      > (isin disebut cerdas ku orang jenius mah :"D)
      >
      > best regards,
      >
      > awe tea
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.