Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: LIS.....Sundal malam....

Expand Messages
  • sajhs
    Lis... nak race ye?? Dah dpt lum pokok harum sundal malam aka maya karin??? Baru 2 minggu lps saya dpt beli pokok ni kat pasar tani kat bangi tapi dah bg kat
    Message 1 of 8 , Mar 1, 2006
      Lis... nak race ye??
      Dah dpt lum pokok harum sundal malam aka maya karin???

      Baru 2 minggu lps saya dpt beli pokok ni kat pasar
      tani kat bangi tapi dah bg kat ujang...masa tu bnyak org tu bwak, tp
      saya beli 2 polybag je. Tak tau plak kak lis tgh cari pokok ni...
      saya tak de stok pokok ni, saya punye sendiri
      pon hidup segan, macam nak mati dah!!!! Tangan hotdog kot, bukan tgn
      iceman.. he hee!!

      kalau nak bole saya singgah kat pasar tani weekend nih.. itu pon kalau
      ada ekk!!!


      --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Lisbeth" <lisbethlovley@...> wrote:
      >
      > Lis nak minta le sapa -sapa yang dapat pokok @ batang hari tu... masa
      > pergi ghatering lepas-lepas ... pokok harum sundala malam yang batang
      > punya BUKAN BAWANG YE.. kalau ada benihnye lis nak le.. batang pun
      tak
      > pe.. lis tengah cari benih ni dgn TP... sapa yang dapat dulu he
      he ...
      > kitaorg tengah race ni sapa dapat dulu dia menang... tolong yekk
      rumah
      > Tp dah mati pokok ni.. tangan panas katanya.. sapa yg iceman tu mesti
      > ada kan..
      >
    • gardenboyz_05
      Tangan Hotdog ...? Kena samak nie..kuang..kuang..kuang..sajhs, gurau maa..., sajhs hang turun tak kat sijangkang ? Alaaa rumah dak khair aka gardenboyz
      Message 2 of 8 , Mar 1, 2006
        Tangan Hotdog ...? Kena samak nie..kuang..kuang..kuang..sajhs, gurau
        maa..., sajhs hang turun tak kat sijangkang ? Alaaa rumah dak khair
        aka gardenboyz tu..kalau datang belikan aku gak pokok sundal
        ni...aku bayar kat umah dak khair tu yer...sepokok braper rege...?
        Teringin la plak aku nak memiliki pokok sundal ni..heeee

        --- In tamanflora@yahoogroups.com, "sajhs" <sajhs04@...> wrote:
        >
        > Lis... nak race ye??
        > Dah dpt lum pokok harum sundal malam aka maya karin???
        >
        > Baru 2 minggu lps saya dpt beli pokok ni kat pasar
        > tani kat bangi tapi dah bg kat ujang...masa tu bnyak org tu bwak,
        tp
        > saya beli 2 polybag je. Tak tau plak kak lis tgh cari pokok ni...
        > saya tak de stok pokok ni, saya punye sendiri
        > pon hidup segan, macam nak mati dah!!!! Tangan hotdog kot, bukan
        tgn
        > iceman.. he hee!!
        >
        > kalau nak bole saya singgah kat pasar tani weekend nih.. itu pon
        kalau
        > ada ekk!!!
        >
        >
        > --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Lisbeth" <lisbethlovley@>
        wrote:
        > >
        > > Lis nak minta le sapa -sapa yang dapat pokok @ batang hari tu...
        masa
        > > pergi ghatering lepas-lepas ... pokok harum sundala malam yang
        batang
        > > punya BUKAN BAWANG YE.. kalau ada benihnye lis nak le.. batang
        pun
        > tak
        > > pe.. lis tengah cari benih ni dgn TP... sapa yang dapat dulu he
        > he ...
        > > kitaorg tengah race ni sapa dapat dulu dia menang... tolong yekk
        > rumah
        > > Tp dah mati pokok ni.. tangan panas katanya.. sapa yg iceman tu
        mesti
        > > ada kan..
        > >
        >
      • Aslinda
        Aku pun nak jugak................. ... From: tamanflora@yahoogroups.com [mailto:tamanflora@yahoogroups.com] On Behalf Of gardenboyz_05 Sent: Wednesday, 1 March
        Message 3 of 8 , Mar 1, 2006
          Aku pun nak jugak.................

