Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

Expand Messages
  • Azman
    Kak Roy, saya dalam proses nak memulakan taman air kat umah Ulu Yam nanti nak mintak consultant dari akak, kat maner nak cekow pasu2 & pokok2 yang sesuei
    Message 1 of 26 , Nov 30, 2003
    • 0 Attachment
      Kak Roy,
      saya dalam proses nak memulakan taman air kat umah Ulu Yam
      nanti nak mintak consultant dari akak, kat maner nak cekow pasu2 & pokok2 yang sesuei
       
      wassalam... wassini
       
      maaf zahir batin
       
       
      ----- Original Message -----
      Sent: Monday, December 01, 2003 3:34 PM
      Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

      pertama sekali selamat dtg ke TF kepada Ajah.....insyaAllah kita boleh kongsi pengalaman sesama....
      fruity....sebenarnya citer taman tok penghulu nak masuk Impiana ni dah lama......tapi ntah ngapa lambat lak keluarnya.....
      nak masukkan taman akak?...kah.kah...kah...cuba tanya Hazrol betapa bersepahnya taman akak.....


       


      Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie Williams "Live At Knebworth DVD"

      To unsubscribe from this group, send an email to:
      tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



      Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

    • rohaya arshad
      man, nak benih pokok kenaler dtg spg pulai...........bila lagi nak kenalkan bini ... Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie Williams Live At
      Message 2 of 26 , Dec 1, 2003
      • 0 Attachment
        man,
        nak benih pokok kenaler dtg spg pulai...........bila lagi nak kenalkan bini


        Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie Williams "Live At Knebworth DVD"
      • Azman
        minggu ni takleh pegi 6/12 (sabtu) balik kg. ada majlis sambut menantu kat Ganu pd 7/12 (ahad) peh tu coti seminggu hornymoon Ganu skrng ni tengkujuh,
        Message 3 of 26 , Dec 1, 2003
        • 0 Attachment
          minggu ni takleh pegi
          6/12 (sabtu) balik kg. ada majlis sambut menantu kat Ganu pd 7/12 (ahad)
          peh tu coti seminggu hornymoon
           
          Ganu skrng ni tengkujuh,
          nampaknyer berhornymoon kat umah jer laa kot
           
          hehehe
           
          insyaallah sampai ler nanti kat spg pulai
           
           
           
          ----- Original Message -----
          Sent: Monday, December 01, 2003 4:17 PM
          Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

          man,
          nak benih pokok kenaler dtg spg pulai...........bila lagi nak kenalkan bini


          Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie Williams "Live At Knebworth DVD"

          To unsubscribe from this group, send an email to:
          tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



          Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

        • Samsiah Shukor
          amboih.. hornymoon lagik tu.. elokla musim-musim ujan ni. selain tu pokok pun tak risau kalau tak sempat siram. nasib baik pokok tak kojol masa balik
          Message 4 of 26 , Dec 1, 2003
          • 0 Attachment
            amboih.. hornymoon lagik tu.. elokla musim-musim ujan ni. selain tu pokok
            pun tak risau kalau tak sempat siram. nasib baik pokok tak kojol masa balik
            kampung seminggu baru ni. cuma pokok morning glory la memanjat sampai kat
            grill pintu, tingkap dan ampaian baju. tak cukup dgn rumah sendiri, grill
            rumah jiran pun dia belit sekali. kalau sebulan cuti tak tahulah macamana.
            semlm terus saya tebas.. nasib baik jiran belum balik dari kampung. tu la
            padahnya kalau tanam ikut suka je..

            > -----Original Message-----
            > From: Azman [SMTP:mabong@...]
            > Sent: Monday, December 01, 2003 4:19 PM
            > To: tamanflora@yahoogroups.com
            > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003
            >
            > minggu ni takleh pegi
            > 6/12 (sabtu) balik kg. ada majlis sambut menantu kat Ganu pd 7/12 (ahad)
            > peh tu coti seminggu hornymoon
            >
            > Ganu skrng ni tengkujuh,
            > nampaknyer berhornymoon kat umah jer laa kot
            >
            > hehehe
            >
            > insyaallah sampai ler nanti kat spg pulai
            >
            >
            >
            >
            > ----- Original Message -----
            > From: rohaya arshad <mailto:roybg51@...>
            > To: tamanflora@yahoogroups.com <mailto:tamanflora@yahoogroups.com>
            > Sent: Monday, December 01, 2003 4:17 PM
            > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003
            >
            > man,
            > nak benih pokok kenaler dtg spg pulai...........bila lagi nak
            > kenalkan bini
            >
            >
            >
            >
            > _____
            >
            > Download Yahoo! Messenger
            > <http://uk.rd.yahoo.com/mail/tagline_messenger/*http://download.yahoo.com/
            > dl/intl/ymsgruk.exe> now for a chance to WIN
            > <http://uk.rd.yahoo.com/mail/tagline_messenger/*http://messenger.promotion
            > s.yahoo.com/rwuk> Robbie Williams "Live At Knebworth DVD"
            >
            > To unsubscribe from this group, send an email to:
            > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
            > <mailto:tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com>
            >
            >
            >
            > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service
            > <http://docs.yahoo.com/info/terms/>.
            >
            >
            >
            > Yahoo! Groups Sponsor
            > ADVERTISEMENT
            > click here
            > <http://rd.yahoo.com/SIG=12cct0ggq/M=267637.4116732.5333197.1261774/D=egro
            > upweb/S=1705041941:HM/EXP=1070353516/A=1853619/R=0/*http://www.netflix.com
            > /Default?mqso=60178356&partid=4116732>
            >
            > <http://us.adserver.yahoo.com/l?M=267637.4116732.5333197.1261774/D=egroupm
            > ail/S=:HM/A=1853619/rand=596117011>
            >
            > To unsubscribe from this group, send an email to:
            > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
            >
            >
            >
            > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service
            > <http://docs.yahoo.com/info/terms/>.

            ******************************************************************
            The contents of this e-mail may be confidential. Do not disclose,
            copy or distribute it if you are not the intended recipient. It may
            also be unlawful to do so.

            This e-mail is sent without any implied warranty or representation
            as to the accuracy or completeness of its contents, or as to the
            authority of the sender to send it. Do not rely on its contents without
            written confirmation from a duly authorised employee of CIMB.

            Please notify admin1@... if you have received this message in error.

            ********************************************************************
          • mawie
            aper kata fruity scan kan artikel yang berkaitan untuk tatapan ahli tf. ... From: Azman To: tamanflora@yahoogroups.com Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
            Message 5 of 26 , Dec 1, 2003
            • 0 Attachment
              aper kata fruity scan kan artikel yang berkaitan untuk tatapan ahli tf.
              ----- Original Message -----
              From: Azman
              Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
              Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

              fruity,
              saya ni tak penah beli majalah impiana
              bole pinjam tak?
               
              hehe
               
              maaf zahir batin
               
               
               
               
              ----- Original Message -----
              To: tf
              Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
              Subject: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

              Impiana Edisi Disember 2003

              Kebiasaannya by 23 hb, Fruity dah miliki majalah Impiana & Anjung Seri bagi bulan berikutnya. Oleh krn bulan puasa, tak keluar during lunch time, baru hari ni sempat beli magazines nih.. Kebetulan tema Impiana Edisi Disember 2003 berkisarkan taman, maka bagi yg belum milikinya, segeralah ke kedai eh… (Promo.. promo… !!!)

              Masa dok kelebet helaian majalah nih, terpandang gambar rumah, taman yang cam familiar jerk… rumah sapa ek… teka… jeng.. jeng.. jeng… rumah sapa lagi rumah tok penghulu kita ler…. Tok Ngulu… wah senyap ek.. tak citer kat kitaorang eh nak masuk magazine lagi… tahniah.. tahniah.. !

