Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

ape projek terbaru anda?

Expand Messages
  • m faisal my
    Assalamualaikum, lame tak bukak email TF, skang ni tengah sibuk dan menyibuk dengan kerja.. kena buat2 sibuk nanti tak dapat bonus.. hahaha.. ape project
    Message 1 of 59 , Feb 1, 2007
    • 0 Attachment
      Assalamualaikum,
      lame tak bukak email TF, skang ni tengah sibuk dan menyibuk dengan kerja.. kena buat2 sibuk nanti tak dapat bonus.. hahaha..
       
      ape project terbaru geng sume? kat rumah teman dah macam utan, sib baik la ade boss besar kat rumah rajin jaga.. hoya ngan anggur dah tak terbela, thehehe... sian kat dorang, ingat nanti balik dari outstation nak jenguk2 balik, nak buat something kasik pokok2 tu happy balik.. seronok tengok hoya berbunge especially yang jenis2 susah nak dapat kat sini..
       
      gather2 kat rumah linda ape cerite? jadi ke idak.. kalau jadi dan kalau teman larat (sebab 17hb baru teman ade kat sini, 2 minggu outstation setat sabtu nih) insyaAllah sampai le nanti, bukan jauh beno rumah linda tu..
       
      ape cerite dato' jamil kat dubai? kalo teman gi sane ade tempat tinggai free tak? hahaha..
       
      dato' din, dato' mang, dato' khairi - apo projek terbaru? khairi memang asik sibuk ngan orkid die la.. tu for sure tuh. sorry seh tak sempat nak gi rumah ko amik hoya.. err, ade lagi ke?
       
      TP, amacam rumah soromban? udah tukor cakap loghat minang tak?
       
      dato' dol, teman nak anak anggur lagi bleh? ade orang kirim a..
       
      sape lagi ekk... ramai benor nak ingat nih.. nanti2 lah jumpa jat gather2 TF... okeh, sekian, time kasih.. amin...


      Mohammed Faisal Mohammed Yunus
      +6019 668 4407
       
      MCKK Batch of '92
      MCOBA LifeMember 2169
       


      Everyone is raving about the all-new Yahoo! Mail beta.
    • khair832@salam.uitm.edu.my
      Waalaikumsalam...dato faisal, Terasa nama guwe disebut2...lama nak jengah kat sini..tak palah kalau sibuk, ingatkan dah hangin kat member2 TF.. guwe tengah
      Message 59 of 59 , Feb 1, 2007
      • 0 Attachment
        Waalaikumsalam...dato' faisal,

        Terasa nama guwe disebut2...lama nak jengah kat sini..tak palah kalau
        sibuk, ingatkan dah 'hangin' kat member2 TF..
        guwe tengah jatuh hati ngan pokok bunga seven colour...
        baru minggu lepas beli 4 anak bunga ni...campur ngan yang dah ada kat umah
        semua adalah 6 pokok..
        kalu jadi semua..membesar dengan subur..meriah weh..




        m faisal my
        <mfmy8892@yahoo.c
        om> To
        Sent by: tamanflora@yahoogroups.com
        tamanflora@yahoog cc
        roups.com
        Subject
        [tamanflora] ape projek terbaru
        02/01/2007 09:06 anda?
        PM


        Please respond to
        tamanflora@yahoog
        roups.com






        Assalamualaikum,
        lame tak bukak email TF, skang ni tengah sibuk dan menyibuk dengan kerja..
        kena buat2 sibuk nanti tak dapat bonus.. hahaha..

        ape project terbaru geng sume? kat rumah teman dah macam utan, sib baik la
        ade boss besar kat rumah rajin jaga.. hoya ngan anggur dah tak terbela,
        thehehe... sian kat dorang, ingat nanti balik dari outstation nak jenguk2
        balik, nak buat something kasik pokok2 tu happy balik.. seronok tengok hoya
        berbunge especially yang jenis2 susah nak dapat kat sini..

        gather2 kat rumah linda ape cerite? jadi ke idak.. kalau jadi dan kalau
        teman larat (sebab 17hb baru teman ade kat sini, 2 minggu outstation setat
        sabtu nih) insyaAllah sampai le nanti, bukan jauh beno rumah linda tu..

        ape cerite dato' jamil kat dubai? kalo teman gi sane ade tempat tinggai
        free tak? hahaha..

        dato' din, dato' mang, dato' khairi - apo projek terbaru? khairi memang
        asik sibuk ngan orkid die la.. tu for sure tuh. sorry seh tak sempat nak gi
        rumah ko amik hoya.. err, ade lagi ke?

        TP, amacam rumah soromban? udah tukor cakap loghat minang tak?

        dato' dol, teman nak anak anggur lagi bleh? ade orang kirim a..

        sape lagi ekk... ramai benor nak ingat nih.. nanti2 lah jumpa jat gather2
        TF... okeh, sekian, time kasih.. amin...


        Mohammed Faisal Mohammed Yunus
        +6019 668 4407

        MCKK Batch of '92
        MCOBA LifeMember 2169

        http://tempoyak.fotopages.com/
        http://groups.yahoo.com/group/hoyamalaysia/


        Everyone is raving about the all-new Yahoo! Mail beta.
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.