          -----Original Message-----
          From: tamanflora@yahoogroups.com [mailto:tamanflora@yahoogroups.com] On
          Behalf Of gardenboyz_05
          Sent: Wednesday, 1 March 2006 8:00 PM
          To: tamanflora@yahoogroups.com
          Subject: [tamanflora] Re: LIS.....Sundal malam....

          Tangan Hotdog ...? Kena samak nie..kuang..kuang..kuang..sajhs, gurau
          maa..., sajhs hang turun tak kat sijangkang ? Alaaa rumah dak khair
          aka gardenboyz tu..kalau datang belikan aku gak pokok sundal
          ni...aku bayar kat umah dak khair tu yer...sepokok braper rege...?
          Teringin la plak aku nak memiliki pokok sundal ni..heeee

          --- In tamanflora@yahoogroups.com, "sajhs" <sajhs04@...> wrote:
          >
          > Lis... nak race ye??
          > Dah dpt lum pokok harum sundal malam aka maya karin???
          >
          > Baru 2 minggu lps saya dpt beli pokok ni kat pasar
          > tani kat bangi tapi dah bg kat ujang...masa tu bnyak org tu bwak,
          tp
          > saya beli 2 polybag je. Tak tau plak kak lis tgh cari pokok ni...
          > saya tak de stok pokok ni, saya punye sendiri
          > pon hidup segan, macam nak mati dah!!!! Tangan hotdog kot, bukan
          tgn
          > iceman.. he hee!!
          >
          > kalau nak bole saya singgah kat pasar tani weekend nih.. itu pon
          kalau
          > ada ekk!!!
          >
          >
          > --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Lisbeth" <lisbethlovley@>
          wrote:
          > >
          > > Lis nak minta le sapa -sapa yang dapat pokok @ batang hari tu...
          masa
          > > pergi ghatering lepas-lepas ... pokok harum sundala malam yang
          batang
          > > punya BUKAN BAWANG YE.. kalau ada benihnye lis nak le.. batang
          pun
          > tak
          > > pe.. lis tengah cari benih ni dgn TP... sapa yang dapat dulu he
          > he ...
          > > kitaorg tengah race ni sapa dapat dulu dia menang... tolong yekk
          > rumah
          > > Tp dah mati pokok ni.. tangan panas katanya.. sapa yg iceman tu
          mesti
          > > ada kan..
          > >
          >







          Yahoo! Groups Links








          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          This e-mail is confidential, may contain proprietary information
          of the Cooper Cameron Corporation and its operating Divisions
          and may be confidential or privileged.

          This e-mail should be read, copied, disseminated and/or used only
          by the addressee. If you have received this message in error please
          delete it, together with any attachments, from your system.
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        • Ujang
          Sajhs, tima acih ler ko bagi den pokok maya karin tu... hari ni bunga dia dah kembang tiga kuntum... Bau dia tak kuat sangat pagi tadi .. rasa pasal hujan
          Message 4 of 8 , Mar 1, 2006
            Sajhs, tima acih ler ko bagi den pokok maya karin tu...
            hari ni bunga dia dah kembang tiga kuntum... Bau dia tak kuat sangat
            pagi tadi .. rasa pasal hujan lebat petang semlm kot.. (bau dia larut
            kot)... Kalau sajhs terjumpa lagi dgn pokok maya karin ni tolong
            belikan lagi 4 polibag, den bayar. Bau aromaterapic dia
            memang best...walaupun lembut jer bau dia pagi tadi...

            *TP tumpang lalu......Kalau ada kawan2 kat area bangi nak
            frozen food (karipap pusar,karipap(ayam,daging,sardin)
            roticanai, sardin roll, kuih boom,Samosa)*
            boleh hubungi saya. HOMEMADE tau.