              Harap2 lepas nih, bila Fruity kelebet Impiana or Anjung Seri keluaran terbaru akan kuor pula gambar2 taman Laira/Artakus, Adli, Kak Moon, Kak Roy, Hazrol, Tybe dll lagi ek.. lagi satu bila mereka2 nih nak upload gambar taman depa kat ruangan photo yerk… teringin rasa nak tengok taman kengkawan…

              Sempena raya nih, Fruity sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin… kalo ke PA, singgah2 ler ke teratak buruk kami… kalo nak jengok taman kami, masih dlm keadaan huru hara lagi… kot ada rezeki, tahun depan berubah sket kot rupa laman kami.. ahakksss…!!!

              lagi satu… dlm Impiana Disember nih gak.. di ruangan kolum web/internet, ada dok mention yahoogroups utk Kebun Malaysia. Tok Ngulu tak mo mintak tolong Impiana promotekan Taman Flora kat magazine depa ker..??


              Do you Yahoo!?
              Free Pop-Up Blocker - Get it now

              To unsubscribe from this group, send an email to:
              tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



              Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



              To unsubscribe from this group, send an email to:
              tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



              Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.
            • rohaya arshad
              man raya kat rawang tak nangis ke.........heheheh.............soalan bodoh.. ... Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie Williams Live At
              Message 6 of 26 , Dec 1, 2003
              • 0 Attachment
                man raya kat rawang tak nangis ke.........heheheh.............soalan bodoh..


                Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie Williams "Live At Knebworth DVD"
              • Azman
                takder laa nangis merah mata ada laaaaaaaaaaa err.. pasai potong bawang wat lauk nasi dagang hehe batu2 untuk letak kat taman ada jual ker? kat maner ada jual?
                Message 7 of 26 , Dec 1, 2003
                • 0 Attachment
                  takder laa nangis
                  merah mata ada laaaaaaaaaaa
                  err.. pasai potong bawang wat lauk nasi dagang
                   
                  hehe
                   
                  batu2 untuk letak kat taman ada jual ker?
                  kat maner ada jual?
                  baper harga sebijik?
                   
                   
                   
                   
                  ----- Original Message -----
                  Sent: Monday, December 01, 2003 4:40 PM
                  Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                  man raya kat rawang tak nangis ke.........heheheh.............soalan bodoh..


                  Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie Williams "Live At Knebworth DVD"

                  To unsubscribe from this group, send an email to:
                  tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                  Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

                • fruity tuty
                  pinjam...????? buleh... tapi kena tunggu ler sampai Fruity khatam baca (sebenarnya mmg tak penah khatam, sbb selalu belek balik mag lama utk reference). heh
                  Message 8 of 26 , Dec 1, 2003
                  • 0 Attachment
                    pinjam...????? buleh... tapi kena tunggu ler sampai Fruity khatam baca (sebenarnya mmg tak penah khatam, sbb selalu belek balik mag lama utk reference). heh heh  wokay..., amacam Fruity bagi mag ni as present utk pengantin baru, buleh wat reference hias rumah n taman kan...


                    Azman <mabong@...> wrote:
                    fruity,
                    saya ni tak penah beli majalah impiana
                    bole pinjam tak?
                     
                    hehe
                     
                    maaf zahir batin
                     
                     
                     
                     
                    ----- Original Message -----
                    To: tf
                    Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
                    Subject: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                    Impiana Edisi Disember 2003

                    Kebiasaannya by 23 hb, Fruity dah miliki majalah Impiana & Anjung Seri bagi bulan berikutnya. Oleh krn bulan puasa, tak keluar during lunch time, baru hari ni sempat beli magazines nih.. Kebetulan tema Impiana Edisi Disember 2003 berkisarkan taman, maka bagi yg belum milikinya, segeralah ke kedai eh� (Promo.. promo� !!!)

                    Masa dok kelebet helaian majalah nih, terpandang gambar rumah, taman yang cam familiar jerk� rumah sapa ek� teka� jeng.. jeng.. jeng� rumah sapa lagi rumah tok penghulu kita ler�. Tok Ngulu� wah senyap ek.. tak citer kat kitaorang eh nak masuk magazine lagi� tahniah.. tahniah.. !

                    Harap2 lepas nih, bila Fruity kelebet Impiana or Anjung Seri keluaran terbaru akan kuor pula gambar2 taman Laira/Artakus, Adli, Kak Moon, Kak Roy, Hazrol, Tybe dll lagi ek.. lagi satu bila mereka2 nih nak upload gambar taman depa kat ruangan photo yerk� teringin rasa nak tengok taman kengkawan�

                    Sempena raya nih, Fruity sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin� kalo ke PA, singgah2 ler ke teratak buruk kami� kalo nak jengok taman kami, masih dlm keadaan huru hara lagi� kot ada rezeki, tahun depan berubah sket kot rupa laman kami.. ahakksss�!!!

                    lagi satu� dlm Impiana Disember nih gak.. di ruangan kolum web/internet, ada dok mention yahoogroups utk Kebun Malaysia. Tok Ngulu tak mo mintak tolong Impiana promotekan Taman Flora kat magazine depa ker..??


                    Do you Yahoo!?
                    Free Pop-Up Blocker - Get it now

                    To unsubscribe from this group, send an email to:
                    tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                    Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



                    To unsubscribe from this group, send an email to:
                    tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                    Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.


                    Do you Yahoo!?
                    Free Pop-Up Blocker - Get it now

                  • aleeyazafeera
                    cikliah pon sempat membelek impiana edisi disember tu pada tengahari raya.. al maklom lah... raya kat PJ.. ke mana la nak pi berjalan kan... uhuks.... hubby
                    Message 9 of 26 , Dec 1, 2003
                    • 0 Attachment
                      cikliah pon sempat membelek impiana edisi disember tu pada tengahari
                      raya.. al maklom lah... raya kat PJ.. ke mana la nak pi berjalan
                      kan... uhuks....
                      hubby dulu yang belek, dia le bagitau ada taman tok ngulu kat situ..
                      bangga le kejap sebab ada friend masuk magazine.. ahaks.. tumpang
                      glamer la kononnyer.. jaja taman tu sampai ke melaka tuh.. tolong
                      promote sama tamanflora nie..

                      memang interbiu yang lama dulu la tuh sebab content dia dok citer
                      pasai pes gathering KM dulu tuh. ahaks..

                      Apa-apa pun sekalung tahniah buat tok penghulu sekali lagi.

                      Kak roy, ciktom, kak lynn... sorry bebanyak tak dapat singgah ke
                      rumah sebab masa suntuk sangat.. nak beraya satu malaysia..coti tak
                      cukup panjang.. ada jodoh kita akan jumpa nanti.
                      InsyaAllah...


                      --- In tamanflora@yahoogroups.com, rohaya arshad <roybg51@y...> wrote:
                      > pertama sekali selamat dtg ke TF kepada Ajah.....insyaAllah kita
                      boleh kongsi pengalaman sesama....
                      > fruity....sebenarnya citer taman tok penghulu nak masuk Impiana ni
                      dah lama......tapi ntah ngapa lambat lak keluarnya.....
                      > nak masukkan taman akak?...kah.kah...kah...cuba tanya Hazrol betapa
                      bersepahnya taman akak.....
                      >
                      >
                      >
                      >
                      >
                      > ---------------------------------
                      > Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie
                      Williams "Live At Knebworth DVD"
                    • fruity tuty
                      scan...???? cakap pasal scanner scanner dept Fruity dah kondem, yg ada scanner kat bilik MD, eeiii.. tak sanggup nak gi scan kat sana ! Xceli Fruity cadang
                      Message 10 of 26 , Dec 1, 2003
                      • 0 Attachment
                        scan...???? cakap pasal scanner  scanner dept Fruity dah kondem, yg ada scanner kat bilik MD, eeiii.. tak sanggup nak gi scan kat sana !  Xceli Fruity cadang mmg nak scan artikel tu di samping nak scan satu page gambar2 helicornia, nak tanya sapa ada koleksi helicornia cam yg dlm Impiana tu.. anybodi buleh tolong scan kan..???
                         
                        apa2 edisi Disember mmg berkisarkan ttg laman, kalo beli senaskah tak mahal cuma RM 8.50 jer..
                         
