Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 
  • Back
  • About Group

  • Join Group
No activity in last 7 days

Group Description

Wilujeung sumping di milis subang@yahoogroups.com milisna urang subang.
Urang subang di mana wae ayana, ulah katinggaleun kunu sejen, dina nyorang kamajuan jaman. Urang kabeh ulah katinggaleun informasi, komunikasi jeung pangatahuan.
Hayu urang silih asah, silih asih jeung silih asuh dina kahirupan.
Jeung hayu urang jadikeun milist ieu jadi sarana silaturahmi, tuker informasi, komunikasi jeung pamageuh duduluran urang Subang, Jawa Barat.
Geura ajak kenalan, saderek urang Subang anu sanes ngagabung ka : subang-subscribe@yahoogroups.com
Hayu milis ieu diramekeun kuurang, di jadikeun tempat kumpul anu manfaat dunya-akherat. Amin

Group Information

  • 247
  • Groups
  • May 26, 2000
  • English

Group Settings

  • This is a restricted group.
  • Attachments are permitted.
  • Members cannot hide email address.
  • Listed in Yahoo Groups directory.
  • Membership requires approval.
  • Messages are not moderated.
  • All members can post messages.

Message History