            --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Aslinda" <jamaena@...> wrote:
            >
            >
            > Aku pun nak jugak.................
            >
            > -----Original Message-----
            > From: tamanflora@yahoogroups.com
            [mailto:tamanflora@yahoogroups.com] On
            > Behalf Of gardenboyz_05
            > Sent: Wednesday, 1 March 2006 8:00 PM
            > To: tamanflora@yahoogroups.com
            > Subject: [tamanflora] Re: LIS.....Sundal malam....
            >
            > Tangan Hotdog ...? Kena samak nie..kuang..kuang..kuang..sajhs,
            gurau
            > maa..., sajhs hang turun tak kat sijangkang ? Alaaa rumah dak khair
            > aka gardenboyz tu..kalau datang belikan aku gak pokok sundal
            > ni...aku bayar kat umah dak khair tu yer...sepokok braper rege...?
            > Teringin la plak aku nak memiliki pokok sundal ni..heeee
            >
            > --- In tamanflora@yahoogroups.com, "sajhs" <sajhs04@> wrote:
            > >
            > > Lis... nak race ye??
            > > Dah dpt lum pokok harum sundal malam aka maya karin???
            > >
            > > Baru 2 minggu lps saya dpt beli pokok ni kat pasar
            > > tani kat bangi tapi dah bg kat ujang...masa tu bnyak org tu bwak,
            > tp
            > > saya beli 2 polybag je. Tak tau plak kak lis tgh cari pokok
            ni...
            > > saya tak de stok pokok ni, saya punye sendiri
            > > pon hidup segan, macam nak mati dah!!!! Tangan hotdog kot, bukan
            > tgn
            > > iceman.. he hee!!
            > >
            > > kalau nak bole saya singgah kat pasar tani weekend nih.. itu pon
            > kalau
            > > ada ekk!!!
            > >
            > >
            > > --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Lisbeth" <lisbethlovley@>
            > wrote:
            > > >
            > > > Lis nak minta le sapa -sapa yang dapat pokok @ batang hari
            tu...
            > masa
            > > > pergi ghatering lepas-lepas ... pokok harum sundala malam yang
            > batang
            > > > punya BUKAN BAWANG YE.. kalau ada benihnye lis nak le.. batang
            > pun
            > > tak
            > > > pe.. lis tengah cari benih ni dgn TP... sapa yang dapat dulu he
            > > he ...
            > > > kitaorg tengah race ni sapa dapat dulu dia menang... tolong
            yekk
            > > rumah
            > > > Tp dah mati pokok ni.. tangan panas katanya.. sapa yg iceman tu
            > mesti
            > > > ada kan..
            > > >
            > >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            > Yahoo! Groups Links
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            > This e-mail is confidential, may contain proprietary information
            > of the Cooper Cameron Corporation and its operating Divisions
            > and may be confidential or privileged.
            >
            > This e-mail should be read, copied, disseminated and/or used only
            > by the addressee. If you have received this message in error please
            > delete it, together with any attachments, from your system.
            > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            >
          • sajhs
            insyaallah, nak pi gak umah dak khair tu nanti... pasal pokok ni tak leh nk janji ada ke dak, kengkadang mamat tu bawak kengkadang tak.. kalu ada weekend ni
            Message 5 of 8 , Mar 1, 2006
              insyaallah, nak pi gak umah dak khair tu nanti...

              pasal pokok ni tak leh nk janji ada ke dak, kengkadang mamat tu
              bawak kengkadang tak.. kalu ada weekend ni eden belikan..kay!!!

              tapi saya akan ode suruh dia bawak bnyak skit untuk keng kawan..