                        lagi satu members TF ada beli magazine Gardenasia tak..??? Mag ni mmg ttg pokok/tanaman/taman... diterbitkan setiap dua bulan, rege RM 10

                        mawie <asm@...> wrote:
                        aper kata fruity scan kan artikel yang berkaitan untuk tatapan ahli tf.
                        ----- Original Message -----
                        From: Azman
                        Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
                        Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                        fruity,
                        saya ni tak penah beli majalah impiana
                        bole pinjam tak?
                         
                        hehe
                         
                        maaf zahir batin
                         
                         
                         
                         
                        ----- Original Message -----
                        To: tf
                        Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
                        Subject: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                        Impiana Edisi Disember 2003

                        Kebiasaannya by 23 hb, Fruity dah miliki majalah Impiana & Anjung Seri bagi bulan berikutnya. Oleh krn bulan puasa, tak keluar during lunch time, baru hari ni sempat beli magazines nih.. Kebetulan tema Impiana Edisi Disember 2003 berkisarkan taman, maka bagi yg belum milikinya, segeralah ke kedai eh� (Promo.. promo� !!!)

                        Masa dok kelebet helaian majalah nih, terpandang gambar rumah, taman yang cam familiar jerk� rumah sapa ek� teka� jeng.. jeng.. jeng� rumah sapa lagi rumah tok penghulu kita ler�. Tok Ngulu� wah senyap ek.. tak citer kat kitaorang eh nak masuk magazine lagi� tahniah.. tahniah.. !

                        Harap2 lepas nih, bila Fruity kelebet Impiana or Anjung Seri keluaran terbaru akan kuor pula gambar2 taman Laira/Artakus, Adli, Kak Moon, Kak Roy, Hazrol, Tybe dll lagi ek.. lagi satu bila mereka2 nih nak upload gambar taman depa kat ruangan photo yerk� teringin rasa nak tengok taman kengkawan�

                        Sempena raya nih, Fruity sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin� kalo ke PA, singgah2 ler ke teratak buruk kami� kalo nak jengok taman kami, masih dlm keadaan huru hara lagi� kot ada rezeki, tahun depan berubah sket kot rupa laman kami.. ahakksss�!!!

                        lagi satu� dlm Impiana Disember nih gak.. di ruangan kolum web/internet, ada dok mention yahoogroups utk Kebun Malaysia. Tok Ngulu tak mo mintak tolong Impiana promotekan Taman Flora kat magazine depa ker..??


                        Do you Yahoo!?
                        Free Pop-Up Blocker - Get it now

                        To unsubscribe from this group, send an email to:
                        tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                        Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



                        To unsubscribe from this group, send an email to:
                        tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                        Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.


                        To unsubscribe from this group, send an email to:
                        tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                        Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.


                        Do you Yahoo!?
                        Free Pop-Up Blocker - Get it now

                      • Azman
                        kecil tapak tangan taman botani putrajaya kami tadahkan ... From: fruity tuty To: tamanflora@yahoogroups.com Sent: Monday, December 01, 2003 5:59 PM Subject:
                        Message 11 of 26 , Dec 1, 2003
                        • 0 Attachment
                          kecil tapak tangan
                          taman botani putrajaya kami tadahkan
                           
                           
                          ----- Original Message -----
                          Sent: Monday, December 01, 2003 5:59 PM
                          Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                          pinjam...????? buleh... tapi kena tunggu ler sampai Fruity khatam baca (sebenarnya mmg tak penah khatam, sbb selalu belek balik mag lama utk reference). heh heh  wokay..., amacam Fruity bagi mag ni as present utk pengantin baru, buleh wat reference hias rumah n taman kan...


                          Azman <mabong@...> wrote:
                          fruity,
                          saya ni tak penah beli majalah impiana
                          bole pinjam tak?
                           
                          hehe
                           
                          maaf zahir batin
                           
                           
                           
                           
                          ----- Original Message -----
                          To: tf
                          Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
                          Subject: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                          Impiana Edisi Disember 2003

                          Kebiasaannya by 23 hb, Fruity dah miliki majalah Impiana & Anjung Seri bagi bulan berikutnya. Oleh krn bulan puasa, tak keluar during lunch time, baru hari ni sempat beli magazines nih.. Kebetulan tema Impiana Edisi Disember 2003 berkisarkan taman, maka bagi yg belum milikinya, segeralah ke kedai eh… (Promo.. promo… !!!)

                          Masa dok kelebet helaian majalah nih, terpandang gambar rumah, taman yang cam familiar jerk… rumah sapa ek… teka… jeng.. jeng.. jeng… rumah sapa lagi rumah tok penghulu kita ler…. Tok Ngulu… wah senyap ek.. tak citer kat kitaorang eh nak masuk magazine lagi… tahniah.. tahniah.. !

                          Harap2 lepas nih, bila Fruity kelebet Impiana or Anjung Seri keluaran terbaru akan kuor pula gambar2 taman Laira/Artakus, Adli, Kak Moon, Kak Roy, Hazrol, Tybe dll lagi ek.. lagi satu bila mereka2 nih nak upload gambar taman depa kat ruangan photo yerk… teringin rasa nak tengok taman kengkawan…

                          Sempena raya nih, Fruity sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin… kalo ke PA, singgah2 ler ke teratak buruk kami… kalo nak jengok taman kami, masih dlm keadaan huru hara lagi… kot ada rezeki, tahun depan berubah sket kot rupa laman kami.. ahakksss…!!!

                          lagi satu… dlm Impiana Disember nih gak.. di ruangan kolum web/internet, ada dok mention yahoogroups utk Kebun Malaysia. Tok Ngulu tak mo mintak tolong Impiana promotekan Taman Flora kat magazine depa ker..??


                          Do you Yahoo!?
                          Free Pop-Up Blocker - Get it now

                          To unsubscribe from this group, send an email to:
                          tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                          Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



                          To unsubscribe from this group, send an email to:
                          tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                          Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.


                          Do you Yahoo!?
                          Free Pop-Up Blocker - Get it now

                          To unsubscribe from this group, send an email to:
                          tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                          Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

                        • arizal
                          Assalamualaikum, dah belek dah Impiana Disember. memula nak selak2 carik artikel rumah pcmdnor tp sangkut plak. banyak plak taman2 yg cantik. belek punya belek
                          Message 12 of 26 , Dec 1, 2003
                          • 0 Attachment
                            Assalamualaikum,

                            dah belek dah Impiana Disember. memula nak selak2 carik artikel rumah
                            pcmdnor tp sangkut plak. banyak plak taman2 yg cantik. belek punya
                            belek tak sedar dah lama kat kedai mamak tu. kaki pun naik sejuk
                            berdiri (pakai sarung je). nak beli, seluk poket ada RM4 jer lak.
                            masa letak tu tgok banyak lagi so insya-Allah malam ni pegi beli.
                            RM8.50 tu banyak woo, lelagi bagi org yg baru kawin, pastu nak wat
                            kenduri2 plak lagi, pastu nak honeymoon plak. heheheh
                            kalau tak disebabkan minat, takde la nak beli majalah sampai RM8.50
                            tu derrr... gardenasia dan tamanasia (edisi melayu punyer) pun
                            sekitar RM10.00 satu. mujurla majalah2 tu keluar 2 bulan sekali.

                            seminggu beraya, rumah pun lama tinggal. pokok2 pun ada yg tak
                            bersiram. dlm byk2 pokok tu, satu pokok bunga macam nak kiok. pokok
                            ni jenis gantungnyer. yg lelain ok jer sbb ikut petua hasrol dan
                            pcmdnor. satu lagi ialah pokok tanduk rusa. hampir kesemua dedaunnya
                            kering coklat. tapi tak risau la sangat sbb tanduk rusa ni liat skit
                            (harapnya la).

