Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [tamanflora] Re: Berita tentang Rahayu ahli TF

Expand Messages
  • ajah
    TP Tumor di bhgn usus.. dah pun buat operation, bila luka dah sembuh mungkin akan jalani kimo.. ... From: mnor29 To: tamanflora@yahoogroups.com Sent: Friday,
    Message 1 of 8 , Nov 30, 2006
      TP
      Tumor di bhgn usus..
      dah pun buat operation, bila luka dah sembuh mungkin akan jalani kimo..
       
       
      ----- Original Message -----
      From: mnor29
      Sent: Friday, December 01, 2006 3:20 PM
      Subject: [tamanflora] Re: Berita tentang Rahayu ahli TF

      TP dan member TF akan mendoakan semoga rohayu cepat sembuh....ini
      adalah dugaan dari Nya dan harus banyak bersabar ....di disamping
      berusaha mengubatinya. ...

      Ajah...rohayu ni sakit apa?...kalau tau mungkin ada member yang boleh
      cadangkan herba apa...

      TP

      --- In tamanflora@yahoogro ups.com, "ajah" <norhajah@.. .> wrote:
      >
      > Salam
      > Dukacita dimaklumkan, Rahayu kawan kita yg tinggal di Bangi telah
      menjalani operation di Bhgn usus di HUKM pada pertengahan NOv lalu.
      Sekarang di beri MC, mungkin lagik 5-6 minggu kembali bekerja..Saya
      ingin bertanya jika ada ape2 ubat herba yg boleh diamalkan oleh
      beliau.
      >
      > ayu tak tahu saya nak hebahkan di TF tentang penyakitnya ini, harap
      ayu tak marah di atas usaha kita..
      > selalu ingat pesanan org tua dgn juga pesanan TP di TF ni..tiada
      penyakit yg tak buleh diubat, insyaALlah kita hanya berusaha..Allah
      penentu segala.
      >
      > wasalam
      > ~ajah
      >

    • ajah
      Thanks Mann memang dah order pun jelly gamat.. skang ni makan ubat doktor disamping pil ikan haruan..
      Message 2 of 8 , Nov 30, 2006
        Thanks Mann
        memang dah order pun jelly gamat..
        skang ni makan ubat doktor disamping pil ikan haruan..
      • khair832@salam.uitm.edu.my
        Didoakan semoga Rahayu cepat sembuh dan sentiasa tabah mengharungi hidup ini....Amin Ya Robbal A lamin! ajah
        Message 3 of 8 , Dec 1, 2006
          Didoakan semoga Rahayu cepat sembuh dan sentiasa tabah mengharungi hidup
          ini....Amin Ya Robbal A'lamin!




          "ajah"
          <norhajah@jaring.
          my> To
          Sent by: <tamanflora@yahoogroups.com>
          tamanflora@yahoog cc
          roups.com
          Subject
          [tamanflora] Berita tentang Rahayu
          12/01/2006 02:48 ahli TF
          PM


          Please respond to
          tamanflora@yahoog
          roups.com






          Salam
          Dukacita dimaklumkan, Rahayu kawan kita yg tinggal di Bangi telah menjalani
          operation di Bhgn usus di HUKM pada pertengahan NOv lalu. Sekarang di beri
          MC, mungkin lagik 5-6 minggu kembali bekerja..Saya ingin bertanya jika ada
          ape2 ubat herba yg boleh diamalkan oleh beliau.

          ayu tak tahu saya nak hebahkan di TF tentang penyakitnya ini, harap ayu tak
          marah di atas usaha kita..
          selalu ingat pesanan org tua dgn juga pesanan TP di TF ni..tiada penyakit
          yg tak buleh diubat, insyaALlah kita hanya berusaha..Allah penentu segala.

          wasalam
          ~ajah
        • rohaya arshad
          kesian ayu....sekali lagi menempuh dugaan.......dulu adiknya terlantar lama kat hospital kerana accident....apa kabar agaknya ye? marilah kita sama2 berdoa
          Message 4 of 8 , Dec 2, 2006
            kesian ayu....sekali lagi menempuh dugaan.......dulu adiknya terlantar lama kat hospital kerana accident....apa kabar agaknya ye?
            marilah kita sama2 berdoa agar dia cepat sembuh.......
             


            ajah <norhajah@...> wrote:
            TP
            Tumor di bhgn usus..
            dah pun buat operation, bila luka dah sembuh mungkin akan jalani kimo..
             