              --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Aslinda" <jamaena@...> wrote:
              >
              >
              > Aku pun nak jugak.................
              >
              > -----Original Message-----
              > From: tamanflora@yahoogroups.com
              [mailto:tamanflora@yahoogroups.com] On
              > Behalf Of gardenboyz_05
              > Sent: Wednesday, 1 March 2006 8:00 PM
              > To: tamanflora@yahoogroups.com
              > Subject: [tamanflora] Re: LIS.....Sundal malam....
              >
              > Tangan Hotdog ...? Kena samak nie..kuang..kuang..kuang..sajhs,
              gurau
              > maa..., sajhs hang turun tak kat sijangkang ? Alaaa rumah dak
              khair
              > aka gardenboyz tu..kalau datang belikan aku gak pokok sundal
              > ni...aku bayar kat umah dak khair tu yer...sepokok braper rege...?
              > Teringin la plak aku nak memiliki pokok sundal ni..heeee
              >
              > --- In tamanflora@yahoogroups.com, "sajhs" <sajhs04@> wrote:
              > >
              > > Lis... nak race ye??
              > > Dah dpt lum pokok harum sundal malam aka maya karin???
              > >
              > > Baru 2 minggu lps saya dpt beli pokok ni kat pasar
              > > tani kat bangi tapi dah bg kat ujang...masa tu bnyak org tu
              bwak,
              > tp
              > > saya beli 2 polybag je. Tak tau plak kak lis tgh cari pokok
              ni...
              > > saya tak de stok pokok ni, saya punye sendiri
              > > pon hidup segan, macam nak mati dah!!!! Tangan hotdog kot, bukan
              > tgn
              > > iceman.. he hee!!
              > >
              > > kalau nak bole saya singgah kat pasar tani weekend nih.. itu pon
              > kalau
              > > ada ekk!!!
              > >
              > >
              > > --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Lisbeth" <lisbethlovley@>
              > wrote:
              > > >
              > > > Lis nak minta le sapa -sapa yang dapat pokok @ batang hari
              tu...
              > masa
              > > > pergi ghatering lepas-lepas ... pokok harum sundala malam yang
              > batang
              > > > punya BUKAN BAWANG YE.. kalau ada benihnye lis nak le.. batang
              > pun
              > > tak
              > > > pe.. lis tengah cari benih ni dgn TP... sapa yang dapat dulu
              he
              > > he ...
              > > > kitaorg tengah race ni sapa dapat dulu dia menang... tolong
              yekk
              > > rumah
              > > > Tp dah mati pokok ni.. tangan panas katanya.. sapa yg iceman
              tu
              > mesti
              > > > ada kan..
              > > >
              > >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              > Yahoo! Groups Links
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
              > This e-mail is confidential, may contain proprietary information
              > of the Cooper Cameron Corporation and its operating Divisions
              > and may be confidential or privileged.
              >
              > This e-mail should be read, copied, disseminated and/or used only
              > by the addressee. If you have received this message in error please
              > delete it, together with any attachments, from your system.
              > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
              >
            • gardenboyz_05
              Wokeh...settttt, satu pokok order please...bayar umah dak khair yek.. Tq ... rege...? ... bukan ... pon ... yang ... batang ... please
              Message 6 of 8 , Mar 3, 2006
                Wokeh...settttt, satu pokok order please...bayar umah dak khair yek..
                Tq
                --- In tamanflora@yahoogroups.com, "sajhs" <sajhs04@...> wrote:
                >
                > insyaallah, nak pi gak umah dak khair tu nanti...
                >
                > pasal pokok ni tak leh nk janji ada ke dak, kengkadang mamat tu
                > bawak kengkadang tak.. kalu ada weekend ni eden belikan..kay!!!
                >
                > tapi saya akan ode suruh dia bawak bnyak skit untuk keng kawan..
                >
                >
                > --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Aslinda" <jamaena@> wrote:
                > >
                > >
                > > Aku pun nak jugak.................
                > >
                > > -----Original Message-----
                > > From: tamanflora@yahoogroups.com
                > [mailto:tamanflora@yahoogroups.com] On