                            kak fruity, pokok periwinkle ada 4 anak pokok yg dah tinggi lebih
                            kurang sekaki, bunga warna pink panther gitu. 2 pokok dlm satu
                            polybag (dah abih bag!). so kalau akak fruity nak, insya-Allah ahad
                            ni saya bawak. satu bag je la yer (2 anak pokok). oh ya, pokok2 ni
                            dah start berbunga. cuma pasni akak kene cantas utk galakkan
                            pengeluaran ranting so pastu akan jadi merimbun dan banyak bunga
                            boleh keluar, err.. agaknya la.

                            mcroy, maaf tak dapat singgah masa raya tu.tumpang kete akak, so kene
                            la ikut depa. memula nak pakai kete sendiri tp memasing ada masalah
                            kewangan so berkongsi la kete. kalau tak, banyak rumah kekawan TF nak
                            singgah (siap dah print out address kat database lagi).

                            laira dan nordin sekeluarga ni beraya lagi ke? bila nak jemput open-
                            house merangkap TF 3rd gathering. teringin nak pekene botok2 dia tu.



                            arizal


                            >
                            > apa2 edisi Disember mmg berkisarkan ttg laman, kalo beli senaskah
                            tak mahal cuma RM 8.50 jer..
                            >
                            > lagi satu members TF ada beli magazine Gardenasia tak..??? Mag ni
                            mmg ttg pokok/tanaman/taman... diterbitkan setiap dua bulan, rege RM
                            10
                            >
                            > mawie <asm@m...> wrote:
                            > aper kata fruity scan kan artikel yang berkaitan untuk tatapan ahli
                            tf.
                            > ----- Original Message -----
                            > From: Azman
                            > To: tamanflora@yahoogroups.com
                            > Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
                            > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003
                            >
                            >
                            > fruity,
                            > saya ni tak penah beli majalah impiana
                            > bole pinjam tak?
                            >
                            > hehe
                            >
                            > maaf zahir batin
                            >
                            >
                            >
                            >
                            > ----- Original Message -----
                            > From: fruity tuty
                            > To: tf
                            > Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
                            > Subject: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003
                            >
                            >
                            >
                            > Impiana Edisi Disember 2003
                            >
                            > Kebiasaannya by 23 hb, Fruity dah miliki majalah Impiana & Anjung
                            Seri bagi bulan berikutnya. Oleh krn bulan puasa, tak keluar during
                            lunch time, baru hari ni sempat beli magazines nih.. Kebetulan tema
                            Impiana Edisi Disember 2003 berkisarkan taman, maka bagi yg belum
                            milikinya, segeralah ke kedai eh… (Promo.. promo… !!!)
                            >
                            > Masa dok kelebet helaian majalah nih, terpandang gambar rumah,
                            taman yang cam familiar jerk… rumah sapa ek… teka… jeng.. jeng..
                            jeng… rumah sapa lagi rumah tok penghulu kita ler…. Tok Ngulu… wah
                            senyap ek.. tak citer kat kitaorang eh nak masuk magazine lagi…
                            tahniah.. tahniah.. !
                            >
                            > Harap2 lepas nih, bila Fruity kelebet Impiana or Anjung Seri
                            keluaran terbaru akan kuor pula gambar2 taman Laira/Artakus, Adli,
                            Kak Moon, Kak Roy, Hazrol, Tybe dll lagi ek.. lagi satu bila mereka2
                            nih nak upload gambar taman depa kat ruangan photo yerk… teringin
                            rasa nak tengok taman kengkawan…
                            >
                            > Sempena raya nih, Fruity sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya,
                            Maaf Zahir & Batin… kalo ke PA, singgah2 ler ke teratak buruk kami…
                            kalo nak jengok taman kami, masih dlm keadaan huru hara lagi… kot ada
                            rezeki, tahun depan berubah sket kot rupa laman kami.. ahakksss…!!!
                            >
                            > lagi satu… dlm Impiana Disember nih gak.. di ruangan kolum
                            web/internet, ada dok mention yahoogroups utk Kebun Malaysia. Tok
                            Ngulu tak mo mintak tolong Impiana promotekan Taman Flora kat
                            magazine depa ker..??
                            >
                            >
                            >
                            > ---------------------------------
                            > Do you Yahoo!?
                            > Free Pop-Up Blocker - Get it now
                            >
                            > To unsubscribe from this group, send an email to:
                            > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                            >
                            >
                            >
                            > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
                            Service.
                            >
                            >
                            > To unsubscribe from this group, send an email to:
                            > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                            >
                            >
                            >
                            > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
                            Service.
                            >
                            > Yahoo! Groups SponsorADVERTISEMENT
                            >
                            > To unsubscribe from this group, send an email to:
                            > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                            >
                            >
                            >
                            > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
                            Service.
                            >
                            >
                            > ---------------------------------
                            > Do you Yahoo!?
                            > Free Pop-Up Blocker - Get it now
                          • mak_ayza
                            tak pe lah cik liah..insyallah lain kali kita buleh jumpa..lin pun nak mintak maaf pada kak roy sebab tak sempat singgah rumah akak.. -- In
                            Message 13 of 26 , Dec 1, 2003
                            • 0 Attachment
                              tak pe lah cik liah..insyallah lain kali kita buleh jumpa..lin pun
                              nak mintak maaf pada kak roy sebab tak sempat singgah rumah akak..

                              -- In tamanflora@yahoogroups.com, "aleeyazafeera" <cikliah@y...>
                              wrote:
                              > cikliah pon sempat membelek impiana edisi disember tu pada
                              tengahari
                              > raya.. al maklom lah... raya kat PJ.. ke mana la nak pi berjalan
                              > kan... uhuks....
                              > hubby dulu yang belek, dia le bagitau ada taman tok ngulu kat
                              situ..
                              > bangga le kejap sebab ada friend masuk magazine.. ahaks.. tumpang
                              > glamer la kononnyer.. jaja taman tu sampai ke melaka tuh.. tolong
                              > promote sama tamanflora nie..
                              >
                              > memang interbiu yang lama dulu la tuh sebab content dia dok citer
                              > pasai pes gathering KM dulu tuh. ahaks..
                              >
                              > Apa-apa pun sekalung tahniah buat tok penghulu sekali lagi.
                              >
                              > Kak roy, ciktom, kak lynn... sorry bebanyak tak dapat singgah ke
                              > rumah sebab masa suntuk sangat.. nak beraya satu malaysia..coti tak
                              > cukup panjang.. ada jodoh kita akan jumpa nanti.
                              > InsyaAllah...
                              >
                              >
                              > --- In tamanflora@yahoogroups.com, rohaya arshad <roybg51@y...>
                              wrote:
                              > > pertama sekali selamat dtg ke TF kepada Ajah.....insyaAllah kita
                              > boleh kongsi pengalaman sesama....
                              > > fruity....sebenarnya citer taman tok penghulu nak masuk Impiana
                              ni
                              > dah lama......tapi ntah ngapa lambat lak keluarnya.....
                              > > nak masukkan taman akak?...kah.kah...kah...cuba tanya Hazrol
                              betapa
                              > bersepahnya taman akak.....
                              > >
                              > >
                              > >
                              > >
                              > >
                              > > ---------------------------------
                              > > Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie
                              > Williams "Live At Knebworth DVD"
                            • fruity tuty
                              Mang... ! Make sure jgn beli Impiana & Anjung Seri Edisi Disember, sbb kedua2 majalah nih bakal sampai di depan pintu rumah hangpa noo... errr... nak hantar
                              Message 14 of 26 , Dec 1, 2003
                              • 0 Attachment
                                Mang... !
                                 
                                Make sure jgn beli Impiana & Anjung Seri Edisi Disember, sbb kedua2 majalah nih bakal sampai di depan pintu rumah hangpa noo... errr... nak hantar kat address mana nih ek.???

                                Azman <mabong@...> wrote:
                                kecil tapak tangan
                                taman botani putrajaya kami tadahkan
                                 
                                 
                                ----- Original Message -----
                                Sent: Monday, December 01, 2003 5:59 PM
                                Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                                pinjam...????? buleh... tapi kena tunggu ler sampai Fruity khatam baca (sebenarnya mmg tak penah khatam, sbb selalu belek balik mag lama utk reference). heh heh  wokay..., amacam Fruity bagi mag ni as present utk pengantin baru, buleh wat reference hias rumah n taman kan...


