Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Salam perkenalan...

Expand Messages
  • Melur
    Saya dah lama join group ni tapi takde apa nak post, masa tu tak berminat sangat, lah ni dah tinggal di tempat baru, tanah pun luas, berminatlah nak tanam
    Message 1 of 4 , Aug 27, 2012
    • 0 Attachment
      Saya dah lama join group ni tapi takde apa nak post, masa tu tak berminat sangat, lah ni dah tinggal di tempat baru, tanah pun luas, berminatlah nak tanam berbagai syuran dan pokok... ada sesapa yang nak sedekah keratan batang pokok atau benih??? contact kita ye....
    • mnor29
      Hi melur dan semua member TF .....TP tanya sikit...tempat baru tu di mana?.....bukan apa, member TF ni ada di merata tempat....mana tau ada yang dekat ...lagi
      Message 2 of 4 , Sep 2, 2012
      • 0 Attachment
        Hi melur dan semua member TF .....TP tanya sikit...tempat baru tu di mana?.....bukan apa, member TF ni ada di merata tempat....mana tau ada yang dekat ...lagi senang nak dapat benih...konsep tukar suka sama suka lebih baik...

        Kalau ada di kawasan Balakong...lagi senang....member TF otai...iaitu saudara mang...sedia membantu...begitu jua member lain... Kalau kawasan Gombak...TP boleh bantu...no problem

        TP


        --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Melur" <melurputih2001@...> wrote:
        >
        > Saya dah lama join group ni tapi takde apa nak post, masa tu tak berminat sangat, lah ni dah tinggal di tempat baru, tanah pun luas, berminatlah nak tanam berbagai syuran dan pokok... ada sesapa yang nak sedekah keratan batang pokok atau benih??? contact kita ye....
        >
      • Mohd Yusri Mohdyusri
        batang pokok apa yang  nak ________________________________ From: Melur To: tamanflora@yahoogroups.com Sent: Tuesday, August 28,
        Message 3 of 4 , May 12, 2013
        • 0 Attachment
          batang pokok apa yang  nak


          From: Melur <melurputih2001@...>
          To: tamanflora@yahoogroups.com
          Sent: Tuesday, August 28, 2012 10:54 AM
          Subject: [tamanflora] Salam perkenalan...

           
          Saya dah lama join group ni tapi takde apa nak post, masa tu tak berminat sangat, lah ni dah tinggal di tempat baru, tanah pun luas, berminatlah nak tanam berbagai syuran dan pokok... ada sesapa yang nak sedekah keratan batang pokok atau benih??? contact kita ye....



        • mnor29
          Kat mane rumah? TP
          Message 4 of 4 , May 13, 2013
          • 0 Attachment
            Kat mane rumah?

            TP

            --- In tamanflora@yahoogroups.com, Mohd Yusri Mohdyusri <mohdyusri58@...> wrote:
            >
            > batang pokok apa yang  nak
            >
            >
            > ________________________________
            > From: Melur <melurputih2001@...>
            > To: tamanflora@yahoogroups.com
            > Sent: Tuesday, August 28, 2012 10:54 AM
            > Subject: [tamanflora] Salam perkenalan...
            >
            >
            >
            >  
            > Saya dah lama join group ni tapi takde apa nak post, masa tu tak berminat sangat, lah ni dah tinggal di tempat baru, tanah pun luas, berminatlah nak tanam berbagai syuran dan pokok... ada sesapa yang nak sedekah keratan batang pokok atau benih??? contact kita ye....
            >
          Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.