                > > Behalf Of gardenboyz_05
                > > Sent: Wednesday, 1 March 2006 8:00 PM
                > > To: tamanflora@yahoogroups.com
                > > Subject: [tamanflora] Re: LIS.....Sundal malam....
                > >
                > > Tangan Hotdog ...? Kena samak nie..kuang..kuang..kuang..sajhs,
                > gurau
                > > maa..., sajhs hang turun tak kat sijangkang ? Alaaa rumah dak
                > khair
                > > aka gardenboyz tu..kalau datang belikan aku gak pokok sundal
                > > ni...aku bayar kat umah dak khair tu yer...sepokok braper
                rege...?
                > > Teringin la plak aku nak memiliki pokok sundal ni..heeee
                > >
                > > --- In tamanflora@yahoogroups.com, "sajhs" <sajhs04@> wrote:
                > > >
                > > > Lis... nak race ye??
                > > > Dah dpt lum pokok harum sundal malam aka maya karin???
                > > >
                > > > Baru 2 minggu lps saya dpt beli pokok ni kat pasar
                > > > tani kat bangi tapi dah bg kat ujang...masa tu bnyak org tu
                > bwak,
                > > tp
                > > > saya beli 2 polybag je. Tak tau plak kak lis tgh cari pokok
                > ni...
                > > > saya tak de stok pokok ni, saya punye sendiri
                > > > pon hidup segan, macam nak mati dah!!!! Tangan hotdog kot,
                bukan
                > > tgn
                > > > iceman.. he hee!!
                > > >
                > > > kalau nak bole saya singgah kat pasar tani weekend nih.. itu
                pon
                > > kalau
                > > > ada ekk!!!
                > > >
                > > >
                > > > --- In tamanflora@yahoogroups.com, "Lisbeth" <lisbethlovley@>
                > > wrote:
                > > > >
                > > > > Lis nak minta le sapa -sapa yang dapat pokok @ batang hari
                > tu...
                > > masa
                > > > > pergi ghatering lepas-lepas ... pokok harum sundala malam
                yang
                > > batang
                > > > > punya BUKAN BAWANG YE.. kalau ada benihnye lis nak le..
                batang
                > > pun
                > > > tak
                > > > > pe.. lis tengah cari benih ni dgn TP... sapa yang dapat dulu
                > he
                > > > he ...
                > > > > kitaorg tengah race ni sapa dapat dulu dia menang... tolong
                > yekk
                > > > rumah
                > > > > Tp dah mati pokok ni.. tangan panas katanya.. sapa yg iceman
                > tu
                > > mesti
                > > > > ada kan..
                > > > >
                > > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > > Yahoo! Groups Links
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                > > This e-mail is confidential, may contain proprietary information
                > > of the Cooper Cameron Corporation and its operating Divisions
                > > and may be confidential or privileged.
                > >
                > > This e-mail should be read, copied, disseminated and/or used only
                > > by the addressee. If you have received this message in error
                please
                > > delete it, together with any attachments, from your system.
                > > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                > >
                >
              • sajhs
                Lis... get well soon lis, kesian dengar lis menghadapi dugaan sakit semacam tu.... saya hanya dapat mendoakan kesihatan lis, semoga bertambah baik... Tapi
                Message 7 of 8 , Mar 5, 2006
                  Lis... get well soon lis, kesian dengar lis menghadapi dugaan sakit
                  semacam tu.... saya hanya dapat mendoakan kesihatan lis, semoga
                  bertambah baik... Tapi sungguh kuat semangat lis...
                  ... Time saya nanti tak tau la dugaan yg macam mana kan....

                  okey... berbalik pasal pokok sundal malam ni plak... saya terkonpius
                  la plak ni, ada brapa jenis pokoknye ni, yang bawang @ batang..
                  so far yang saya jumpe cuma mcm yang bawang tu je, tp tak le besor sgt
                  bawangnyer lis!!!! Pokok kucai tu pon lagi besor bawangnyer!!!

                  Dah jumper mamat yg jual bunger tu tp smalam dier tak bawak. Saya dah
                  pesan suruh dia bawakkan yang dah ada kuar batang bungernyer. minggu
                  depan dia bawak lagi..
                Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.