Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

1259Re: [force_ev] Force Repair Problem

Expand Messages
  • Leonard Tramiel
    Jul 2, 2005
    • 0 Attachment
      ----- Original Message -----
      From: "sparrow262" <sparrow262@...>
      To: <force_ev@yahoogroups.com>
      Sent: Saturday, July 02, 2005 4:28 PM
      Subject: p: [force_ev] Force Repair Problem


      > Mike a fellow Force owner, but not on this group wanted me to post
      > this for him. Please excuse any typos, but I simply retyped it here
      > as best I could.
      >
      > Stephen Taylor
      >
      > "On the Yahoo Force group page Leonard Tramiel has been having a
      > problem with his car cutting out for some time. I don't belong to
      > the group although I have tried to join but refuse to turn off html
      > so the owner won't let me in. I don't see that as a requirement
      > anymore so I will try again.
      >
      > Amnyhow I asked someone to send this to hime before and I presume
      > that they did but want to make sure.
      >
      > My 97 will shutdown just like Leonard describes if I turn it on
      > without taking the ignition switch nall the way into what would be
      > the starter position on a gas powered Geo.
      >
      > When I first started driving the Force I felt stupid turning the key
      > all the way to start. Naturally nothing happens and it runs just
      > fine if you just go to the run position. Well I flet even worse than
      > stupid when the thing cut out in traffic a few times. It would
      > always go again after I turned it off and complied with the neutral
      > lock out feature. After a few times of this happening my faith in it
      > going again was pretty strong and I took more time to see what the
      > indications were. In addition to the loss of the traction motor
      > control, I noticed a number of idiot lights had started their self
      > test again. Most apparent beong the airbag.
      >
      > This made me "feel good" and think main ignition and not big bucks
      > controller problem. The last time I endured the experience I wasn't
      > in traffic. I just coasted for awhile and watched the panel reset
      > and after cycling back to neutral I had power again.
      >
      > Since I started turning the key all the way to the start position
      > stop, this shutting down problem has never repeated itself. I am
      > sure in my car the ignition switch is intermittently dropping back to
      > off if you don't go all the way into the starter position.
      >
      > If Leonard is starting from the run position like I was and hasn't
      > tried this I would recommend he try it for awhile before he puts
      > money in a controller that may be fine. In my case as far as the
      > controller is concerned it is doing exactly what it is suppose to do
      > when it gets an off from the switch.
      >
      > Mike"
      >
      >
      >
      >
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >
      >
      >
    • Show all 3 messages in this topic