Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Messages List

591

Re: ASCOM dialog box no longer pops up

Kevin: Thanks for the trace. I had a chance to look at it, and (unfortunately) I don't think it is an sxASCOM driver problem. Your cameras was working fine,
bretm151
Jun 30
#591
 
590

Re: ASCOM dialog box no longer pops up

Hi Bret - I finally got the error to happen again. The logs are here: https://dl.dropboxusercontent.com/u/58468743/Logs%202015-06-28.zip
astrovienna
Jun 29
#590
 
589

Re: ASCOM dialog box no longer pops up

Will do, Bret. Thanks for looking into that. Not a big issue, but it is a minor annoyance that hopefully can get sorted out.
astrovienna
Jun 18
#589
 
588

Re: ASCOM dialog box no longer pops up

The ASCOM dialog box appears when you request to setup the camera, not when you connect to it, so I'm not sure there is a change in behavior here (certainly
bretm151
Jun 17
#588
 
587

ASCOM dialog box no longer pops up

I just realized that the ASCOM dialog box no longer pops up when I connect my SX694 in SGP. Is that normal? I became aware of this last night, though
astrovienna
Jun 10
#587
 
586

Re: Problem With TheSkyX & Trius

Hi Brett, Thanks for your reply. I have logs to send to you. How should I do that? Peter
peterrejto
May 14
#586
 
585

Re: Problem With TheSkyX & Trius

Peter: I would not be surprised if this is just a bug in the ASCOM driver --- there probably has not been enough testing of the error paths, and this might be
Bret McKee
May 12
#585
 
584

Problem With TheSkyX & Trius

In January I started to use the ASCOM driver for the SX cameras with TSX after running into a problem I couldn't solve with the SX H694 driver included with
peterrejto
May 12
#584
 
583

Re: H18 + SXV EX Nebuolsity and PHD

I have replied to faron offlist, but basically my "real life" has been hectic lately and I'm hoping to pick up with him in a week or two... Bret
Bret McKee
Apr 22
#583
 
582

Re: H18 + SXV EX Nebuolsity and PHD

Hi Bret, it's been a month since your last reply. I can appreciate that you have a lot on your plate but this Ascom driver is your baby. Are you going to help
faron@rogers.com
Apr 21
#582
 
581

Re: cooler settings

I can definitely confirm that driver issue. I chased that problem for two weeks before someone (buzz) at the SGP forum suggested I use 1.2.0.1 I had tried
sarnoskypeter
Apr 20
#581
 
580

Re: cooler settings

Hi terry, Well, several people including myself have seen either disconnections or reloading same image over and over (may not be this issue but PHD2 developer
topboxman2000
Apr 20
#580
 
579

Re: cooler settings

Hi Peter, Version 1.3.2.1 is a faster driver and this eliminates the artefacts that sometimes show up from slow USB transfers. I don’t find it buggy –
Terry Platt
Apr 20
#579
 
578

Re: cooler settings

I'm not. It was a question about settings. My maxim 6 trial license just expired. Dave Goodyear Sent from my iPhone On Apr 20, 2015, at 9:12 AM,
Dave Goodyear
Apr 20
#578
 
577

Re: cooler settings

Dave, May I ask why are you using ASCOM for Lodestar? I know you used Maxim DL in the past and you may have likely binned 2x2 to make Maxim DL happy. Using SX
topboxman2000
Apr 20
#577
 
View First Topic Go to View Last Topic
Loading 1 - 15 of total 591 messages