                                Azman <mabong@...> wrote:
                                fruity,
                                saya ni tak penah beli majalah impiana
                                bole pinjam tak?
                                 
                                hehe
                                 
                                maaf zahir batin
                                 
                                 
                                 
                                 
                                ----- Original Message -----
                                To: tf
                                Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
                                Subject: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                                Impiana Edisi Disember 2003

                                Kebiasaannya by 23 hb, Fruity dah miliki majalah Impiana & Anjung Seri bagi bulan berikutnya. Oleh krn bulan puasa, tak keluar during lunch time, baru hari ni sempat beli magazines nih.. Kebetulan tema Impiana Edisi Disember 2003 berkisarkan taman, maka bagi yg belum milikinya, segeralah ke kedai eh� (Promo.. promo� !!!)

                                Masa dok kelebet helaian majalah nih, terpandang gambar rumah, taman yang cam familiar jerk� rumah sapa ek� teka� jeng.. jeng.. jeng� rumah sapa lagi rumah tok penghulu kita ler�. Tok Ngulu� wah senyap ek.. tak citer kat kitaorang eh nak masuk magazine lagi� tahniah.. tahniah.. !

                                Harap2 lepas nih, bila Fruity kelebet Impiana or Anjung Seri keluaran terbaru akan kuor pula gambar2 taman Laira/Artakus, Adli, Kak Moon, Kak Roy, Hazrol, Tybe dll lagi ek.. lagi satu bila mereka2 nih nak upload gambar taman depa kat ruangan photo yerk� teringin rasa nak tengok taman kengkawan�

                                Sempena raya nih, Fruity sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin� kalo ke PA, singgah2 ler ke teratak buruk kami� kalo nak jengok taman kami, masih dlm keadaan huru hara lagi� kot ada rezeki, tahun depan berubah sket kot rupa laman kami.. ahakksss�!!!

                                lagi satu� dlm Impiana Disember nih gak.. di ruangan kolum web/internet, ada dok mention yahoogroups utk Kebun Malaysia. Tok Ngulu tak mo mintak tolong Impiana promotekan Taman Flora kat magazine depa ker..??


                                Do you Yahoo!?
                                Free Pop-Up Blocker - Get it now

                                To unsubscribe from this group, send an email to:
                                tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



                                To unsubscribe from this group, send an email to:
                                tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.


                                Do you Yahoo!?
                                Free Pop-Up Blocker - Get it now

                                To unsubscribe from this group, send an email to:
                                tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



                                To unsubscribe from this group, send an email to:
                                tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.


                                Do you Yahoo!?
                                Free Pop-Up Blocker - Get it now

                              • fruity tuty
                                arizal ! tq sbb reserve pokok winka tu ek.. so nak mai Ahad nih eh.. err... gardenasia tu ada edisi melayu eh (tamanasia...????) tak penah jumpa plak.. kalo
                                Message 15 of 26 , Dec 2, 2003
                                • 0 Attachment
                                  arizal !
                                   
                                  tq sbb reserve pokok winka tu ek.. so nak mai Ahad nih eh..
                                   
                                  err... gardenasia tu ada edisi melayu eh (tamanasia...????)  tak penah jumpa plak.. kalo betul ada nak kena servey nih.. content serupa ker ngan gardenasia tu.. translation ker.. or topik asing2?

                                  arizal <arizalshah@...> wrote:
                                  Assalamualaikum,

                                  dah belek dah Impiana Disember. memula nak selak2 carik artikel rumah
                                  pcmdnor tp sangkut plak. banyak plak taman2 yg cantik. belek punya
                                  belek tak sedar dah lama kat kedai mamak tu. kaki pun naik sejuk
                                  berdiri (pakai sarung je). nak beli, seluk poket ada RM4 jer lak.
                                  masa letak tu tgok banyak lagi so insya-Allah malam ni pegi beli.
                                  RM8.50 tu banyak woo, lelagi bagi org yg baru kawin, pastu nak wat
                                  kenduri2 plak lagi, pastu nak honeymoon plak. heheheh
                                  kalau tak disebabkan minat, takde la nak beli majalah sampai RM8.50
                                  tu derrr... gardenasia dan tamanasia (edisi melayu punyer) pun
                                  sekitar RM10.00 satu. mujurla majalah2 tu keluar 2 bulan sekali.

                                  seminggu beraya, rumah pun lama tinggal. pokok2 pun ada yg tak
                                  bersiram. dlm byk2 pokok tu, satu pokok bunga macam nak kiok. pokok
                                  ni jenis gantungnyer. yg lelain ok jer sbb ikut petua hasrol dan
                                  pcmdnor. satu lagi ialah pokok tanduk rusa. hampir kesemua dedaunnya
                                  kering coklat. tapi tak risau la sangat sbb tanduk rusa ni liat skit
                                  (harapnya la).

                                  kak fruity, pokok periwinkle ada 4 anak pokok yg dah tinggi lebih
                                  kurang sekaki, bunga warna pink panther gitu. 2 pokok dlm satu
                                  polybag (dah abih bag!). so kalau akak fruity nak, insya-Allah ahad
                                  ni saya bawak. satu bag je la yer (2 anak pokok). oh ya, pokok2 ni
                                  dah start berbunga. cuma pasni akak kene cantas utk galakkan
                                  pengeluaran ranting so pastu akan jadi merimbun dan banyak bunga
                                  boleh keluar, err.. agaknya la.

                                  mcroy, maaf tak dapat singgah masa raya tu.tumpang kete akak, so kene
                                  la ikut depa. memula nak pakai kete sendiri tp memasing ada masalah
                                  kewangan so berkongsi la kete. kalau tak, banyak rumah kekawan TF nak
                                  singgah (siap dah print out address kat database lagi).

                                  laira dan nordin sekeluarga ni beraya lagi ke? bila nak jemput open-
                                  house merangkap TF 3rd gathering. teringin nak pekene botok2 dia tu.



                                  arizal



                                  > apa2 edisi Disember mmg berkisarkan ttg laman, kalo beli senaskah
                                  tak mahal cuma RM 8.50 jer..

                                  > lagi satu members TF ada beli magazine Gardenasia tak..??? Mag ni
                                  mmg ttg pokok/tanaman/taman... diterbitkan setiap dua bulan, rege RM
                                  10
                                  >
                                  > mawie <asm@m...> wrote:
                                  > aper kata fruity scan kan artikel yang berkaitan untuk tatapan ahli
                                  tf.
                                  > ----- Original Message -----
                                  > From: Azman
                                  > To: tamanflora@yahoogroups.com
                                  > Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
                                  > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003
                                  >
                                  >
                                  > fruity,
                                  > saya ni tak penah beli majalah impiana
                                  > bole pinjam tak?