             
            ----- Original Message -----
            From: mnor29
            Sent: Friday, December 01, 2006 3:20 PM
            Subject: [tamanflora] Re: Berita tentang Rahayu ahli TF

            TP dan member TF akan mendoakan semoga rohayu cepat sembuh....ini
            adalah dugaan dari Nya dan harus banyak bersabar ....di disamping
            berusaha mengubatinya. ...

            Ajah...rohayu ni sakit apa?...kalau tau mungkin ada member yang boleh
            cadangkan herba apa...

            TP

            --- In tamanflora@yahoogro ups.com, "ajah" <norhajah@.. .> wrote:
            >
            > Salam
            > Dukacita dimaklumkan, Rahayu kawan kita yg tinggal di Bangi telah
            menjalani operation di Bhgn usus di HUKM pada pertengahan NOv lalu.
            Sekarang di beri MC, mungkin lagik 5-6 minggu kembali bekerja..Saya
            ingin bertanya jika ada ape2 ubat herba yg boleh diamalkan oleh
            beliau.
            >
            > ayu tak tahu saya nak hebahkan di TF tentang penyakitnya ini, harap
            ayu tak marah di atas usaha kita..
            > selalu ingat pesanan org tua dgn juga pesanan TP di TF ni..tiada
            penyakit yg tak buleh diubat, insyaALlah kita hanya berusaha..Allah
            penentu segala.
            >
            > wasalam
            > ~ajah
            >



            All New Yahoo! Mail – Tired of Vi@gr@! come-ons? Let our SpamGuard protect you.

          • Puan Watie
            kesian dia...moga dia tabah yerk.......kita doakanlah agar semua nya pulih seperti sedia kala.... ... -- Watie BANDAR SERI PUTRA (Bangi Lama) 43000 KAJANG
            Message 5 of 8 , Dec 4, 2006
              kesian dia...moga dia tabah yerk.......kita doakanlah agar semua nya pulih seperti sedia kala....

              On 12/3/06, rohaya arshad <roybg51@...> wrote:

              kesian ayu....sekali lagi menempuh dugaan.......dulu adiknya terlantar lama kat hospital kerana accident....apa kabar agaknya ye?
              marilah kita sama2 berdoa agar dia cepat sembuh.......
               


              ajah <norhajah@...> wrote:
              TP
              Tumor di bhgn usus..
              dah pun buat operation, bila luka dah sembuh mungkin akan jalani kimo..
               
               
              ----- Original Message -----
              From: mnor29
              Sent: Friday, December 01, 2006 3:20 PM
              Subject: [tamanflora] Re: Berita tentang Rahayu ahli TF

               
              TP dan member TF akan mendoakan semoga rohayu cepat sembuh....ini
              adalah dugaan dari Nya dan harus banyak bersabar ....di disamping
              berusaha mengubatinya....

              Ajah...rohayu ni sakit apa?...kalau tau mungkin ada member yang boleh
              cadangkan herba apa...

              TP

              --- In tamanflora@yahoogroups.com, "ajah" <norhajah@...> wrote:
              >
              > Salam
              > Dukacita dimaklumkan, Rahayu kawan kita yg tinggal di Bangi telah
              menjalani operation di Bhgn usus di HUKM pada pertengahan NOv lalu.
              Sekarang di beri MC, mungkin lagik 5-6 minggu kembali bekerja..Saya
              ingin bertanya jika ada ape2 ubat herba yg boleh diamalkan oleh
              beliau.
              >
              > ayu tak tahu saya nak hebahkan di TF tentang penyakitnya ini, harap
              ayu tak marah di atas usaha kita..
              > selalu ingat pesanan org tua dgn juga pesanan TP di TF ni..tiada
              penyakit yg tak buleh diubat, insyaALlah kita hanya berusaha..Allah
              penentu segala.
              >
              > wasalam
              > ~ajah
              >

               


              All New Yahoo! Mail – Tired of Vi@gr@! come-ons? Let our SpamGuard protect you.




              --
              Watie
              BANDAR SERI PUTRA
              (Bangi Lama)
              43000 KAJANG
              SELANGOR DARUL EHSAN
            Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.