Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

24368Re: [tamanflora] Aquaponics

Expand Messages
  • ayah
    Dec 30, 2013
    • 0 Attachment
      Ok
      Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

      From: Kay Aliza <79alizarich@...>
      Sender: tamanflora@yahoogroups.com
      Date: Mon, 30 Sep 2013 10:40:43 +0800
      To: <tamanflora@yahoogroups.com>
      ReplyTo: tamanflora@yahoogroups.com
      Subject: Re: [tamanflora] Aquaponics

       

      salam cik Mat Nor, Kay ni.. ape kabar? sihat ke? saya tak sempat nak view sgt taman flora. jengah laju2 jer..  sibuk sgt.kat HQ ni sibuk cenggini rupanyer.. tak mcm kat kl dulu, relaks sgt..huhuh..
      saya nak tanya gak soalan.. saya ade beli kotak hydrophonik tu.. konon nak tanam sayur kat umah le.. senang nak cantas kononnyerr.. tp dah byk kali cuba, kotak tu cam dijangkiti kulat. setiap kali bubuh benih, pastu bubuh air baja, akan tumbuh kulat/alga kat dalam kotak tu, pastu siap ramai2 duduk kat tali medium pencambahan tu (cik mat nor guna sabut kan). kanape agaknyer ye? kalau tak bubuh air baja, takde nutrient plak nnt.. cik mat nor guna nutrien cane?
      sedih kotak tu skang duk tertonggeng dalam stor.. Halim bising sbb tambah lagi barang dalam stor.. ( alasan je tu, padahal marah kut sbb bazir duit beli set hydrophonik..hahahah)
      harap cik mat nor dapat membantu.. Jasamu ku kenang..


      On 29 September 2013 22:45, mohd nor azalli <mnor29@...> wrote:
       

      Projek TP kali ni........ aquaponics
       
      Blogspot -- floraslover
       
      TP
      From: mohd nor azalli <mnor29@...>
      To: "tamanflora@yahoogroups.com" <tamanflora@yahoogroups.com>
      Sent: Sunday, 29 September 2013, 15:02
      Subject: Re: [tamanflora] Apple Anna Bukit Mahkota..berbuah lagi..
       
      Mang dan rakan rakan...
      Sejak yahoo groups dah tukar kepada format baru ni.... tak boleh nak attach foto..
       
      So kalau sapa-sapa nak tengok foto epal ni..
       
       
       
      Chowww..
       
      TP
       

      From: "Azman Bin Awang @ Hamid" <azmanha@...>
      To: "tamanflora@yahoogroups.com" <tamanflora@yahoogroups.com>
      Sent: Thursday, 19 September 2013, 10:16
      Subject: RE: [tamanflora] Apple Anna Bukit Mahkota..berbuah lagi..
       
      tunggu gambar Apple Rawang pulak,
      menurut koran tempe apel nya udah berputik
       
       
      From: tamanflora@yahoogroups.com [mailto:tamanflora@yahoogroups.com] On Behalf Of Mohd Yusri Mohdyusri
      Sent: Thursday, September 19, 2013 8:29 AM
      To: tamanflora@yahoogroups.com
      Subject: Re: [tamanflora] Apple Anna Bukit Mahkota..berbuah lagi..
       
       
      salam
       
      From: dms <dolms2003@...>
      To: tamanflora@yahoogroups.com
      Sent: Tuesday, May 14, 2013 10:13 PM
      Subject: [tamanflora] Apple Anna Bukit Mahkota..berbuah lagi.. [1 Attachment]
       
       
      Pokok Apple Anna den berbuah lagi...

      Silalah tengok cerita pokok anggur saya di http://dolms2003.fotopages.com/
      dan cerita dragon fruit di http://dolspitaya.fotopages.com/


      ---
       
      DISCLAIMER : This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please notify the system administrator. This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your system. If you are not the intended recipient you are notified that disclosing, copying, distributing or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited. Please note that any views or opinions presented in this email are solely those of the author and do not necessarily represent those of the company. The recipient should check this email and any attachments for the presence of viruses. The company accepts no liability for any damage caused by any virus transmitted by this email.


    • Show all 34 messages in this topic