                                  > hehe

                                  > maaf zahir batin




                                  > ----- Original Message -----
                                  > From: fruity tuty
                                  > To: tf
                                  > Sent: Monday, December 01, 2003 2:41 PM
                                  > Subject: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > Impiana Edisi Disember 2003
                                  >
                                  > Kebiasaannya by 23 hb, Fruity dah miliki majalah Impiana & Anjung
                                  Seri bagi bulan berikutnya. Oleh krn bulan puasa, tak keluar during
                                  lunch time, baru hari ni sempat beli magazines nih.. Kebetulan tema
                                  Impiana Edisi Disember 2003 berkisarkan taman, maka bagi yg belum
                                  milikinya, segeralah ke kedai eh� (Promo.. promo� !!!)
                                  >
                                  > Masa dok kelebet helaian majalah nih, terpandang gambar rumah,
                                  taman yang cam familiar jerk� rumah sapa ek� teka� jeng.. jeng..
                                  jeng� rumah sapa lagi rumah tok penghulu kita ler�. Tok Ngulu� wah
                                  senyap ek.. tak citer kat kitaorang eh nak masuk magazine lagi�
                                  tahniah.. tahniah.. !
                                  >
                                  > Harap2 lepas nih, bila Fruity kelebet Impiana or Anjung Seri
                                  keluaran terbaru akan kuor pula gambar2 taman Laira/Artakus, Adli,
                                  Kak Moon, Kak Roy, Hazrol, Tybe dll lagi ek.. lagi satu bila mereka2
                                  nih nak upload gambar taman depa kat ruangan photo yerk� teringin
                                  rasa nak tengok taman kengkawan�
                                  >
                                  > Sempena raya nih, Fruity sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya,
                                  Maaf Zahir & Batin� kalo ke PA, singgah2 ler ke teratak buruk kami�
                                  kalo nak jengok taman kami, masih dlm keadaan huru hara lagi� kot ada
                                  rezeki, tahun depan berubah sket kot rupa laman kami.. ahakksss�!!!
                                  >
                                  > lagi satu� dlm Impiana Disember nih gak.. di ruangan kolum
                                  web/internet, ada dok mention yahoogroups utk Kebun Malaysia. Tok
                                  Ngulu tak mo mintak tolong Impiana promotekan Taman Flora kat
                                  magazine depa ker..??
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > ---------------------------------
                                  > Do you Yahoo!?
                                  > Free Pop-Up Blocker - Get it now
                                  >
                                  > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
                                  Service.
                                  >
                                  >
                                  > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
                                  Service.
                                  >
                                  > Yahoo! Groups SponsorADVERTISEMENT
                                  >
                                  > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
                                  Service.
                                  >
                                  >
                                  > ---------------------------------
                                  > Do you Yahoo!?
                                  > Free Pop-Up Blocker - Get it now



                                  To unsubscribe from this group, send an email to:
                                  tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                  Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.


                                  Do you Yahoo!?
                                  Free Pop-Up Blocker - Get it now

                                • shima
                                  Baru ni ( masa cuti raya tak jadi balik kelate ) gi beli batu putih kecil2 di kota damansara, harganya RM18.00 seguni. Yang besar sikit RM15.00, yang besar2
                                  Message 16 of 26 , Dec 2, 2003
                                  • 0 Attachment
                                     
                                    Baru ni ( masa cuti raya tak jadi balik kelate ) gi beli batu putih kecil2 di kota damansara, harganya RM18.00 seguni. Yang besar sikit RM15.00, yang besar2 lagi tak tanya pulak.
                                     
                                    -----Original Message-----
                                    From: Azman <mabong@...>
                                    To: tamanflora@yahoogroups.com <tamanflora@yahoogroups.com>
                                    Date: Monday, December 01, 2003 12:58 AM
                                    Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                                    takder laa nangis
                                    merah mata ada laaaaaaaaaaa
                                    err.. pasai potong bawang wat lauk nasi dagang
                                     
                                    hehe
                                     
                                    batu2 untuk letak kat taman ada jual ker?
                                    kat maner ada jual?
                                    baper harga sebijik?
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    ----- Original Message -----
                                    Sent: Monday, December 01, 2003 4:40 PM
                                    Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                                    man raya kat rawang tak nangis ke.........heheheh.............soalan bodoh..


                                    Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie Williams "Live At Knebworth DVD"

                                    To unsubscribe from this group, send an email to:
                                    tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                    Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.



                                    To unsubscribe from this group, send an email to:
                                    tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                    Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.
                                  • arizal
                                    RM18 utk 20kg batu putih kecik... hmm..harga std tu. kak fruity, tak janji lagi nak mai hari ahad ni. banyak la plak. sabtu ahad ni dekat 4 bijik umah nak kena
                                    Message 17 of 26 , Dec 2, 2003
                                    • 0 Attachment
                                      RM18 utk 20kg batu putih kecik... hmm..harga std tu.

                                      kak fruity, tak janji lagi nak mai hari ahad ni. banyak la plak.
                                      sabtu ahad ni dekat 4 bijik umah nak kena pi. depa pakat bikin open-
                                      house. dah minta maaf kat satu pihak, tak dapat nak pi sbb clash
                                      time. lagipun jauh... kat selayang nunnn, umah ydp.
                                      satu umah kat PA tu umah abg ipar so lari sat pi umah akak. insya-
                                      Allah...

                                      gardenasia dan taman asia ni lelain isinya. ada team memasing
                                      (rasanya la) tapi tokey nya sama. bukan terjemahan. taman asia ni
                                      baru 1st edisi. nak kluar yg kedua. memang patut ramai tak tau sbb
                                      baru je.


                                      --- In tamanflora@yahoogroups.com, shima <aismail@t...> wrote:
                                      >
                                      > Baru ni ( masa cuti raya tak jadi balik kelate ) gi beli batu putih
                                      kecil2 di kota damansara, harganya RM18.00 seguni. Yang besar sikit
                                      RM15.00, yang besar2 lagi tak tanya pulak.
                                      >
                                      > -----Original Message-----
                                      > From: Azman <mabong@p...>
                                      > To: tamanflora@yahoogroups.com <tamanflora@yahoogroups.com>
                                      > Date: Monday, December 01, 2003 12:58 AM
                                      > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003
                                      >
                                      >
                                      > takder laa nangis
                                      > merah mata ada laaaaaaaaaaa
                                      > err.. pasai potong bawang wat lauk nasi dagang
                                      >
                                      > hehe
                                      >
                                      > batu2 untuk letak kat taman ada jual ker?
                                      > kat maner ada jual?
                                      > baper harga sebijik?
                                      >
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > ----- Original Message -----
                                      > From: rohaya arshad
                                      > To: tamanflora@yahoogroups.com
                                      > Sent: Monday, December 01, 2003 4:40 PM
                                      > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003
                                      >
                                      >
                                      > man raya kat rawang tak nangis
                                      ke.........heheheh.............soalan bodoh..
                                      >
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > --------------------------------------------------------------------
                                      --------
                                      > Download Yahoo! Messenger now for a chance to WIN Robbie
                                      Williams "Live At Knebworth DVD"
                                      >
                                      > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                      > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
                                      Service.
                                      >
                                      >
                                      > Yahoo! Groups Sponsor
                                      > ADVERTISEMENT
                                      >
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                      > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.
                                    • Maizura Ithnin
                                      shima, beli batu kat Stoneshop xxx tu ke??? ... __________________________________ Do you Yahoo!? Protect your identity with Yahoo! Mail AddressGuard
                                      Message 18 of 26 , Dec 2, 2003
                                      • 0 Attachment
                                        shima, beli batu kat Stoneshop xxx tu ke???

                                        --- arizal <arizalshah@...> wrote:
                                        > RM18 utk 20kg batu putih kecik... hmm..harga std tu.
                                        >
                                        > kak fruity, tak janji lagi nak mai hari ahad ni.
                                        > banyak la plak.
                                        > sabtu ahad ni dekat 4 bijik umah nak kena pi. depa
                                        > pakat bikin open-
                                        > house. dah minta maaf kat satu pihak, tak dapat nak
                                        > pi sbb clash
                                        > time. lagipun jauh... kat selayang nunnn, umah ydp.
                                        > satu umah kat PA tu umah abg ipar so lari sat pi
                                        > umah akak. insya-
                                        > Allah...
                                        >
                                        > gardenasia dan taman asia ni lelain isinya. ada team
                                        > memasing
                                        > (rasanya la) tapi tokey nya sama. bukan terjemahan.
                                        > taman asia ni
                                        > baru 1st edisi. nak kluar yg kedua. memang patut
                                        > ramai tak tau sbb
                                        > baru je.
                                        >
                                        >
                                        > --- In tamanflora@yahoogroups.com, shima
                                        > <aismail@t...> wrote:
                                        > >
                                        > > Baru ni ( masa cuti raya tak jadi balik kelate )
                                        > gi beli batu putih
                                        > kecil2 di kota damansara, harganya RM18.00 seguni.
                                        > Yang besar sikit
                                        > RM15.00, yang besar2 lagi tak tanya pulak.
                                        > >
                                        > > -----Original Message-----
                                        > > From: Azman <mabong@p...>
                                        > > To: tamanflora@yahoogroups.com
                                        > <tamanflora@yahoogroups.com>
                                        > > Date: Monday, December 01, 2003 12:58 AM
                                        > > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember
                                        > 2003
                                        > >
                                        > >
                                        > > takder laa nangis
                                        > > merah mata ada laaaaaaaaaaa
                                        > > err.. pasai potong bawang wat lauk nasi dagang
                                        > >
                                        > > hehe
                                        > >
                                        > > batu2 untuk letak kat taman ada jual ker?
                                        > > kat maner ada jual?
                                        > > baper harga sebijik?
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > > ----- Original Message -----
                                        > > From: rohaya arshad
                                        > > To: tamanflora@yahoogroups.com
                                        > > Sent: Monday, December 01, 2003 4:40 PM
                                        > > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi
                                        > Disember 2003
                                        > >
                                        > >
                                        > > man raya kat rawang tak nangis
                                        > ke.........heheheh.............soalan bodoh..
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        >
                                        --------------------------------------------------------------------
                                        > --------
                                        > > Download Yahoo! Messenger now for a chance to
                                        > WIN Robbie
                                        > Williams "Live At Knebworth DVD"
                                        > >
                                        > > To unsubscribe from this group, send an email
                                        > to:
                                        > > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > > Your use of Yahoo! Groups is subject to the
                                        > Yahoo! Terms of
                                        > Service.
                                        > >
                                        > >
                                        > > Yahoo! Groups Sponsor
                                        > > ADVERTISEMENT
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                        > > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo!
                                        > Terms of Service.
                                        >
                                        >


                                        __________________________________
                                        Do you Yahoo!?
                                        Protect your identity with Yahoo! Mail AddressGuard
                                        http://antispam.yahoo.com/whatsnewfree
                                      • Samsiah Shukor
                                        ... tepi jln besar. sesiapa dah pergi ke? ... ****************************************************************** The contents of this e-mail may be
                                        Message 19 of 26 , Dec 2, 2003
                                        • 0 Attachment
                                          :) nama kedai tu "Stone Shop cash & carry". sebelah dgn Ceramic nursery di
                                          tepi jln besar. sesiapa dah pergi ke?

                                          > -----Original Message-----
                                          > From: Maizura Ithnin [SMTP:mai310369@...]
                                          > Sent: Wednesday, December 03, 2003 2:18 PM
                                          > To: tamanflora@yahoogroups.com
                                          > Subject: Re: [tamanflora] Re: Impiana Edisi Disember 2003
                                          >
                                          > shima, beli batu kat Stoneshop xxx tu ke???
                                          >
                                          > --- arizal <arizalshah@...> wrote:
                                          > > RM18 utk 20kg batu putih kecik... hmm..harga std tu.
                                          > >
                                          > > kak fruity, tak janji lagi nak mai hari ahad ni.
                                          > > banyak la plak.
                                          > > sabtu ahad ni dekat 4 bijik umah nak kena pi. depa
                                          > > pakat bikin open-
                                          > > house. dah minta maaf kat satu pihak, tak dapat nak
                                          > > pi sbb clash
                                          > > time. lagipun jauh... kat selayang nunnn, umah ydp.
                                          > > satu umah kat PA tu umah abg ipar so lari sat pi
                                          > > umah akak. insya-
                                          > > Allah...
                                          > >
                                          > > gardenasia dan taman asia ni lelain isinya. ada team
                                          > > memasing
                                          > > (rasanya la) tapi tokey nya sama. bukan terjemahan.
                                          > > taman asia ni
                                          > > baru 1st edisi. nak kluar yg kedua. memang patut
                                          > > ramai tak tau sbb
                                          > > baru je.
                                          > >
                                          > >
                                          > > --- In tamanflora@yahoogroups.com, shima
                                          > > <aismail@t...> wrote:
                                          > > >
                                          > > > Baru ni ( masa cuti raya tak jadi balik kelate )
                                          > > gi beli batu putih
                                          > > kecil2 di kota damansara, harganya RM18.00 seguni.
                                          > > Yang besar sikit
                                          > > RM15.00, yang besar2 lagi tak tanya pulak.
                                          > > >
                                          > > > -----Original Message-----
                                          > > > From: Azman <mabong@p...>
                                          > > > To: tamanflora@yahoogroups.com
                                          > > <tamanflora@yahoogroups.com>
                                          > > > Date: Monday, December 01, 2003 12:58 AM
                                          > > > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember
                                          > > 2003
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > > takder laa nangis
                                          > > > merah mata ada laaaaaaaaaaa
                                          > > > err.. pasai potong bawang wat lauk nasi dagang
                                          > > >
                                          > > > hehe
                                          > > >
                                          > > > batu2 untuk letak kat taman ada jual ker?
                                          > > > kat maner ada jual?
                                          > > > baper harga sebijik?
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > > ----- Original Message -----
                                          > > > From: rohaya arshad
                                          > > > To: tamanflora@yahoogroups.com
                                          > > > Sent: Monday, December 01, 2003 4:40 PM
                                          > > > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi
                                          > > Disember 2003
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > > man raya kat rawang tak nangis
                                          > > ke.........heheheh.............soalan bodoh..
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > >
                                          > >
                                          > --------------------------------------------------------------------
                                          > > --------
                                          > > > Download Yahoo! Messenger now for a chance to
                                          > > WIN Robbie
                                          > > Williams "Live At Knebworth DVD"
                                          > > >
                                          > > > To unsubscribe from this group, send an email
                                          > > to:
                                          > > > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to the
                                          > > Yahoo! Terms of
                                          > > Service.
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > > Yahoo! Groups Sponsor
                                          > > > ADVERTISEMENT
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                          > > > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo!
                                          > > Terms of Service.
                                          > >
                                          > >
                                          >
                                          >
                                          > __________________________________
                                          > Do you Yahoo!?
                                          > Protect your identity with Yahoo! Mail AddressGuard
                                          > <http://antispam.yahoo.com/whatsnewfree>
                                          >
                                          >
                                          > Yahoo! Groups Sponsor
                                          > ADVERTISEMENT
                                          > click here
                                          > <http://rd.yahoo.com/SIG=12ckkjhkl/M=267637.4116719.5338353.1261774/D=egro
                                          > upweb/S=1705041941:HM/EXP=1070518668/A=1853618/R=0/*http://www.netflix.com
                                          > /Default?mqso=60178338&partid=4116719>
                                          >
                                          > <http://us.adserver.yahoo.com/l?M=267637.4116719.5338353.1261774/D=egroupm
                                          > ail/S=:HM/A=1853618/rand=536773176>
                                          >
                                          > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                          > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                          >
                                          >
                                          >
                                          > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service
                                          > <http://docs.yahoo.com/info/terms/>.

                                          ******************************************************************
                                          The contents of this e-mail may be confidential. Do not disclose,
                                          copy or distribute it if you are not the intended recipient. It may
                                          also be unlawful to do so.

                                          This e-mail is sent without any implied warranty or representation
                                          as to the accuracy or completeness of its contents, or as to the
                                          authority of the sender to send it. Do not rely on its contents without
                                          written confirmation from a duly authorised employee of CIMB.

                                          Please notify admin1@... if you have received this message in error.

                                          ********************************************************************
                                        • shima
                                          Tak tau lak nama tempat tu. Kalau dari sg buluh ke kota damansara ( yang banyak jual bunga tu ), kat sebelah kiri ada pusat rawatan islam. Terus lagi ada
                                          Message 20 of 26 , Dec 2, 2003
                                          • 0 Attachment
                                            Tak tau lak nama tempat tu. Kalau dari sg buluh ke kota damansara ( yang
                                            banyak jual bunga tu ), kat sebelah kiri ada pusat rawatan islam. Terus lagi
                                            ada tempat jual pasu bunga ( tak jauh dari lampu isyarat kota damansara ).
                                            kat situlah saya beli.

                                            -----Original Message-----
                                            From: Maizura Ithnin <mai310369@...>
                                            To: tamanflora@yahoogroups.com <tamanflora@yahoogroups.com>
                                            Date: Tuesday, December 02, 2003 10:17 PM
                                            Subject: Re: [tamanflora] Re: Impiana Edisi Disember 2003


                                            shima, beli batu kat Stoneshop xxx tu ke???

                                            --- arizal <arizalshah@...> wrote:
                                            > RM18 utk 20kg batu putih kecik... hmm..harga std tu.
                                            >
                                            > kak fruity, tak janji lagi nak mai hari ahad ni.
                                            > banyak la plak.
                                            > sabtu ahad ni dekat 4 bijik umah nak kena pi. depa
                                            > pakat bikin open-
                                            > house. dah minta maaf kat satu pihak, tak dapat nak
                                            > pi sbb clash
                                            > time. lagipun jauh... kat selayang nunnn, umah ydp.
                                            > satu umah kat PA tu umah abg ipar so lari sat pi
                                            > umah akak. insya-
                                            > Allah...
                                            >
                                            > gardenasia dan taman asia ni lelain isinya. ada team
                                            > memasing
                                            > (rasanya la) tapi tokey nya sama. bukan terjemahan.
                                            > taman asia ni
                                            > baru 1st edisi. nak kluar yg kedua. memang patut
                                            > ramai tak tau sbb
                                            > baru je.
                                            >
                                            >
                                            > --- In tamanflora@yahoogroups.com, shima
                                            > <aismail@t...> wrote:
                                            > >
                                            > > Baru ni ( masa cuti raya tak jadi balik kelate )
                                            > gi beli batu putih
                                            > kecil2 di kota damansara, harganya RM18.00 seguni.
                                            > Yang besar sikit
                                            > RM15.00, yang besar2 lagi tak tanya pulak.
                                            > >
                                            > > -----Original Message-----
                                            > > From: Azman <mabong@p...>
                                            > > To: tamanflora@yahoogroups.com
                                            > <tamanflora@yahoogroups.com>
                                            > > Date: Monday, December 01, 2003 12:58 AM
                                            > > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember
                                            > 2003
                                            > >
                                            > >
                                            > > takder laa nangis
                                            > > merah mata ada laaaaaaaaaaa
                                            > > err.. pasai potong bawang wat lauk nasi dagang
                                            > >
                                            > > hehe
                                            > >
                                            > > batu2 untuk letak kat taman ada jual ker?
                                            > > kat maner ada jual?
                                            > > baper harga sebijik?
                                            > >
                                            > >
                                            > >
                                            > >
                                            > > ----- Original Message -----
                                            > > From: rohaya arshad
                                            > > To: tamanflora@yahoogroups.com
                                            > > Sent: Monday, December 01, 2003 4:40 PM
                                            > > Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi
                                            > Disember 2003
                                            > >
                                            > >
                                            > > man raya kat rawang tak nangis
                                            > ke.........heheheh.............soalan bodoh..
                                            > >
                                            > >
                                            > >
                                            > >
                                            > >
                                            >
                                            --------------------------------------------------------------------
                                            > --------
                                            > > Download Yahoo! Messenger now for a chance to
                                            > WIN Robbie
                                            > Williams "Live At Knebworth DVD"
                                            > >
                                            > > To unsubscribe from this group, send an email
                                            > to:
                                            > > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                            > >
                                            > >
                                            > >
                                            > > Your use of Yahoo! Groups is subject to the
                                            > Yahoo! Terms of
                                            > Service.
                                            > >
                                            > >
                                            > > Yahoo! Groups Sponsor
                                            > > ADVERTISEMENT
                                            > >
                                            > >
                                            > >
                                            > >
                                            > > To unsubscribe from this group, send an email to:
                                            > > tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com
                                            > >
                                            > >
                                            > >
                                            > > Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo!
                                            > Terms of Service.
                                            >
                                            >


                                            __________________________________
                                            Do you Yahoo!?
                                            Protect your identity with Yahoo! Mail AddressGuard
                                            http://antispam.yahoo.com/whatsnewfree


                                            To unsubscribe from this group, send an email to:
                                            tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                            Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
                                          • Azman
                                            Thanks, a lot fruity majalah tu dah saya terima tengkiu tengkiu sayang i lap you cup cup cup hehehe ... From: fruity tuty To: Azman Sent: Thursday, December
                                            Message 21 of 26 , Dec 4, 2003
                                            • 0 Attachment
                                              Thanks, a lot fruity
                                               
                                              majalah tu dah saya terima
                                               
                                              tengkiu tengkiu
                                               
                                              sayang i lap you cup cup cup
                                               
                                              hehehe
                                               
                                               
                                               
                                               
                                              ----- Original Message -----
                                              To: Azman
                                              Sent: Thursday, December 04, 2003 12:07 PM
                                              Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                                              dah sampai ker belum... pls confirmkan.. kang ilang tgh jalan rugi wo.. tu aset berharga !

                                              Azman <mabong@...> wrote:
                                               
                                            • rozimah
                                              Gembiranya dia sampai tunjuk kat budak pejabat nih.... ***Ajah, Azman nyer gaya tadi tak nampak ke..... sampai bengkok telunjuk dia tunjukkan gambar rumah Tok
                                              Message 22 of 26 , Dec 4, 2003
                                              • 0 Attachment
                                                Gembiranya dia sampai tunjuk kat budak pejabat nih....

                                                ***Ajah, Azman nyer gaya tadi tak nampak ke..... sampai bengkok telunjuk dia tunjukkan gambar rumah Tok Penghulu...... :)

                                                Terima kasih juga kepada fruity tuty sebab majalah ini telah dikongsi dengan rakan2 yang lain.....

                                                Azman wrote:
                                                Thanks, a lot fruity
                                                 
                                                majalah tu dah saya terima
                                                 
                                                tengkiu tengkiu
                                                 
                                                sayang i lap you cup cup cup
                                                 
                                                hehehe
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                ----- Original Message -----
                                                To: Azman
                                                Sent: Thursday, December 04, 2003 12:07 PM
                                                Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                                                dah sampai ker belum... pls confirmkan.. kang ilang tgh jalan rugi wo.. tu aset berharga !

                                                Azman <mabong@...> wrote:
                                                 


                                                To unsubscribe from this group, send an email to:
                                                tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                                Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

                                              • Azman
                                                he hehe bangga wooooooooooo ... From: rozimah To: tamanflora@yahoogroups.com Cc: fruity tuty Sent: Friday, December 05, 2003 3:59 PM Subject: Re: [tamanflora]
                                                Message 23 of 26 , Dec 5, 2003
                                                • 0 Attachment
                                                   
                                                  he hehe
                                                  bangga wooooooooooo
                                                   
                                                  ----- Original Message -----
                                                  From: rozimah
                                                  Sent: Friday, December 05, 2003 3:59 PM
                                                  Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                                                  Gembiranya dia sampai tunjuk kat budak pejabat nih....

                                                  ***Ajah, Azman nyer gaya tadi tak nampak ke..... sampai bengkok telunjuk dia tunjukkan gambar rumah Tok Penghulu...... :)

                                                  Terima kasih juga kepada fruity tuty sebab majalah ini telah dikongsi dengan rakan2 yang lain.....

                                                  Azman wrote:
                                                  Thanks, a lot fruity
                                                   
                                                  majalah tu dah saya terima
                                                   
                                                  tengkiu tengkiu
                                                   
                                                  sayang i lap you cup cup cup
                                                   
                                                  hehehe
                                                   
                                                   
                                                   
                                                   
                                                  ----- Original Message -----
                                                  To: Azman
                                                  Sent: Thursday, December 04, 2003 12:07 PM
                                                  Subject: Re: [tamanflora] Impiana Edisi Disember 2003

                                                  dah sampai ker belum... pls confirmkan.. kang ilang tgh jalan rugi wo.. tu aset berharga !

                                                  Azman <mabong@...> wrote:
                                                   


                                                  To unsubscribe from this group, send an email to:
                                                  tamanflora-unsubscribe@yahoogroups.com



                                                  Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

                                                Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.